Nabroj 5 boljihMElloo je napisao/la:Od top qbova samo brees igraalemsa je napisao/la:Veceras igra top 5 qb (watson)

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nabroj 5 boljihMElloo je napisao/la:Od top qbova samo brees igraalemsa je napisao/la:Veceras igra top 5 qb (watson)
Nije još uvijek top 5 ali ne znam šta još moraš vidjeti od njega da ti pokaže da je čovjek franšizni QB.MElloo je napisao/la:WAtson jos nije dovoljno pokazao da ga maknem sa sredine Daltom skale
Jest fransizni al ne bi ga stalvjao iznad levela daltona, cousinsa, flacca iz najboljih danaWinters je napisao/la:Nije još uvijek top 5 ali ne znam šta još moraš vidjeti od njega da ti pokaže da je čovjek franšizni QB.MElloo je napisao/la:WAtson jos nije dovoljno pokazao da ga maknem sa sredine Daltom skale
Čovjek doslovno igra sa jednom od najgorih OL ispred sebe, Watsonov upside je duplo bolji QB od sve trojice koje si nabrojao, nije čak niti blizu.MElloo je napisao/la:Jest fransizni al ne bi ga stalvjao iznad levela daltona, cousinsa, flacca iz najboljih danaWinters je napisao/la:Nije još uvijek top 5 ali ne znam šta još moraš vidjeti od njega da ti pokaže da je čovjek franšizni QB.MElloo je napisao/la:WAtson jos nije dovoljno pokazao da ga maknem sa sredine Daltom skale
ni blizu.alemsa je napisao/la:Ima i Eli 2 pa je go ku.rac![]()
Od Riversa je bolji
Sta ni blizu od Phillip Riversa? Rivers je QB koji je godinama u mijestu, niti ce biti bolji niti losiji, pro bowler 4k yardi 30 TD. Watson ima potencijal superstar QB, daleko veci upside nego Rivers.FoxMulder je napisao/la:ni blizu.alemsa je napisao/la:Ima i Eli 2 pa je go ku.rac![]()
Od Riversa je bolji
Nabroj burazeru, oni koji imaju i spominju se, eto Mahomes iz prve. Andrew Luck otkad je usao u ligu automatski se vidjelo da je superstar QB lik recimo. Rivers nije ta razinaMElloo je napisao/la:Bolji je trenutno od Watsona.Ima jos tona QBova superstar potencijal pa ih se ne spominje medju najboljima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.