ako je to istina,kome do sada nisu bile jasne neke stvari ,sada jesu osim ako je glup...jbg to je jedino objasnjenje za majmune koje to ne kontaju...Adnan 1986 je napisao/la:Kaznili Torlaka sa 3 a Suljica sa 2 utakmice ne igranja, **** li vam djecu i komitetu i savezu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Giallorossi
- Kontakt:
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Torlaka kaznili zbog problema sa drotom u trebinju a Suljica zato sto je pokazivao publici onu stvar u trebinu, jos jednom J*** im djecu svima iz saveza.
Dakako nego kazna, misle oni izigravati baje zato što igraju u Sarajevu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Sedin Torlak, kažnjen je sa tri utakmice zabrane igranja, a Asmir Suljić sa dvije. Razlog, neprimjereno ponašanje na utakmici sedmog kola Premijer lige BiH u Trebinju, a koju je Leotar dobio sa 1:0.
„Suljić se okrenuo ka publici i hvatao se za 'onu stvar', dok se Torlak fizički sukobio sa policajcem, koji je radio na osiguranju utakmice. I Fudbalski klub Sarajevo zbog njihovog ponašanja kažnjen je sa 2.500 KM, dok smo Leotar zbog propusta u organizaciji meča sankcionisali sa 1.000 maraka“
„Suljić se okrenuo ka publici i hvatao se za 'onu stvar', dok se Torlak fizički sukobio sa policajcem, koji je radio na osiguranju utakmice. I Fudbalski klub Sarajevo zbog njihovog ponašanja kažnjen je sa 2.500 KM, dok smo Leotar zbog propusta u organizaciji meča sankcionisali sa 1.000 maraka“
Zbog naguravanja sa policajcem.Koji lopovluk,sjeme im se zatrlo svima u šlagiranom savezu !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Ma trebamo mi istupiti iz lige, svakako smo barca za ove seljacke i slagirane klubove.
Adnan 1986 je napisao/la:Ma trebamo mi istupiti iz lige, svakako smo barca za ove seljacke i slagirane klubove.
Ma istupite, treba li vam rupčića, nemojte toliko plakati
ŠMRC
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gdje su sada oni sto se kunu u "spasioca" BH fudbala ?

edit: modo..
edit: modo..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Giallorossi
- Kontakt:
Pa sta je trebo,da pusti drotove,da pobiju nashe navijace,josh ga drot udario
boze sacuvaj i nista drugo 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
@ Ted Mosby
Ne vuci me za jezik,balavače,nikoga ne zanimaju tvoje pubertetske provokacije.Preko glave mi je balavaca poput tebe koji s' namjerom da miniraju temu dođu na istu i spammaju.Pusti nas da nešto pametno napišemo i pročitamo na forumu.
Ne vuci me za jezik,balavače,nikoga ne zanimaju tvoje pubertetske provokacije.Preko glave mi je balavaca poput tebe koji s' namjerom da miniraju temu dođu na istu i spammaju.Pusti nas da nešto pametno napišemo i pročitamo na forumu.
Zadnja izmjena: High, dana/u 27 sep 2011, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kažem ja vazda... ove sezone prvak ne smije doći iz Sarajeva... a pogotovo ne mlađi sarajevski premijerligaš...
Da se čovjek živcira, razbija psuje nema fajde...
Da se čovjek živcira, razbija psuje nema fajde...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
neka ga brate,neka ih samo neka provociraju...mi trebamo ostati normalni i nikoga ne vrijedzati pa ni Ivicu Osima iako sam i ja nakon ovoga izgubio vjeru u njega i u ove ljude jer to sto rade Sarajevu je stvarno sramota...al ajde i ovo cemo mi pregurat imamo sljede 3 tekme protiv rudara ja mislim tako i nebo trebalo puno da nas igracki povrijedi ova nepravda...mada sam strasno lose iznenadzen ovim komitetom al nema potrebe da ikoga vrijedzamo..High je napisao/la:@ Ted Mosby
Ne vuci me za jezik,balavače,ne piši na ovoj temi gluposti koje si pisao.Preko glave mi je balavaca poput tebe koji s' namjerom da miniraju temu dođu na istu i spammaju.Pusti nama da nešto pametno napišemo i pročitamo na forumu.
FK SARAJEVO.
Vazel ove kazne za kup utakmice?
Na ovo nek se zale nek im skinu po jednu utakmicu i nek idu u pizdu lijepu materinu,zajedno sa ovim smjesnim komitetom za prosirenje problema
Na ovo nek se zale nek im skinu po jednu utakmicu i nek idu u pizdu lijepu materinu,zajedno sa ovim smjesnim komitetom za prosirenje problema
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 sep 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- The Maniacs '87
- Kontakt:
najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
ovi iz Sportskog društva Vaso Miskin Crni fakat neozbiljni...The Maniacs '87 je napisao/la:najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
samosarajvo
- Kontakt:
U sljedece tri utakmice sa Rudarom iz Prijedora ulazimo veoma oslabljeni.
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni, Suljic ce igrati u revansu kupa dok Torlaka nema do Travnika.
Sto je najgore, nijedan od njih nece igrati (mozda Sesar hoce) u najvaznijoj od ove tri utakmice a to je u subotu u ligi.Zijanili smo 2 zaredom i tu moramo uzeti tri boda a posto Rudar nema ambicije u Kupu BiH sigurno ce pravo zapeti.
I mi bi trebali sutra malo izaci sa mjesovitim sastavom i probat im zabit 3 komada bez puno muke i tako osigurati prolaz u kupu a onda rastereceno po tri boda u subotu.
Znate li ko je odustan zbog zutih kartona i da li se kartoni prenosi i kroz kup ili je to samo sa crvenim slucaj ??
@The Maniacs 87
Gdje normalno da svi imaju tu vrstu politicke podrske kakvu ti navodis a mi nemamo ??
Cuj normalno odlucivati, e nasmija me fakat. Ako su tri ponistena gola,3 minute nadoknade i ove kazne NORMALNE ODLUKE ti si ZA MENTALNE USTANOVE
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni, Suljic ce igrati u revansu kupa dok Torlaka nema do Travnika.
Sto je najgore, nijedan od njih nece igrati (mozda Sesar hoce) u najvaznijoj od ove tri utakmice a to je u subotu u ligi.Zijanili smo 2 zaredom i tu moramo uzeti tri boda a posto Rudar nema ambicije u Kupu BiH sigurno ce pravo zapeti.
I mi bi trebali sutra malo izaci sa mjesovitim sastavom i probat im zabit 3 komada bez puno muke i tako osigurati prolaz u kupu a onda rastereceno po tri boda u subotu.
Znate li ko je odustan zbog zutih kartona i da li se kartoni prenosi i kroz kup ili je to samo sa crvenim slucaj ??
@The Maniacs 87
Gdje normalno da svi imaju tu vrstu politicke podrske kakvu ti navodis a mi nemamo ??
Cuj normalno odlucivati, e nasmija me fakat. Ako su tri ponistena gola,3 minute nadoknade i ove kazne NORMALNE ODLUKE ti si ZA MENTALNE USTANOVE
Jesu li Torlak i Suljic mozda dobili crvene u Trebinju, koliko se ja sjecam nije bilo nekih sukoba izmedju igraca.
Ja komisije i kazni ... ccc.
Ja komisije i kazni ... ccc.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- nero.piroman
- Kontakt:
nisam njihov navijac, ali izgleda da se ove godine opasno radi protiv fk Sarajevo: tri ponistena gola i sad ove suspenzije, vidjet cemo sta ce biti sljedece... 
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Sesar normalno trenira sa ostatkom ekipe(maloprije sam pogledao trening),uostalom otiso mu je prst na ruci nije golman hebo tesamosarajvo je napisao/la:U sljedece tri utakmice sa Rudarom iz Prijedora ulazimo veoma oslabljeni.
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni,
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.