Ali bukvalno tako bilo, valjda nas uhvatila euforija pred tekmu.ElCartel11 je napisao/la:Preko vikenda se krvili sa Zenicanima, danas se opet volimo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ali bukvalno tako bilo, valjda nas uhvatila euforija pred tekmu.ElCartel11 je napisao/la:Preko vikenda se krvili sa Zenicanima, danas se opet volimo
prisonbreak je napisao/la:Dolazim da vas podrzim, sretno!![]()
Da prodjete dalje, nek vam Bilino bude sretno.
Yebayiga(izvini na psovci) mladicu ovo je vrijeme mrznje i kvarnih ljudi . Odgovor je jesam , al bas . kuknjavafera je napisao/la:Jel nam se samozdravlje razocarao u kone
Ma 2 razlike minimalno.amypitar je napisao/la:Ma daj da mi dobijemo Slobodu i da im vratimo ono za skandiranje Zrinjski.Meni od tad su pravo odvratni,da im hoće trebat ove sezone kakvi bodovi da ih povalimo.Kad tad im vratiti milo za drago.
ado-hz je napisao/la:LJUDI IZ UPRAVE CELIKA SU ISPALI KOREKTNI PREMA NAMA DA VISE NE MOZE.
AJDE DA I MI NAVIJACI SAD POKAZEMO DA SMO GOSPODA I U INAT DUSMANIMA NE URADITI NI JEDNU RUZNU STVAR ILI NE DAJ BOZE OSTETITI STADION A SIGURAN SAM DA NECEMO.
EVO JA CU PRVI KAD ZAVRSI TEKMA POKUPITI PAPIRE...NOVINE KOJE SAM DONIO SA SOBOM I OSTAVITI CISTU STOLICU. TOLIKO BAREM MOGU DA URADIM U SVOJE IME.
BRAVO HORDE . SVAKA CAST .JA VIDJEO 2 BAKLJE. U ODNOSU NA PROSLU GODINU GOSPODSKI . MOZDA STE OVO BORDO ZABORAVILI .Samozdravlje je napisao/la:Posljednji sam koji treba nesto reci Hz koji idu na utakmicu u Zenicu , nadam se da mi necete zamjeriti . NE NASJEDAJTE NA OVE PROVOKACIJE ROBIJE. HOCE DA OPET BACATE TU . ONADA DODJU KORNJACE I POKVARE SIJELO . KAKO BI BILO DOBRO DA MANGUPSKI PO.PISAMO PROVOKACJU.LIJEPO BI BILO CUTI: "HAJDE PUSTI GOL ,HAJDE PUSTI GOL ,PA DA SLAVIMO ......."(upuceno pavlovicu). ISKRENO MENI BI DRAZE BILO DA IH NA TRIBINI UZMEMO(ono carsijski kvarno , na kvarnjaka).BODOVI SE MOGU NADOKNADITI ,DUGO PRVENSTVO , A OPTIMISTA JESAM . SVI OCEKUJU DIVLJANJE HORDI , JOJ KAD BI IH UZELI NA TRIBINI , ONO KAO LIJEPA STAROGRADSKA MAHALA. Izvinite ,znam pojma nemam o tom navijackom fazonu. Zaboravite .
Jedino objasnjenjeBordoSarajevo je napisao/la:Zato su naši onoliko sinoć mašali
Dulja pokrio trosak BPMortemHz je napisao/la:Jedan mali dio pripast će i Sarajevu, bivšem timu Duljevića, koji će dobiti svoj procenat na osvnovu UEFA-inog fonda solidarnosti.
On iznosi 1,5%, što znači da će se u kasu bordo kluba “sliti” 10.500 eura.
tamam za BilinoMortemHz je napisao/la:Jedan mali dio pripast će i Sarajevu, bivšem timu Duljevića, koji će dobiti svoj procenat na osvnovu UEFA-inog fonda solidarnosti.
On iznosi 1,5%, što znači da će se u kasu bordo kluba “sliti” 10.500 eura.
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, johntravolta123, MSOZ101, napoleon72, OsmanhodzicBuco, plisek, Rodman, Sinfoc1986, Venom i 96 gostiju.