ako nadje neki normalan klub posto mu istice ugovor sto da ne da se proba na prijateljskojPrinceofVeresija je napisao/la:Momak koji je mnogo obecavao prije 5 godina u Palermu...ali sada s 26 godina,i cinjenicom da nije ni standardan u italijanskom drugoligaskom fenjerasu jasno je da se ne radi o kvalitetu ni priblizno za reprezentacija,radije bi pozvao nekog iz nase PL gdje sigurno ima neko kvalitetniji i mladji...amko123 je napisao/la:Ekipa koju s klupe vodi legendarni Gennaro Gattuso, nekadašnji reprezentativac Italije i prvotimac Milana, primili su najmanje golova u ligi! Najbolja odbrana Serie B kapitulirala je 33 puta u dosadašnjih 40 utakmica, a prvoplasirani SPAL primio je tri gola više...
- Najbolja smo odbrana u ligi, ali je zakazao napad. Da smo imali Edina Džeku u vrhu napada, sve bi bilo drugačije - našalio se Milan Milanović, prvotimac Pise, na početku razgovora za Faktor, dodavši:
- Šalu na stranu, ali zaista nam je svima žao. Šteta za klub koji ima odlične navijače, odličnu Upravu, predsjednika... Možda su nas ispadanja koštala i četiri boda koja su nam oduzeta zbog lošeg rada ranijih čelnika, jer je klub kažnjen za neisplaćene obaveze prema igračima. Bilo je lijepo sarađivati sa Gattusom, ali ni on neće ostati u klubu.
Prijatelj sa Rahimićem i Spahićem
I Milanović je u potrazi za novim angažmanom.
- Do kraja sezone ostala su još dva kola i bukvalno kada se završi posljednja utakmica ove sezone, postajem slobodan igrač. Već tražim novi klub, postoje interesi nekih italijanskih klubova, ali vidjet ćemo još. Imam vremena da dobro izvagam i donesem, nadam se, najbolju odluku - kazao je Milanović, koji je imao zanimljiv fudbalski put:
- Sa 16 godina iz beogradske Crvene zvezde prešao sam u Lokomotiv Moskvu. Tamo sam se upoznao sa Emirom Spahićem. Trenirali smo zajedno i postali smo dobri prijatelji. U Rusiji sam dosta napredovao, jer sam radio sa iskusnim igračima. U Rusiji sam upoznao još jednog bh. igrača - Elvira Rahimića. On je legenda Moskve, u kontaktu smo i stalno se čujemo. Iz Rusije sam stigao u Italiju, gdje sam potpisao za Palermo, gdje sam proveo tri i po godine. Jedno vrijeme sam nastupao i za Ascoli, kao posuđen igrač.
Milanović je prošao sve omladinske selekcije Srbije, ali nikada nije debitovao za A tim ove zemlje. U razgovoru za Faktor priznao je ni da neće, jer ima druge planove...
- Donio sam odluku da pokušam izboriti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine! Supruga mi je iz Doboja, na osnovu nje u junu ću dobiti pasoš BiH i imam želju da zaigram i za reprezentaciju. Često sam u Bosni, zaista mi se sve sviđa, a 9. juna dolazim na Bilino polje da bodrim BiH protiv Grčke – otkrio je Milanović, dodavši:
Stoper visok 194 cm
- Dres BiH je moja želja, potrudit ću se da dobrim igrama na terenu opravdam poziv, a struka je ta koja odlučuje. Još nisam razgovarao sa ljudima iz Fudbalskog saveza BiH, ali čim dobijem pasoš, raspitat ću se kakva je procedura oko promjene sportskog državljanstva. Na selektoru je da procijeni da li mogu pomoći. Poznajem dosta bh. reprezentativaca, Hajrovića, Zukanovića, Vranješa..., zaista su odlični momci i volio bih da zaigramo zajedno.
Stasiti defanzivac koji je rođen 31. marta 1991. godine igra na poziciji stopera. Visok je 194 cm i svakako da bi mogao biti zanimljiv selektoru Mehmedu Baždareviću, posebno zbog činjenice da u zadnjoj liniji imamo mnogo problema...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zar nije Pisa ispala u Serie C? 
Radije bih zaganjao Vukotica iz Krupe. Momku 20 godina, visok ko Golijat, odlicno se gradi, cita igru. Mozda mogne dobaciti barem do Belgije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Lik sa 26 godina vrijedi 200 000 eura
A Vukotic nema nikakve veze s nama, zar ne?
Da nema, ali vec je 2 godine ovdje. Mislim da mu jos godina treba da moze dobiti prema FIFA pravilima sportsko ( 5 godina aktivnog zivljenja, ili 3 godine igranja u jednoj ligi. Ako se ne varam )theKuPuS je napisao/la:Lik sa 26 godina vrijedi 200 000 eura![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
NIKOLA VASILJ POTPISUJE ZA NURNBERG!
Prema saznanjima portala ****.ba, Nikolu Vasilja od Nurnberga dijeli samo ljekarski pregled, koji će biti obavljen sutra, a zatim će mladi bosanskohercegovački golman potpisati ugovor sa njemačkim klubom.
Sretno momce
...da je bogdo i Gogo Karacic koji je i tri put talentiraniji od bilo kojeg mladog golmana iz BiH slijedio tvoj primjer,sad bi ga gledali u Bundesligi na golu i rijesili bi dilemu oko Begovicevog nasljednika za narednih 10 godina
...vjerovatno je Nikoli bila olaksavajuca okolnost sto ima i Hrvatski pasos...tako i treba,samo Zapadna Evropa pa nek je i 2.Bundesliga a ne Turska hebena
Prema saznanjima portala ****.ba, Nikolu Vasilja od Nurnberga dijeli samo ljekarski pregled, koji će biti obavljen sutra, a zatim će mladi bosanskohercegovački golman potpisati ugovor sa njemačkim klubom.
Sretno momce
Ima i Karacic hr pasos.PrinceofVeresija je napisao/la:NIKOLA VASILJ POTPISUJE ZA NURNBERG!
Sretno momce...da je bogdo i Gogo Karacic koji je i tri put talentiraniji od bilo kojeg mladog golmana iz BiH slijedio tvoj primjer,sad bi ga gledali u Bundesligi na golu i rijesili bi dilemu oko Begovicevog nasljednika za narednih 10 godina
...vjerovatno je Nikoli bila olaksavajuca okolnost sto ima i Hrvatski pasos...tako i treba,samo Zapadna Evropa pa nek je i 2.Bundesliga a ne Turska hebena
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Znam brte,ovo sam istakao jer Karacic nije znao iskoristit sve svoje adute tj.EU pasos pored velikog talenta igrackog i enormnog potencijala kojeg ima definitvno pa naci solidan klub bar u nizem rangu Njemacke ili Austriji,Ceskoj,Slovackoj,Hrvatskoj pa cak i Sloveniji koja je kvalitetom igrackim tu negdje s nama, nebitno samo nekoj ligi koja je skautirana stalno od Liga 5-ica ali je poletio za parama Turskim...i ne samo on, i Hadziahmetovic cini mi se ima Danski pasos i isto posjeduje sav ovaj potencijal i mnogo vise ali to je vise zbog nase lige i transfer veza Zelje da je presao u Tursku...da je i on bio slobodan igrac ili imao ugovor koji istice mozda bi i sam nasao bolji klub jer vjerujem da bi i njemu bilo draze igrat u Evropi neg u TurskojPivopija je napisao/la:Ima i Karacic hr pasos.PrinceofVeresija je napisao/la:NIKOLA VASILJ POTPISUJE ZA NURNBERG!
Sretno momce...da je bogdo i Gogo Karacic koji je i tri put talentiraniji od bilo kojeg mladog golmana iz BiH slijedio tvoj primjer,sad bi ga gledali u Bundesligi na golu i rijesili bi dilemu oko Begovicevog nasljednika za narednih 10 godina
Konda ce igrati...PrinceofVeresija je napisao/la:NIKOLA VASILJ POTPISUJE ZA NURNBERG!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/damir-salih ... ler/451227#
--> pozvan u U16 reprezentaciju istocnih komsija...
Jeko taj i kakve on ima veze sa nama? Nikad cuo za decka.edinjo-bih je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/damir-salih ... ler/451227#
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Medikament
- Kontakt:
igrači idu u klubove koji ih žele a ne u koje oni žele i naravno idu u klubove koji će platiti onoliko ili približno onoliko koliko klub traži. yebi ga, da ti njemački drugoligaš nudi 5 hiljada eura i 100 hiljada klubu ili turski prvoligaš 20 hiljada i 500 hiljada klubu, mislim da niko ne bi imo dilemu.PrinceofVeresija je napisao/la:Znam brte,ovo sam istakao jer Karacic nije znao iskoristit sve svoje adute tj.EU pasos pored velikog talenta igrackog i enormnog potencijala kojeg ima definitvno pa naci solidan klub bar u nizem rangu Njemacke ili Austriji,Ceskoj,Slovackoj,Hrvatskoj pa cak i Sloveniji koja je kvalitetom igrackim tu negdje s nama, nebitno samo nekoj ligi koja je skautirana stalno od Liga 5-ica ali je poletio za parama Turskim...i ne samo on, i Hadziahmetovic cini mi se ima Danski pasos i isto posjeduje sav ovaj potencijal i mnogo vise ali to je vise zbog nase lige i transfer veza Zelje da je presao u Tursku...da je i on bio slobodan igrac ili imao ugovor koji istice mozda bi i sam nasao bolji klub jer vjerujem da bi i njemu bilo draze igrat u Evropi neg u TurskojPivopija je napisao/la:Ima i Karacic hr pasos.PrinceofVeresija je napisao/la:NIKOLA VASILJ POTPISUJE ZA NURNBERG!
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Bajic i Hadziahmetovic u pocetnoj postavi protiv Kayserispora, gube 1-0
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Treba pokusat kaparisat Milosa Jojica iz Kolna,njegov otac je rodom iz Sanskog Mosta...on jest nastupao za Srbiju pet puta ali sve su bile prijateljske a nije u sirim planovima Slavoljuba Muslina i Srbije...igra fenomenalno ove sezone na poziciji CM ali moze pokrit sve pozicije u veznom redu
Takodjer izdvojio bi i Marka Poletanovica ciji je otac rodom sa Janjske visoravni,iz Genta ali posudjen ove sezone C.Zvezdi,maltene isti tip igraca kao i Jojic i on i Donald nosaju zadnji vezni red Zvezde,a jos nije pozvan u reprezentaciju...vjerujem da bi i jedan i drugi bili pojacanje u veznom redu a Jojic pogotovo,a ne kosta nista raspitat se kad vec imaju mogucnost nastupa
Takodjer izdvojio bi i Marka Poletanovica ciji je otac rodom sa Janjske visoravni,iz Genta ali posudjen ove sezone C.Zvezdi,maltene isti tip igraca kao i Jojic i on i Donald nosaju zadnji vezni red Zvezde,a jos nije pozvan u reprezentaciju...vjerujem da bi i jedan i drugi bili pojacanje u veznom redu a Jojic pogotovo,a ne kosta nista raspitat se kad vec imaju mogucnost nastupa
@PrinceofVeresija
Mislim da bi Muslin mozda mogao pozvati Jojića sada, iako ima bas jaku konkurenciju na toj poziciji...
Mislim da bi Muslin mozda mogao pozvati Jojića sada, iako ima bas jaku konkurenciju na toj poziciji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nema sanse.PrinceofVeresija je napisao/la:Treba pokusat kaparisat Milosa Jojica iz Kolna,njegov otac je rodom iz Sanskog Mosta...on jest nastupao za Srbiju pet puta ali sve su bile prijateljske a nije u sirim planovima Slavoljuba Muslina i Srbije...igra fenomenalno ove sezone na poziciji CM ali moze pokrit sve pozicije u veznom redu
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ne mozes reci zasigurno dok sam igrac ne kaze da nece...pa vjerujem da je i njima karijera najbitnija i zelja za napredovanjem bez obzira koliko vole Srbiju i srpstvo a mozda i nisu takvi,i ranije su Srbofili nudili se nasoj reprezentaciji i neki su i igrali,i znaju da kod nas imaju sigurnije sanse da zaigraju na velikom takmicenju...pa zasto se toliko igraca odluci igrat za Crnu Goru zbog tolike konkurencije,koja bez Vucinica i Jovetica ne moze parirat BiH a nit ce izborit igranje na takmicenju nekom u skorasnje vrijemeVucevich je napisao/la:Nema sanse.PrinceofVeresija je napisao/la:Treba pokusat kaparisat Milosa Jojica iz Kolna,njegov otac je rodom iz Sanskog Mosta...on jest nastupao za Srbiju pet puta ali sve su bile prijateljske a nije u sirim planovima Slavoljuba Muslina i Srbije...igra fenomenalno ove sezone na poziciji CM ali moze pokrit sve pozicije u veznom redu
'ta ce nam Joja da se svadja sa Miretom oko slobodnjaka 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne fali nama igraca, pogotovo ovih koji su osrednje kvalitete. Od ovih koji su trenutno u i okolo reprezentacije mogli bi sastaviti dvije-tri solidne ekipe. Ako nadjete nekog ekstra dobrog igraca koji ce praviti razliku, bujrum. Do tada, pokusajmo uigrati ove sto imamo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brix, General505, Muumii i 13 gostiju.