Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2014, 23:10

Elegant je napisao/la:Ludi ste ako mislite da ce u septembru Spahić biti otjeran na klupu.
Njemu nema klupe, on ako bude letio, letiće za sva vremena. To će biti dan konačnog ozdravljenja bh reprezentacije i jednom za sva vremena ćemo se riješiti ostavštine Muniba i co.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2014, 23:11

Vidjet cemo, da prvo dodje novi selektor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 23:12

Janez je napisao/la:
Iznenadili ste Južnokorejce. U čemu je tajna uspjeha da ste ih "razbili" već nakon prvih 45 minuta?

- U tome što sam igru Korejaca analizirao šest mjeseci. U notes sam upisivao sve njihove slabosti, vrline. Tražio sam dobitnu formulu u kojoj ih možemo iznenaditi. Možda su oni mislili da ćemo polako ući u utakmicu, ali to nije bio naš plan. Željeli smo odmah postići gol te još jedan... Super smo odigrali. ( Vaha)
:tokralju: :opaopa:

Naš Pape da je analizirao 6 mjeseci režim letova za žrijeb opet bi zakasnio. :damn: :facepalm:

Čovjek 6. mjeseci analizira svog najvećeg protivnika u grupi, naš Sušić ako je pogledao 6 minuta igru Nigerije ubijte me. :plac: :plac:
Pa nasi mediji i , uopste, javnost, su svaki Susicev idiotizam tumacili kao djelo genija, racunajuci i na kasnjenje na zrijeb,price o kasetama... Nije ni cudo sto je napravio toliko sranja.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Trebalo je to najurit jos poslije Egipta.
Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.
Ne moze se kriminalac obracunavati sa kriminalom.

Pape je izgubio kredibiletet pozivanjem rodbine i germanije, on je gori od njih.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 24 jun 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 23:15

Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.

Pape je izgubio kredibiletet pozivanjem rodbine i germanije, on je gori od njih.
Ali podjela teritorije i plijena, ide ko mlijeko ! ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2014, 23:18

Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

ti si ga bas na zub uzeo :rol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 jun 2014, 23:22

Janez je napisao/la:
Iznenadili ste Južnokorejce. U čemu je tajna uspjeha da ste ih "razbili" već nakon prvih 45 minuta?

- U tome što sam igru Korejaca analizirao šest mjeseci. U notes sam upisivao sve njihove slabosti, vrline. Tražio sam dobitnu formulu u kojoj ih možemo iznenaditi. Možda su oni mislili da ćemo polako ući u utakmicu, ali to nije bio naš plan. Željeli smo odmah postići gol te još jedan... Super smo odigrali. ( Vaha)

Naš Pape da je analizirao 6 mjeseci režim letova za žrijeb opet bi zakasnio. :damn: :facepalm:

Čovjek 6. mjeseci analizira svog najvećeg protivnika u grupi, naš Sušić ako je pogledao 6 minuta igru Nigerije ubijte me. :plac: :plac:
Pa Borce je isao ali posto je utakmica sama od sebe bila dosadna do zla Boga, cisto sumnjam da je i ovaj duze od pola sata ostao. Tugo tugo :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jun 2014, 23:24

Janez je napisao/la:

Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 jun 2014, 23:26

Spaho na BHT2 :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 23:26

bordobijeli je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.

ti si ga bas na zub uzeo :rol:
Kako ti zamisljas da se neko obracunava sa klanom u reprezentaciji, kad taj isti koristi reprezentaciju kao poligon za prodaju igraca iz bratove agencije.

Otprilike ovako tece razgovor.

Klan: Hocemo Ibricica u Brazilu
Pape: Ne moze, ne igra, nema kvalitetu
Klan: Gdje igraju Vrsajevic, Hadzic, Susic? Svog bratica si pozvao, moras i naseg jarana
Pape: Dobro

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 jun 2014, 23:28

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2014, 23:28

De vi meni recite, postoji li ba ikakva mogucnost da Vahu kaparisemo?

Majke mi, preporodila bi se repka.

Cuj klanovi. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 jun 2014, 23:29

Usporedbe radi, Pape je prije Svjetskog prvenstva rekao da se priprema samo za Argentinu, a da će ostala 2 protivnika analizirati nakon te utakmice. Kakav amater, mene sramota. :facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 24 jun 2014, 23:31

Kaunas je napisao/la:Spaho na BHT2 :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
apsolutno ludilo :lol: :lol: :lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 jun 2014, 23:32

Omerbavarac je napisao/la:De vi meni recite, postoji li ba ikakva mogucnost da Vahu kaparisemo?

Majke mi, preporodila bi se repka.

Cuj klanovi. :lol:
Nada zadnja umire, Vaha ako dođe to znači da je to uradio isključivo patriotski jer finansijski sigurno nije :mrgreen:

Po meni, puno veće šanse su da ne dođe. Jer što bi se neko sekirao sa klanovima i glupim narodom za male pare kad negdje može biti kao Bog sa 10x boljom platom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 jun 2014, 23:32

Neznalice, nije niko drugi za ovaj poraz kriv osim Nosketa, koji je protiv Nigerije priredio takticki fijasko. Pomirite se sa bolnom cinjenicom, da ste podrzavali najglupljeg trenera u historiji jedne ozbiljne reprezentacije. Covjek je glup, a vi ste njegovi pratioci. To je vasa sudbina, sudbina sluge i pratioca jedne lutalice, nikakve Dzeke, nikakvi Spahici nisu za ovaj fijasko krivi, niti se ijedan igrac proslavio u onoj tacktickoj zamisli.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jun 2014, 23:32

[youtube][/youtube]
Odlicna stvar!!!
Napravi acaunt na nekom drugom servisu jer ce ti ovo sigurno skinuti za koji sat!!!
A prevrijedno je da ne dodje do raje....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 jun 2014, 23:33

A baš se pitam ko je taj "smetljar" :D

Ima par opcija ... Džeko ili Spahić ... Meni ovdje vuče na Džeku :D

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 23:34

[youtube][/youtube]
Simptomaticno je da sva ova medijska halasa , horski podrzava Susica, bez obzira na sve idiotluke, velike kao planina,koje je napravio. kao susiceva greska je sto nije otjerao Spahica, a ne sto je korumpiran, nestrucan i bezobrazan !
Krivac je Spahic ,ili neko treci, jer kvari idilu korupcije, nepotizma...novinara i novinarcica , koji su navikli da puse k.... selektorima i savezu , da bi se ogrebali za putovanja i dnevnice.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 24 jun 2014, 23:35

plavipatriota je napisao/la:
[youtube][/youtube]
apsolutno ludilo :lol: :lol: :lol: :lol:
kakav je to majmun frajer.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.