FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tri meča, 15 golova, 11 strijelaca!

Ako ćemo suditi po prve tri kontrolne utakmice našeg tima, na Tušnju bismo ovog proljeća mogli gledati zahuktalu "Ćirinu mašinu"!
Naravno, još uvijek je rano govoriti o bilo kakvim prognozama, no ako usporedimo efikasnost na pripremama uoči početka sezone i ove sadašnje, tušanjski navijači imaju razloga za optimizam.
U prva tri prijateljska susreta pod vodstvom Ćire Blaževića, Crveno - crni su trijumfovali u svakom meču uz impozantnu gol razliku 15:2!
Jadran Gunja je poražen 4:1, Budućnost 2:1, a najgore su prošli igrači Pirana iz Portoroža koji su deklasirani sa 9:0!
Ono što takođe može da raduje sve naše navijače je širina u napadu koja se nazire u igri Crveno - crnih. Naime, u tri kontrolna susreta u listu strijelaca se upisalo čak 11 prvotimaca.
Po dva gola na kontu imaju Selamović, Pršeš, Musić i Jusufbašić, a mreže su jedanput tresli Krpić, Kapić, Šaćiri, Fejzović, Mehanović, J. Mujkić i Huseinbašić.
Od 13 pojačanja njih šestorica su zabijali golove (Krpić, Kapić, Huseinbašić, Jusufbašić, Fejzović, Šaćiri). Uglavnom oni koji su radi tog posla i dovedeni na Tušanj.
fksloboda.ba

Ako ćemo suditi po prve tri kontrolne utakmice našeg tima, na Tušnju bismo ovog proljeća mogli gledati zahuktalu "Ćirinu mašinu"!
Naravno, još uvijek je rano govoriti o bilo kakvim prognozama, no ako usporedimo efikasnost na pripremama uoči početka sezone i ove sadašnje, tušanjski navijači imaju razloga za optimizam.
U prva tri prijateljska susreta pod vodstvom Ćire Blaževića, Crveno - crni su trijumfovali u svakom meču uz impozantnu gol razliku 15:2!
Jadran Gunja je poražen 4:1, Budućnost 2:1, a najgore su prošli igrači Pirana iz Portoroža koji su deklasirani sa 9:0!
Ono što takođe može da raduje sve naše navijače je širina u napadu koja se nazire u igri Crveno - crnih. Naime, u tri kontrolna susreta u listu strijelaca se upisalo čak 11 prvotimaca.
Po dva gola na kontu imaju Selamović, Pršeš, Musić i Jusufbašić, a mreže su jedanput tresli Krpić, Kapić, Šaćiri, Fejzović, Mehanović, J. Mujkić i Huseinbašić.
Od 13 pojačanja njih šestorica su zabijali golove (Krpić, Kapić, Huseinbašić, Jusufbašić, Fejzović, Šaćiri). Uglavnom oni koji su radi tog posla i dovedeni na Tušanj.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Maloprije bilo na Hayatu,nadam se da će objaviti i cijelu emisiju na njihovom YT kanalu:
Sad ja pregledao emisiju, ništa posebno. Većinom o svom životu, nekoliko psovki i ovo do sad što je izjavljivao kako je sve dobro organizirano i pohvale predsjednika, navijača.. Ništa novo.Gorki je napisao/la:Maloprije bilo na Hayatu,nadam se da će objaviti i cijelu emisiju na njihovom YT kanalu:
-
- Kontakt:
9-o sta su igrali jbt,rukomet
dobar dobar
slobodina masina krece,niko nas zaustaviti nece

dobar dobar
slobodina masina krece,niko nas zaustaviti nece

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Coraco je napisao/la: Sad ja pregledao emisiju, ništa posebno. Većinom o svom životu, nekoliko psovki i ovo do sad što je izjavljivao kako je sve dobro organizirano i pohvale predsjednika, navijača.. Ništa novo.
Za početak dovoljno,reklame padaju kako u novinama tako i na TV-u

FU*K ME I`M FAMOUS

Spomenuo je i utakmicu sa Zvezdom, na pitanje šta očekuje, odgovorio je da su trenutno poremećeni odnosi unutar kluba Zvezde i da će to on iskoristiti da ih pobijedi 

- Probisvjet
- Kontakt:
CategoryGorki je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Nije da smo ih yebali, ovo je bila redaljka.
gangbang

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dođem kući i imam šta vidjeti 9-ka ,opaaa
fino fino ,pozitivan rezultat protiv Zvezde bi im podigao samopouzdanje do maksimuma ,samo naprijed
.

Coraco je napisao/la:Spomenuo je i utakmicu sa Zvezdom, na pitanje šta očekuje, odgovorio je da su trenutno poremećeni odnosi unutar kluba Zvezde i da će to on iskoristiti da ih pobijedi
Ja očekujem dobru tekmu,nadam se da ćemo pružiti dobar otpor beograđanima..eh sad kakav odnos oni imaju u klubu ne bi znao reći,mada vrijedi malo pronjuškati po njihovim forumima

Više mi je drago što će našu Slobodu gledati cijeli BALKAN i nakon dvadeset i nešto godina susret starih rivala,kažem rivala jer smo znali dosta puta iznenaditi beograđane i uzet im važne bodove,a i tolike godine smo bili u istom rangu takmičenja.

VOLIM TE SLOBODOOOOOOOO

-
- Kontakt:
djaba zvijezda,meni je najdraza poslijeratna 4 komada partizanu na hukinom turniru 

- nesvrstani
- Kontakt:
admir joldic za 4:3wienultras je napisao/la:djaba zvijezda,meni je najdraza poslijeratna 4 komada partizanu na hukinom turniru

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
ja mislim da je i tare zabio jedan...imali gdje snimak bila je ludnica na tribinamanesvrstani je napisao/la:admir joldic za 4:3wienultras je napisao/la:djaba zvijezda,meni je najdraza poslijeratna 4 komada partizanu na hukinom turniru

- SaltCityAttack
- Kontakt:
i Ado Smajlovic je zabio gol a valjo sam se on je sam po sebi koma bio ahahahaa..kad je uvalio gol mislim cak da je to bio treci ili cetvrti trci prema klupi i tribini i pokazuje ono drskoo rukama kaoo to je njegova pozicija kao tu on pripada a ne na klupi ahahahaha ojjj majko koja je on koma bio
..ali **** bio je jak brz i jak ali blentav je bio...mozda nije uspjeo jer nije znao bili igrao fudbal ili rukomet ebiga
nesto slicno ovome je izgledalo kako se Wade radovao tako je Ado samo sto je Ado imao tu neku ljutu facu u tim trenutcima i puno je emotivni bio
... ali rad ruku slican svakako 
[youtube][/youtube]

nesto slicno ovome je izgledalo kako se Wade radovao tako je Ado samo sto je Ado imao tu neku ljutu facu u tim trenutcima i puno je emotivni bio

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 feb 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
kada pogodi partizan precku okruzili sudiju,traze gol da se prizna,presla lopta ba ,vice frajer do mene,nevazi kod nas od precku 

nadam se da će ova majica pobjediti u anketi

ova je također dobra, ali ova iznad mi si više sviđa

ova je također dobra, ali ova iznad mi si više sviđa

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kolika cijena ce biti ovih majica?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije valjda da će izabrati samo jednu
meni su ove dobre

ne zna se, al' rekao bih 15-ak markica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.