Nije tesko pogodit i kad lige imaju,samo treba lagano pratit,a ne ubrzat pa sve zeznes.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
harry_90 je napisao/la:Pratim kvote i odlucim sta da odaberem![]()
Nije tesko pogodit i kad lige imaju,samo treba lagano pratit,a ne ubrzat pa sve zeznes.
Jbg bio si blizu. 20 koševa manje višeLepinja je napisao/la:Obracunava se kvota 1.00 ja mislimAdin_BiH je napisao/la:Hajmo neko pametan , igrao sam na Mihova (Bugarska - Kipar) medjutim vjerovatno ce Baghdatis rijesiti pitanje pobjednika , eh ako ne nastupi Mihov , sta se onda desava u kladionicama sa tim parom ?
Moguce iznenadjenje Srbija U19 - Litva U19 1 4.00
Buč-Buč je napisao/la:Čujem da ste jučer bili loši sa kladionicom, al´ ipak je red da vas pitam kakvi ste danas sa kladionicom.
Pa jesam ti jučer postavio BiH parove i SAD?harry_90 je napisao/la:Ovaj Buc - Buc samo kenja,sta postavljas tikete kad sve prodje,kao da nas zanima,postavi prije,a ne k.urcis se kad prodje![]()
Budi fin kao mi i postavis ranije,evo ja sam danas dva prelaza stavio,Hansu 1 i tacan rezultat,samo sam fulio islandjane..
Palmeiras - Santos 1 X /1
je l se i ovako moglo obogatit?Buč-Buč je napisao/la:Pa jesam ti jučer postavio BiH parove i SAD?harry_90 je napisao/la:Ovaj Buc - Buc samo kenja,sta postavljas tikete kad sve prodje,kao da nas zanima,postavi prije,a ne k.urcis se kad prodje![]()
Budi fin kao mi i postavis ranije,evo ja sam danas dva prelaza stavio,Hansu 1 i tacan rezultat,samo sam fulio islandjane..
Palmeiras - Santos 1 X /1Uostalom ja sam za Sarajevo open ovdje svaki dan davao po 3 para i da ste htjeli mogli ste se obogatiti
Begonja je napisao/la:Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga
Postao/la Citizen-X dana 09 maj 2011, 20:56
mandraX je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga
'ebo te on
jos jedan mec mu treba - pa da aplicira za happy hour - bet again nepogodjenog tiketa
Jos Valur 3+Lepinja je napisao/la:Mississauga - Brampton GG
Valur - Stjarnan 3+
nisam u toku pa ako mogu zamolit objasnjenje - sta te tjera da mislis da bi Sarajevo moglo dobit Orebra - mislim bez navijackih emocija plizMegamon je napisao/la:U cetvrtak treba probati odigrati Orebro-Sarajevo-2
Kvota 6,50
A i na x2 nije mala kvota a realno sanse da pobjedi Orebro su svedene na minimum.
Macak,jesil igrao sta za danas???Citizen-X je napisao/la:
nisam u toku pa ako mogu zamolit objasnjenje - sta te tjera da mislis da bi Sarajevo moglo dobit Orebra - mislim bez navijackih emocija pliz
Citizen-X je napisao/la:nisam u toku pa ako mogu zamolit objasnjenje - sta te tjera da mislis da bi Sarajevo moglo dobit Orebra - mislim bez navijackih emocija plizMegamon je napisao/la:U cetvrtak treba probati odigrati Orebro-Sarajevo-2
Kvota 6,50
A i na x2 nije mala kvota a realno sanse da pobjedi Orebro su svedene na minimum.
Orebro SK - Sarajevo19:00Megamon je napisao/la:Prije svega ekipa Orebra je mlohav qurac.U evropi nisu nikad pobjedu zabiljezili.Zadnjih 5 utakmica imaju isto toliko poraza.U zadnje dvije utakmice su primili sest golova.A sto se tice Sarajeva,ono u evropi igra najbolje od svih bh predstavnika.Gode im skandinavci.STo se tice pritiska sa tribina ne ocekuje se prevelik.Jer ce biti bruku raje sto navija za Sarajevo.Sto iz Bosne sto iz dijaspore.
Jos kad se uzme da je novi trener Sarajeva Plisek.A kod njega je poznato da njegove ekipe jako tesko primaju golove,takticar je veliki.Helem moja prognoza 0-1 al' et spucati X2 i kvota ce biti oko 3,cak sta vise mislim da ce ici i do 3,5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.