FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je greška u spremi igrača rezultirala ovolikim povredama onda cijeli stručni štab treba otjerati s noge na nogu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Anex je napisao/la:Ako je greška u spremi igrača rezultirala ovolikim povredama onda cijeli stručni štab treba otjerati s noge na nogu
To ti je do uprave, ne može... ma ništa
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tacno smo se dobro mogli pomarisat s njima da smo kompletni. Ovako bez Oremusa, Rahmana, Ahmetovica uz ove ranije povrijeđene, sanse su nam realno minimalne
Pa kazu: "On voli Sarajvo, prsvi je hordas...."
Nas vojnik
Nas vojnik
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neki vanjin uhljebbelosevic28 je napisao/la:Ko potpisuje?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
johntravolta123
- Kontakt:
Mozel se taj od sutra prijavit da igra protiv BATE ako potpise...
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemojte pisati ko je, uzet ce nam ga Betis.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Ako nekog zanima, irski Dundalk je prije tri godine, u trecem pretkolu Lige prvaka, kući pobjedio Bate Borisov 3:0, i to nakon što su prvu utakmicu izgubili 0:1.Još je tadašnji Bate bio jači od današnjeg, igrali su im Aleksandar Hleb i Mirko Ivanić.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel babukici sve redovno, kasnil mu?Kamuflazn je napisao/la:Sutra potpis.
Predpostavljam da se cekalo izvlacenje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi moramo okacat ekipu za dva igraca, izbacujemo betu abd
-
Historicar
- Kontakt:
Slažem se, mislim da 24 uoči prve utakmice, možemo registrovati dva igrača.Idealno bi bilo dovesti kapitalnog zadnjeg veznog, koji može odmah zaigrati u prvoj utakmici sa BateomPitar6785 je napisao/la:Mi moramo okacat ekipu za dva igraca, izbacujemo betu abd
-
ajdohordas
- Kontakt:
Iskreno, i realno, nisam odusevljen BATE-om. Bez obzira sto su norvezani prosli, opet sam misljenja da smo vise sanse imali protiv njih.
Nemojte da vas zavara ova vrijednost BATE-a i to sto su spora ekipa. Ja ih pamtim zadnjih deset godina, nikad nisu bila brza i pokretljiva ekipa niti su imali neke megazvijezde niti su bili extra skupi, ali su uvijek pametno igrali, i mozda jedna od najiskusnijih ekipa u ovim pretkolima. Ali hajde, pomarisat sa njima pa sta nam Bog dadne... dusa me boli za Oremusom,Rahmanoom i Stanojem.. sa njima trojicom mi smo 35% opasnija i jaca ekipa.
Nemojte da vas zavara ova vrijednost BATE-a i to sto su spora ekipa. Ja ih pamtim zadnjih deset godina, nikad nisu bila brza i pokretljiva ekipa niti su imali neke megazvijezde niti su bili extra skupi, ali su uvijek pametno igrali, i mozda jedna od najiskusnijih ekipa u ovim pretkolima. Ali hajde, pomarisat sa njima pa sta nam Bog dadne... dusa me boli za Oremusom,Rahmanoom i Stanojem.. sa njima trojicom mi smo 35% opasnija i jaca ekipa.
-
Inspiracija
- Kontakt:
Bate defanzivno jak ofanzivno taraba...Norvezani su ih ubili napadali ih poslije prvog gola.Ko god je gledao tekmu slozice se sa mnom.Napadat ih po lijevoj strani ovaj bek trica njihov qrcu ne valja penal bezveze apsolutno napravio.Ako nismo jaci onda smo tu negdje sa njima bice interesantna tekma i vjerujte mi prolazimo ovo.
Jel ovo za potpis fakat,ili neka opet zajenancija.Steta za Ahmetovica,e pa me mogu da vjerujem.Citam pauza 10 dana,ima li šanse da se oporavi do četvrtka.
Raja, nemojte previse ocekivati, pa onda drvlje i kamenje kad ispadnemo. Realno je da bi jako tesko prosli i kompletni, a da i ne pricamo o situaciji bez par mozda i najboljih igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Je li neko upucen sa strane medicine koliko su ozbiljne povrede Rahmana i Ahmeta (makar njih dvojice)?
Da li postoji opcija da igraju pod inekcijama protiv BATE-a, ako se vec ne oporave do tad.
Da li postoji opcija da igraju pod inekcijama protiv BATE-a, ako se vec ne oporave do tad.
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la:Raja, nemojte previse ocekivati, pa onda drvlje i kamenje kad ispadnemo. Realno je da bi jako tesko prosli i kompletni, a da i ne pricamo o situaciji bez par mozda i najboljih igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da smo kompletni imali bi 45% sansi, ovako imamo 10ak%
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Treba samo biti pozitivan 
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 18 gostiju.