Prevod.
Ne možeš povezati tačke gledajući u budućnost, možeš ih povezati samo gledajući u prošlost. Moraš da veruješ da će se te tačke nekako povezati u tvojoj budućnosti.
Moraš da veruješ u nešto, svojoj hrabrosti, sudbini, životu, karmi, bilo čemu. Jer će ti verovanje da će se tačke povezati niz put dati samopouzdanje da pratiš svoje srce iako te vodi van puta. I to će napraviti razliku
Tvoje vreme je ograničeno, ne gubi ga živeći tuđi život, nemoj biti zarobljen dogmom koja nastaje kao rezultat mišljenja drugih. Ne daj da tuđa mišljenja uguše tvoj unutrašnji glas. Treba da nađeš ono što voliš. To je istina za tvoj posao kao i za tvoje partnere. Tvoj posao će ispuniti veliki deo života i jedini način da budeš stvarno zadovoljan je da radiš ono sto misliš da je veliki posao.
I jedini način da uradiš veliki posao, je da radiš ono što voliš. Ako ga još uvek nisi našao, nastavi da tražiš i ne staj. Imaj hrabrost da pratiš svoje srce i intuiciju. Oni nekako već znaju šta stvarno želiš da postaneš.
Imaćeš uspona i padova. Mnogi ljudi odustaju olako. Znaš da je ljudski duh moćan? Teško je ubiti ljudski duh
Svako se može osećati dobro kada ima dobro zdravlje, plaćene račune, srećne veze. Svako može biti pozitivan tada. Svako može imati veću viziju tada, svako može imati veru u takvim okolnostim. Pravi izazov razvoja, mentalno, emocijalno i duhovno, dolazi kada si srušen. Zahteva hrabrost da reaguješ. Biti gladan kada si poražen. Zahteva hrabrost, da započneš ponovo.
Strah ubija snove. Strah ubija nadu. Strah...Stavlja ljude u bolnicu. Zbog straha ćeš ostariti. Može da te odvrati od stvari za koje si znao da si sposoban da ostvariš, paralizovaće te.
Na kraju osećanja ne postoji ništa ali na kraju svakog principa je obećanje Iza osećanja, možda ne bude ništa.
Ali iza svakog principa stoji obećanje. I neko od vas u životu, razlog zbog koje niste na svom cilju je u osećanjima. Sve je na osećanjima. Svaki dan kada kažeš 'ne' svojim snovima, možeš ih vratiti nazad šest meseci, celu godinu. Taj dan kada nisi ustao, mogao je da vrati tvoje stvari ko zna koliko dugo. Ne dozvoli da te emociju kontrolišu. Mi smo emotivni, ali treba da počneš da kontrolišeš svoje emocije. Ako ih ne kontrolišeš, ima da te iskoriste. Želiš to i ići ćes do kraja da to ostvariš, neće biti lako, kada želiš da se promeniš nije lako.
Da je lako svi bi to uradili.
Ali ako si ozbiljan, ti ćes uspeti. Ja kontrolišem stvari ovde. Neću dozvoliti da me ovo uništi
Vraćam se! I biću jači i bolji zbog toga.
Treba da napraviš deklaraciju. Ovo je ono zašta živim.
Živiš za snove, živiš za zdravlje. Preuzmi odgovornost za svoj život. Prihvati odgovornost da odvedeš sebe tamo gde želiš. Možeš odlučiti da živiš svaki dan kao da ti je poslednji.
Živi život sa strašću!
Stavi nogu na gas. Odluči da ćes gurnuti sebe napred.
Poslednje poglavlje tvog života jos nije napisano i nije važno šta se desilo juče, nije važno šta ti se desilo, važno je sta ćes uraditi povodom toga. Ove godine će moj cilj postati realnost. Neću pričati o tome ponovo.
Ja mogu.
Ja mogu!
JA MOGU!
Istrajnost je važna za svakoga. Ne odustaj.
Uvek postoji odgovor za sve.