FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boze me sacuvaj
A cekaj ko si ti da ti uopste razmisljas i govoris da li ja trebam doci ili ne? Ne razumijem.Miljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:14A ti očekivao da te vučem za rukav i molim da dođeš na utakmicu?![]()
![]()
Muka mi je od tetkica kojima sve smeta. Još jednom te molim, nemoj ići na utakmice (bar do derbija ili neke jače evropske), idi u lov.
U savezu katastrofa, klub ide u pogresnom pravcu, imam pravo da ono sto volim i kritikujem kad nije uredu. Ako mislis da trebam bodriti hanu, hebibovica, ajlu.. ti si druze lud, pa oni meni trebaju platiti da ih gledam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima li link ? Morto brate pobratime?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ne mislim, čitaš li šta pišem? Ja bih volio da ti i takvi ne dolaze. Čak mi je draži i onaj od derbija do derbija što dođe, ali se ne busa u prsa da je neki ultra mega giga navijač. Zamisli da svi razmišljaju poput tebe i da čekaju samo trofeje. Pa Velež, Sloboda, Čelik, pa i željezničar koji čeka titulu 10 godina bi imali u potpunosti prazne tribine. Svi smo mi ovdje svašta prošli sa Sarajevom, tako da ti ta priča i patetika ne pije previše vode.ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:03A cekaj ko si ti da ti uopste razmisljas i govoris da li ja trebam doci ili ne? Ne razumijem.
U savezu katastrofa, klub ide u pogresnom pravcu, imam pravo da ono sto volim i kritikujem kad nije uredu. Ako mislis da trebam bodriti hanu, hebibovica, ajlu.. ti si druze lud
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zao mi je ti se ne pitas. Moram te razocaratiMiljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:11Ne mislim, čitaš li šta pišem? Ja bih volio da ti i takvi ne dolaze. Čak mi je draži i onaj od derbija do derbija što dođe, ali se ne busa u prsa da je neki ultra mega giga navijač. Zamisli da svi razmišljaju poput tebe i da čekaju samo trofeje. Pa Velež, Sloboda, Čelik, pa i željezničar koji čeka titulu 10 godina bi imali u potpunosti prazne tribine. Svi smo mi ovdje svašta prošli sa Sarajevom, tako da ti ta priča i patetika ne pije previše vode.ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:03A cekaj ko si ti da ti uopste razmisljas i govoris da li ja trebam doci ili ne? Ne razumijem.
U savezu katastrofa, klub ide u pogresnom pravcu, imam pravo da ono sto volim i kritikujem kad nije uredu. Ako mislis da trebam bodriti hanu, hebibovica, ajlu.. ti si druze lud
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Što? Utekao ti vepar? Ne sekiraj se, dug je dan naletiće drugi...ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:13Zao mi je ti se ne pitas. Moram te razocaratiMiljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:11Ne mislim, čitaš li šta pišem? Ja bih volio da ti i takvi ne dolaze. Čak mi je draži i onaj od derbija do derbija što dođe, ali se ne busa u prsa da je neki ultra mega giga navijač. Zamisli da svi razmišljaju poput tebe i da čekaju samo trofeje. Pa Velež, Sloboda, Čelik, pa i željezničar koji čeka titulu 10 godina bi imali u potpunosti prazne tribine. Svi smo mi ovdje svašta prošli sa Sarajevom, tako da ti ta priča i patetika ne pije previše vode.ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:03
A cekaj ko si ti da ti uopste razmisljas i govoris da li ja trebam doci ili ne? Ne razumijem.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Velkoski vs Bodul hahahaha
Tarika Ramica nigdje, povreda?
Tarika Ramica nigdje, povreda?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tu si ti vepre, na nišanuMiljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:16Što? Utekao ti vepar? Ne sekiraj se, dug je dan naletiće drugi...ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:13Zao mi je ti se ne pitas. Moram te razocaratiMiljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:11
Ne mislim, čitaš li šta pišem? Ja bih volio da ti i takvi ne dolaze. Čak mi je draži i onaj od derbija do derbija što dođe, ali se ne busa u prsa da je neki ultra mega giga navijač. Zamisli da svi razmišljaju poput tebe i da čekaju samo trofeje. Pa Velež, Sloboda, Čelik, pa i željezničar koji čeka titulu 10 godina bi imali u potpunosti prazne tribine. Svi smo mi ovdje svašta prošli sa Sarajevom, tako da ti ta priča i patetika ne pije previše vode.
Sretno danas i da se rutinski dobije bez povreda.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I on se osporavao brate, dobro se sjećam. Kad god sam govorio da je odličan igrač, bio je neko da kaže kako je beskoristan. To je samo zato što ljudi od defanzivnog veznog očekuju asistencije, driblinge, kurcenje. Nisu vidjeli koliko je Ljuban bio značajan za povezivanje linija, preuzimanje lopte od stopera, te dalju distribuciju. To je pozicija koja je zanemarena u svijetu fudbala, jer su to igrači koji obave bruku tog 'nevidljivog' posla, a drugi pokupe šlag s torte.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:48Doktor, Pirlo za sirotinju. Frajer je po loptu.dolazio na ivicu naseg kaznenog, uzimao od stopera i kreirao igru. Vinko nije imao takvog igraca pa je Dupovac "kreirao" (imao je Susica kojem se nije zivjelo u 90% utakmica), a sad ni Vasoski nema pa Mujakic nabija lopte naprijed jer ne zna sta ce s njima. Dobro, Secerovic je taj neki regista, on kad igra opet solidno razigrava, al ni blizu kao Crepulja.Hajdeee je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:38Kakva je to igracina bio kod nas.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:58Od svih navedenih, samo Crepulja nije ispao teski pakas. Pisaj ih sve, daleko im kuca od Koseva bila.
Isto tako sad govore i za Kapića, a momak igra veoma dobro i vidi se iz aviona kakva je igra s njim i bez njega.
-
- Kontakt:
Prava utakmica za Irfana i Tarika Ramića, Jovaševića i Traku, jer ako sa 18-19 godina ne mogu igrati protiv drugoligaša Igmana, treba ugasiti Akademiju. Strašno glup sastav i još gluplja klupa.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma vjerovatno idu taktikom nista ne prepustaju slucaju, eto i da su igrali i nekim slučajem izgube nastala bi prava havarija tek tad, a Vasoskom otkaz odmah sutra.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 13:52Prava utakmica za Irfana i Tarika Ramića, Jovaševića i Traku, jer ako sa 18-19 godina ne mogu igrati protiv drugoligaša Igmana, treba ugasiti Akademiju. Strašno glup sastav i još gluplja klupa.
Evo igra Islamović nadam se da će se pokazati i sl godine da zamjeni Pidru
pa ne treba odmah djecu stavljati,2-0 nije aman rezultat. Ako nista na poluvremenu neka mjenja
FC United Of Manchester !
Nasa u19 igra danas u Mostaru vaznu utakmicu protiv Zrinjskog. sigurno su oni tamo
-
- Kontakt:
Palicu njegove noge smetaju, kakav amater boze dragi i on ti uzima mjesto malom Ramicu ili Buljubasicu...