Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misli se na Spahića.thulkazal je napisao/la:A baš se pitam ko je taj "smetljar"![]()
Ima par opcija ... Džeko ili Spahić ... Meni ovdje vuče na Džeku
Ne bih rekao da ovdje Spaho brani Sušića, samo je oštriji prema Spahiću koji je uskratio izjave BHT-u.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a kad je ovo za vrijeme neke utakmice ili slucajno pricajuplavipatriota je napisao/la:apsolutno ludiloKaunas je napisao/la:Spaho na BHT2![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
Ne brani Spaho Susica, ali jasno se vidi ko pravi nered u reprezentaciji da ugura Barbareza na selektorsku poziciju.DukeOfWellington je napisao/la:Misli se na Spahića.thulkazal je napisao/la:A baš se pitam ko je taj "smetljar"![]()
Ne bih rekao da ovdje Spaho brani Sušića, samo je oštriji prema Spahiću koji je uskratio izjave BHT-u.
Pametnom dosta.
Ozdravljenje ce se desiti, kad se klan raspe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj tebe, raspravljas se sa pitarima...Janez je napisao/la:Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.
Bolan oni gdje su prste upetljali ili je pala mrtva glava ili se desila neka katstrofa!!!
Udbaski klub cine udbasi, prije Titini sad SDA, Alijini...Kako je alija unistio BiH tako pitari niste nas fudbal....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
ovo na tvu bilo ili?Kaunas je napisao/la:Spaho na BHT2![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- hogarstrasni
"Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni!"Janez je napisao/la:Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.
Susic o Nigerijcima nakon istorijske utakmice na SP !!!!!!!!!!!!!!!
Covjek nije znao da su brzi i okretni
TOTALNI IDIOT !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast Spahi za ovo.Da barem neko smije ovo i javno iznijeti i kritikovati,a ne slucajno da se snimi.Naravno,bez psovki...
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
emir79 je napisao/la:Ne brani Spaho Susica, ali jasno se vidi ko pravi nered u reprezentaciji da ugura Barbareza na selektorsku poziciju.DukeOfWellington je napisao/la:Misli se na Spahića.thulkazal je napisao/la:A baš se pitam ko je taj "smetljar"![]()
Pametnom dosta.
Ozdravljenje ce se desiti, kad se klan raspe.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DonCorleone
- Kontakt:
Kako selektor sebi dopusta da uz ovakvu atmosferu ide u Brazil. Puh, picka mu materna, ako je imao sta da rijesi, trebao je nakon Egipta, a on se sasro ko motika, i rezultat je da moja zemlja se vraca kuci bez ispaljenog metka nakon 20 godina iscekivanja.
Ovde je nakon Egipta bilo garantovano da ce se desiti, ludilo, armagedon, da ce tele progovoriti, da ce se desiti senzacija, da ce Safet odstraniti Spahica pred SP itd. itd. NISTA SE NIJE DESILO. Pojeli ste svi samo jedno veliko gofno i palamudili bezveze.
Evo sada isto sve ponovo, samo sada nije bitno, jer TELE IDE PRVO PREKOSUTRA! MINUTE SE ODBROJAVAJU!
Ovde je nakon Egipta bilo garantovano da ce se desiti, ludilo, armagedon, da ce tele progovoriti, da ce se desiti senzacija, da ce Safet odstraniti Spahica pred SP itd. itd. NISTA SE NIJE DESILO. Pojeli ste svi samo jedno veliko gofno i palamudili bezveze.
Evo sada isto sve ponovo, samo sada nije bitno, jer TELE IDE PRVO PREKOSUTRA! MINUTE SE ODBROJAVAJU!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
bordobijeli
- Kontakt:
reprezentacija je u pitanju ako budemo gledali ko je pitar ili manijak ili rodjeni nema nas nigdje ,dosta sto se prepucajemo kad su klubovi u pitanju sad i ovdje treba to raditi .evo ja bi licno volio da amar osim bude selektor.gringobih je napisao/la:Joj tebe, raspravljas se sa pitarima...Janez je napisao/la:Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.![]()
Bolan oni gdje su prste upetljali ili je pala mrtva glava ili se desila neka katstrofa!!!
Udbaski klub cine udbasi, prije Titini sad SDA, Alijini...Kako je alija unistio BiH tako pitari niste nas fudbal....
S kim se potukao? S Bešićem, Kolašincem ili Bičakčićem?
Dva su "krivi" za gol, a Mume je nabrijan i ljut redovno
sumnjam da je s begom..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
DaJoseMourinho je napisao/la:ovo na tvu bilo ili?Kaunas je napisao/la:Spaho na BHT2![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Opet grijesis, ali ne da mi se vise raspravljati niti negirati. Nekad si znao napisati dobar post ali u zadnje vrijeme glavni argumenti su ti postale kolone smajlija ili prozivanje da je neko pitar ili SDA-ovac. Niti sam prvo niti drugo, toliko sto se toga tice.gringobih je napisao/la:Joj tebe, raspravljas se sa pitarima...Janez je napisao/la:Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.![]()
Kad ga Emir bude tražio po Sarajevu.
Oj brutalnosti 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseMourinho
- Kontakt:
to prije tekme ili na poluvremenu?, nije mi jasno kako nije skonto da ga emituju hehe Spaho legendaKaunas je napisao/la:DaJoseMourinho je napisao/la:ovo na tvu bilo ili?Kaunas je napisao/la:Spaho na BHT2![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.