NK Zvijezda Gradačac

Dominantan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dominantan » 12 jan 2019, 17:32

Hehe,pa kakav mlad igrac? Mlad igrac je u razvoju dok je pod trening naknadom...dali ja mogu ili nemogu govore podaci odnosno transferi koji su dostupni svakome..a eto ponovo radis skauting ili pokusavas za Begovica pa evo bori se sa svim i svacim i eto za 100km ili 200km :)., smijesan ispadas sa argumentima...odustao si jer si autobusom isao da skautiras....

Ja se distanciram od razmjene misljena i svega jer toliko negative oko svega a kad treba podrzati klub nema ni WIFI- ja u drustvu a kamoli da netko priskoci!!

Da nisam izasao u susret NK Zvijezdi u ljetnim prelaznom roku nijedan igrac kojeg zastupam NE bi podpisao...

Lp

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 jan 2019, 17:41

Nisi ti Zvijezdi izasao u susret, nego Zvijezda tebi i njima. Bolji klub za njih nisi mogao naci, a da jesi, garant ih ne bi dao Zvijezdi. Zato ne rise. Kenja mi se od vas "menadzera" koji glumite neko znanje, a najvise profitirate od svih strana
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 jan 2019, 17:52

Denise iznosis neistine Denise....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 12 jan 2019, 18:08

Dominantan je napisao/la:Hehe,pa kakav mlad igrac? Mlad igrac je u razvoju dok je pod trening naknadom...dali ja mogu ili nemogu govore podaci odnosno transferi koji su dostupni svakome..a eto ponovo radis skauting ili pokusavas za Begovica pa evo bori se sa svim i svacim i eto za 100km ili 200km :)., smijesan ispadas sa argumentima...odustao si jer si autobusom isao da skautiras....

Ja se distanciram od razmjene misljena i svega jer toliko negative oko svega a kad treba podrzati klub nema ni WIFI- ja u drustvu a kamoli da netko priskoci!!

Da nisam izasao u susret NK Zvijezdi u ljetnim prelaznom roku nijedan igrac kojeg zastupam NE bi podpisao...

Lp
Kao prvo ja ne zastupam nikoga, jer nisam u tim vodama. Nezz ja koga ti zastupas, ako jesi uspio prodati igrace u inostranstvo onda ti svaka cast. Iskreno mrsko mi gledati na transfermarktu koga zastupas i kakve si transfere ostvario. Samo kazem da princip rada seljakanje igraca iz kluba u klub svako pola godine ili godinu ne donosi korist ni tebi ni igracu.
P.S. ipak sam mislio da je Jacimovic mladji. Ako do sada nisi uspio da mu obezbjedis inostrani transfer, onda su ti male sanse i da ces uspjeti. Razloga mogu biti 2: ili on nije dovoljno kvalitetan fudbaler, ili nisi dovoljno kvalitetan menadzer da prodas muda pod bubrege.
Ovim se iskljucujem iz daljih rasprava.

Navijaci Zvijezde, nadam se da će biti bolje nego sto sad izgleda. I mi smo bili u velikom belaju, pa smo se ipak izvukli i guramo naprijed.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 jan 2019, 18:18

crvenobijeli je napisao/la:Denise iznosis neistine Denise....

Izadji iz misje rupe i prozivaj...krijes se iza nicka ali pretpostavljam ko si zato nemarim
:beba:

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 jan 2019, 18:21

nekoIzMostara je napisao/la:
Dominantan je napisao/la:Hehe,pa kakav mlad igrac? Mlad igrac je u razvoju dok je pod trening naknadom...dali ja mogu ili nemogu govore podaci odnosno transferi koji su dostupni svakome..a eto ponovo radis skauting ili pokusavas za Begovica pa evo bori se sa svim i svacim i eto za 100km ili 200km :)., smijesan ispadas sa argumentima...odustao si jer si autobusom isao da skautiras....

Lp
Kao prvo ja ne zastupam nikoga, jer nisam u tim vodama. Nezz ja koga ti zastupas, ako jesi uspio prodati igrace u inostranstvo onda ti svaka cast. Iskreno mrsko mi gledati na transfermarktu koga zastupas i kakve si transfere ostvario. Samo kazem da princip rada seljakanje igraca iz kluba u klub svako pola godine ili godinu ne donosi korist ni tebi ni igracu.
P.S. ipak sam mislio da je Jacimovic mladji. Ako do sada nisi uspio da mu obezbjedis inostrani transfer, onda su ti male sanse i da ces uspjeti. Razloga mogu biti 2: ili on nije dovoljno kvalitetan fudbaler, ili nisi dovoljno kvalitetan menadzer da prodas muda pod bubrege.
Ovim se iskljucujem iz daljih rasprava.

Navijaci Zvijezde, nadam se da će biti bolje nego sto sad izgleda. I mi smo bili u velikom belaju, pa smo se ipak izvukli i guramo naprijed.

Jacimovic je od moje strane uzet u zastupanje tek ljetos i evo dosao u jacu ligu od Rs i statistika pokazuje da moze i u Februaru 2019 je u jos jacoj ligi i na njemu je ;)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 jan 2019, 18:28

Super ako znas ko sam, i ja gore nevidim da pise denis k.nego dominantan, a nece ti to proc da ga uvalis slobodi ili krupi, ustvari mozes ako dones pare deniseeeeee

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 jan 2019, 19:25

Svi ti menedzeri svake godine koriste Zvijezdu i sveto grb za promociju svojih igraca u jace lige... Stace se i tome u kraj... prosle godine isto tako Zvijezda igracima valjala i menedzerima a oni kako hoce samo napuste kornilo... Zato mi je zao Enesa Brckalica sto je stao uz Zvijezdu kad je najgore bilo sad na tranferlisti... ovi svi igraci sto dodju da im Zvijezda valja treba na tribine stavit i nedat nikakve papire... brezorbazan treba bit i branit Zvijezdu....

Djeca nek igraju ovi tribina ili nek klubovi sto te igrace hoce fino plate....

nicca45
Kontakt:

Post Postao/la nicca45 » 13 jan 2019, 16:17

Kakav vam je Ljubiša Pecelj.. Pozdrav

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 jan 2019, 16:20

nicca45 je napisao/la:Kakav vam je Ljubiša Pecelj.. Pozdrav
Prevrti jedno 4 ili 5 stranica unazad , vec je neko pitao. Da se ne ponavljam :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 jan 2019, 17:03

Izgleda celik skupio pare, ili ce deni iskesirat :rol: :rol:

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 13 jan 2019, 18:02

Ćelo opasno radi protiv kluba sve igrace zove da napuste klub kakvi su to ljudi sramota

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 jan 2019, 18:04

Kakav crni keš ide frajer dzabalane ko i drugi prije njega. Pa pretproslu sezonu nas na polusezoni napustilo vise od pola na isti nacin.
I neide samo on vec jos četvorica najmanje. Jaćimović već u zavrsnim pregovorima sa Slobodom.
Propali smo opet ko kauč.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 13 jan 2019, 18:13

combe je napisao/la:Kakav crni keš ide frajer dzabalane ko i drugi prije njega. Pa pretproslu sezonu nas na polusezoni napustilo vise od pola na isti nacin.
I neide samo on vec jos četvorica najmanje. Jaćimović već u zavrsnim pregovorima sa Slobodom.
Propali smo opet ko kauč.
Ako puste pecelja sarica jusufbasica i Jacimovica stvarno smo klub ko ku... :hmmmmm:

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 13 jan 2019, 18:42

Drugovi bolan niko neide to su i sami igrači potvrdili bilo opcija da odu. Sutra su svi na prozivci. Opet ponavljam ko nevjeruje može u pp. Lp

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 13 jan 2019, 18:57

crvenobijeli je napisao/la:Izgleda celik skupio pare, ili ce deni iskesirat :rol: :rol:
Deni mu je nekad bio menadzer nisi upucen ocigledno.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 jan 2019, 19:36

:rol:
zvijezda1 je napisao/la:Drugovi bolan niko neide to su i sami igrači potvrdili bilo opcija da odu. Sutra su svi na prozivci. Opet ponavljam ko nevjeruje može u pp. Lp
Moze pp

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 jan 2019, 21:37

Moramo dernut Veleza i vratit im za onaj sramotni poraz od 7:0 i nek idu ti igraci gdje hoce nek djeca igraju ispast svejedno necemo.... dzaba placat ove menedzerske igrace...

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 13 jan 2019, 21:44

Igrači mogu ići uz odgovarajuću cijenu bez toga nemože to im je odma rečeno nemože se ugovor tako lako raskinut tako da je sve do Zvijezde.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 jan 2019, 05:03

combe80 je napisao/la:Moramo dernut Veleza i vratit im za onaj sramotni poraz od 7:0 i nek idu ti igraci gdje hoce nek djeca igraju ispast svejedno necemo.... dzaba placat ove menedzerske igrace...
:) bogami Combe tesko ce to ici ,ali sportski je se nadati,a fudbal i jeste popularan zato sto je nepredvidljiv.Nismo vas mi dobili 7:0 zato sto vas mrzimo,jbga ispalo tako.Nasi bili naostreni nakon 2 prethodne lose utakmice (i dva remija) i morali su se vaditi nekako,a i sve nam se poklopilo u toj utakmici sa vama ,u kojoj ste se vi raspali nako treceg gola i rezultat je visoki poraz.

Bolje vi obratite malo paznju kako ce te sastaviti tim jer bogami kako vidim nije vam bas najbolja situacija sto mi nije drago jer gotivim Zvijezdu pravo :salut: Moze se desiti (ako se nesto ne uradi )da vas neko iz donje polovice nakanta (ko sto je Rudar uradio ) pa bi to bila tek bruka za vas,a pustite se Veleza,Velez je ulozio dosta i para i truda u stvaranje ovog tima(3 godine ga stvara) pa i ne boli taj poraz toliko ko sto bi bolio od nekog drugog. Sportski pozdrav za navijace iz herojskog grada :cool:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.