FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma da je i 20 markica necu zalit dati za takvu jednu majicu a cujem bice i salova, dukserica sto mi se jako svidja 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ne pobjedi l' u anketi ona prva što sam postavio, a izgleda da neće, haman ću morat' sam odnijeti da mi izrade takvu 

Svakoga dana u svakom pogledu ... 

Dugo nisam vidio nesto dobro,ova majica gori,pod hitno raditi.Odlicna !Chinaglia je napisao/la:
BHF Bosanska Krajina!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:Dugo nisam vidio nesto dobro,ova majica gori,pod hitno raditi.Odlicna !Chinaglia je napisao/la:
ja cu ovu crveno crnu prejaka je da mi OVA petokraka sija I da izazovm sto vise dusmana vamo preko bare

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma uradit ce sigurno 2-3 koje budu imale najvise glasova, pametan potez da se vidi sta ce najbolje proci.
Eh protiv Zvezde bi volio da nekim cudom izborimo neki fin rezultat, jer garantujem da bi to znacilo 1000 ljudi vise na Tusnju.
Eh protiv Zvezde bi volio da nekim cudom izborimo neki fin rezultat, jer garantujem da bi to znacilo 1000 ljudi vise na Tusnju.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Dobra je crveno crna,mada se meni vise svidjaju ova bijela i crna..
Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo...

Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Upravo sam i ja pošao to da napišemapocalyps je napisao/la:Dugo nisam vidio nesto dobro,ova majica gori,pod hitno raditi.Odlicna !Chinaglia je napisao/la:
tuzlanska Sloboda
Ma pustio nam je tad Partizan, vidjelo se iz avionanesvrstani je napisao/la:admir joldic za 4:3wienultras je napisao/la:djaba zvijezda,meni je najdraza poslijeratna 4 komada partizanu na hukinom turniru

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Probisvjet
- Kontakt:
Snimak sa utakmice Piran-Sloboda 0:9
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kupujem, iako bi mi zbog stomaka bolja bila okomita linija.apocalyps je napisao/la:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo da vrsta materijala bude dobra,a ne neki fus..cijena nije bitna,ako je materijal dobar 

Sve su majice odlične i lijepe na svoj način tako da ja sam ZA da se sve odrade za šop,glupo mi je da se uradi samo jedna serija po 100 komada to će otići za 24h
uraditi sve nemojmo cigančit jednu seriju uraditi
SVE IZBACITI U PRODAJU sigurno će neki uzimati i po 2-3 kombinacije pa i više 
ONAJ KO JE FUKARA..TAJ JE PRAVI HADŽIJA

ONAJ KO JE FUKARA..TAJ JE PRAVI HADŽIJA
Pobjeda je bolja od orgazma!
To si upravu,imaju stvarno 3 dobre majice,nadam se da ce sve izbaciti,a ne jednu kolekciju i to je to..sto vise majica to bolje..
harry_90 je napisao/la:To si upravu,imaju stvarno 3 dobre majice,nadam se da ce sve izbaciti,a ne jednu kolekciju i to je to..sto vise majica to bolje..
Pa logično je*i ga svi rade više majica u opticaju jedino mi radimo JEDNU

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja sam ZA da se sve uradi...sve sto nadzem i sto se izbaci cu uzet

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]staragarda je napisao/la: SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU...![]()
Na generalci u Zenici Sloboda i Ćiro?
Po povratku iz Rovinja, gdje putuju 6. februara i gdje će odigrati četiri utakmice (8. Šentjur, 10. još nepopunjen termin, 12. Pomorac Kostrena i 14. Rudar Velenje), Hukić bi u generalci na Bilinom polju rado ugostio atraktivnog rivala.
- Bavim se mišlju, vidjet ću i da li je realno izvodivo, da dogovorim generalku sa Slobodom. Bio bi to atraktivan protivnik, na čelu s trenerom Ćirom Blaževićem, jer nas i u prvom kolu očekuje Sarajevo - kaže Hukić.
Po povratku iz Rovinja, gdje putuju 6. februara i gdje će odigrati četiri utakmice (8. Šentjur, 10. još nepopunjen termin, 12. Pomorac Kostrena i 14. Rudar Velenje), Hukić bi u generalci na Bilinom polju rado ugostio atraktivnog rivala.
- Bavim se mišlju, vidjet ću i da li je realno izvodivo, da dogovorim generalku sa Slobodom. Bio bi to atraktivan protivnik, na čelu s trenerom Ćirom Blaževićem, jer nas i u prvom kolu očekuje Sarajevo - kaže Hukić.
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svrsio sam na majice
a Celik ispostovat sto da ne, iako bih volio generalku na Tusnju ali moze i Zenica nije frka

a Celik ispostovat sto da ne, iako bih volio generalku na Tusnju ali moze i Zenica nije frka

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
s keshom seultrasstyle_tz je napisao/la:svrsio sam na majice![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA