Bogami drug nisi u pravu, Džeko je odigrao samo par ozbiljnih utakmioca za Želju pa je mnogo više doprinio željinim uspjesima nego neki koji su nabešali po 300 utakmica u njihovom dresu.rodjak je napisao/la:
igrac koji nije odigro ni jednu utakmicu za prvi tim Veleza a koji je razgulio iz kluba prije nego sto je vratio barem nesto klubu od onoga sto je ulozeno u njega da bih postao to sto jeste me uopste ne zanimaju.Ja znam da svak ide za parama(ima i u Velezu para
)ali on je odlucio tako kako je odlucio,neka mu je sa srecom ali da je Mesi mene vise ne interesuje.Neko ko ne odradi barem jedan ugovor od 4 godine za maticni klub i zbrise ranije mi nije vise interesantan.U mom (navijackom)tefteru ovaj igrac vise ne postoji(kad pricamo o Velezu).I tako svaki drugi koji ovako napravi ko sto je Kina.
Ima li imalo ljubavi i postovanja prema klubu i navijacima
![]()
FORZA VELEZ
Ako je Kina toliki talenat, ako ima i talenat za rad, i ako ga malo sreća posluži, onda bi Velež mogao imati višestruke koristi od njega.
Mislim da mi moramo malo izaći iz okvira nasljeđenih stereotipnih razmišljanja.....i nekako sebe situirati u realnost.
Može Kina mnogo vratiti Veležu i na ovaj način. Ponavljam ako je zaista toliki talenat i ako mu se kockice slože