Šta je napisao pogrešno? Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?Vaha1946 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Za sve vas, Rahman je Sarajevo?Zip je napisao/la:Mislim da sad treba sjever da napise neku poruku ispred kluba, nakon svega
Kako si ti duhovit frajer sta jedan termin uradi od covjeka*a mozda i vise ko zna, a mozda i poneka kafa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ovo mi vec ima logike. A steta dobar igrac bio bas sam ga zavolio zbog njegovog karaktera.
Niko nije veci od kluba i ovo treba da se rijesi sto prije !
Niko nije veci od kluba i ovo treba da se rijesi sto prije !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma u svakom klubu ima trzavica u svlačionici to je normalano, samo što kod nas od pocetka sezone sve nesto umotano, štrajkovi, pojacanja, povrede,ni do kakvi informacije ne mozes doci i tu je klub kriv sto su pustili da se špekulise.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo majku kako debilan frajer.. 
Umjesto da podrže klub da se sve izgladi kako treba, da ne bi ispaštali rezultati, oni prosipaju nekakve sarkazme i dječije fore. Šatro navijači, gori dušmani od gurbeta i ostalih.
Sad kad mu neko opsuje familiju, plakaće 15 dana.
Umjesto da podrže klub da se sve izgladi kako treba, da ne bi ispaštali rezultati, oni prosipaju nekakve sarkazme i dječije fore. Šatro navijači, gori dušmani od gurbeta i ostalih.
Sad kad mu neko opsuje familiju, plakaće 15 dana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kolika je bila ta ponuda za Rahmana? Ne možemo znati ni šta se on dogovorio sa našima kad je produžio ugovor. Možda su se tad dogovorili da produži i pomogne u osvajanju titule, a klub će ga pustiti npr za 200-300k ako dođe ponuda, a sad naši da traže više. Nepotpune priče, svako će izabrati onu stranu koju bude htio, jbg. Što se tiče gašenja foruma i teme, to kad neko napravi i plati svoj forum, onda neka gasi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sta se kvragu dogadja , odjednom teorije zavjere nemamo za plata a odreknemo se 150000 za Guzinu , Ovdje osvojis duplu i hodze ti bahilaju. A i klub nek izadju naprave konferenciju za medije ismiju ove sto pisu klevete i kazu da bez informacija provjerenih sljedeci put ide tuzba
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovakve situacije se rješavaju tako što svi sjednu za sto i kažu ko šta ima i za koga ima da kaže. Onda onaj ko može i ima ovlasti to sve presiječe, donese odluke i o tome informiše javost putem pressice ili weba. Kad to ne znamo, neka nam je ovako kako jeste i nek pojedinci u kuršlusu traže svoje niske interese.
Meni je klub iznad Husrefa i Rahamovica i svih ostalih. Kad mi je tesko nakon loseg rezultata patim i bez obzira ko je u klubu, isto kao sto slavim. Ovdje je problem sto se likuje na sve lose. Jedva se doceka da se pljuje po klubu i ljudima u istom. A jedno je sigurno sve sto se pise su yebene pretpostavke jer niko ne zna sa sigurnoscu u cemu je rijec. @Vanja je lijepo napisao da se ljudi iz kluba moraju oglasiti!! Nije normalno da ti odrede da moras igrati u Zenici a nasi samo jedno saopstenje izdaju. Direktorica se do sada jednom pojavila u javnosti i to je to. Sve to otvara prostor za price i pricice. Ovo je javni forum i treba paziti sta se pise, dusmani jedva cekaju da dodju i da uzivaju kako se mi koljemo. Ti nisi za Husrefa ja to maksimalno postujem ali umjesto da sacekamo i apelujemo da se izadje sa pravim informacijama mi jedva docekamo da ovdje ko kakve tetke naglabamo jel ovako, jel onako, zastupajuci neke nase stavove interese, a na stetu kluba. KLUB IZNAD SVIH I SVAKOG!!!!SarajevoJeBordo je napisao/la:
Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?
I ovi sto pisu da nes znaju , od sad to treba brisat bilo bubanje transfera bilo ebo onaj zna da nemaju plata i da kao nemoguce se povrjedit 5 igraca , ljudi crkli protiv Celtika , kome nije jadno nek gleda pola sata zadnjih i 1 i druge tekme , , nek pogleda reakciju Ahmetovica nakon zvizduka protiv Zrinskog , srusio se. Ko buba podatke nema vise ja cuo , navedi izvor il ne pisi nista. Sarajevo mora pocet rezat ove mahalske i ozbiljno se obratit ovim divljim forumima , oni znaju a nigdje nista odakle info . Oni su Pjanica poslali u Real 143 puta
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pošteno i ima logike ova priča, ako je tačno, nadam se da će se to što prije riješiti.duplakruna46 je napisao/la:Evo ja garantujem iz prve ruke ovo sto cu napisati. Pojedinci su mi se javili odavde koji znaju ko sam i rekli da su culi da se opet kasni sa platama j da je to razlog “povreda”!BordoSarajevo je napisao/la:Nakon onih kašnjenja plata i neodlaska na pripreme, nakon toga i zbog pritiska navijača, riješili su problem (bar mislim da jesu). Ne treba zatvarati oči ni oko ovih povreda.
Mislim da klub treba objasniti kako je moguće da igrač koji je kako su napisali povrijeđen i koji mora mirovati dobio kaznu zbog nediscipline na treningu?
Jel se uopšte dugoročno riješio problem u vezi plata jer se one opet spominju ili je ono samo bilo da bi se požar ugasio? Jesul pare iz Vijetnama legle na račun i ako nisi kada se očekuje jer je već prošlo pofino vremena.
I Husref na press konf. poslije Čelika spomenu da "možemo i bez 4-5 standardnih igrača dok su neki mislili da ne možemo", mislim da ima tu neka poruka "nekom" između redova. Iako sam branio i bio ZA Husrefa, i sad sam, ali mislim da je i on ima masla u tome.
Nadam se da će se iz kluba oglasiti, jer izgleda da su i neke i one povrede slagali, a možda i nisu, ne mogu biti pametan, nek se saopštenjem ograde i spriječe dalja mahalanja ako su čisti.
LAZ!!!
Amaru Rahmanovicu ne “obecano” kada je produzio ugovor da u slucaju zadovoljavajuce ponude moze ici na ljeto. U klub je dosla ponuda prije dvadesetak dana koja je njega izrazito zadovoljila s’ tim da bi FK Sarajevo dobilo da sa ovako izrazim “haman pa nista”. Naravno ponuda je odbijena. Menadjer pobjesnio on jos vise. Misli se da je veci od kluba. Emir je saznao sa Husrefom sta se u svlacionici prica i pokusao pricati sa njim. Nije uspjelo, pa se u skladu sa hijerarhijom u klubu pokusalo sa Velkoskim. Kapiten mu je prisao, objasnio situaciju ali je ovaj reagovao idiotski, haman da ga je krenuo da bije. Ima klosar podrsku 2-3 igraca i to ce se rijesiti.
Ali je fazon sto smo novinarima interesantni, javlja se novinarima Amar i bukvalno im prenosi kako ih Husref maltretira, kako se duguju pare i pravi ogroman nemir u svlacionici sve sa ciljem da bi mu se dali slobodni papiri.
Vjerujte mi, prvi sam rekao kada su plate bile problem. Sada njje do novca, novca ima. Samo je jedan bezobrazni debil umislio da je veci od kluba i rovari okolo.
Rijesit ce se brzo. I da, nek se ne sumnja da Oremus i Ahmetovic nisu povrijedjeni! Vise problema okolo pravi Stanojevic, ali smirit ce se i on sada!
Kakve piz.darije radi Stanojević? Zar i on nešto se.re?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nesto je trulo u drzavi Danskoj i bolesno...
Ova prica za Amara je vjerovatno tacna i ja sam slicno cuo da je problem ispao kad su nasi odbili ponudu, mada sto kaze joker ne znamo mi tu sve detalje pa necu momka ni da osudujem. A ovaj mi je Dusan sumnjiv pravo nikada mi se nije dopadao. Sto se ostalih tice sumnjam da Ahmet nesta bojkotuje ili Oremus koji je tek dosao. Sto se povreda tice generalno, vjerovatno su malo losije odradene pripreme,zatim dvije iscrpljujuce utakmice protiv Celtica su takode uzele svoj danak, a i nekakav nas maler spopao to je vec stara prica jbg.
Ova prica za Amara je vjerovatno tacna i ja sam slicno cuo da je problem ispao kad su nasi odbili ponudu, mada sto kaze joker ne znamo mi tu sve detalje pa necu momka ni da osudujem. A ovaj mi je Dusan sumnjiv pravo nikada mi se nije dopadao. Sto se ostalih tice sumnjam da Ahmet nesta bojkotuje ili Oremus koji je tek dosao. Sto se povreda tice generalno, vjerovatno su malo losije odradene pripreme,zatim dvije iscrpljujuce utakmice protiv Celtica su takode uzele svoj danak, a i nekakav nas maler spopao to je vec stara prica jbg.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evo malo su pojasnili zbog nediscipline u mjesecu junu bit ce kaznjen s 40%. Znaci ne kasne puno plate 1august a dobili za juni.
Razlika je da je Husref zatezo kad mu je isteko ugovor , ja ne mirisem Husa , dobar je za nase lige al do kalibra Bjelice ne moze dobacit ni lasom , al brate jel ima Rahman ugovor , sta zatezat , eno jedan Dzeko ne moze iz Rome radi par miliona jer ima ugovor jos godinuVaha1946 je napisao/la:Meni je klub iznad Husrefa i Rahamovica i svih ostalih. Kad mi je tesko nakon loseg rezultata patim i bez obzira ko je u klubu, isto kao sto slavim. Ovdje je problem sto se likuje na sve lose. Jedva se doceka da se pljuje po klubu i ljudima u istom. A jedno je sigurno sve sto se pise su yebene pretpostavke jer niko ne zna sa sigurnoscu u cemu je rijec. @Vanja je lijepo napisao da se ljudi iz kluba moraju oglasiti!! Nije normalno da ti odrede da moras igrati u Zenici a nasi samo jedno saopstenje izdaju. Direktorica se do sada jednom pojavila u javnosti i to je to. Sve to otvara prostor za price i pricice. Ovo je javni forum i treba paziti sta se pise, dusmani jedva cekaju da dodju i da uzivaju kako se mi koljemo. Ti nisi za Husrefa ja to maksimalno postujem ali umjesto da sacekamo i apelujemo da se izadje sa pravim informacijama mi jedva docekamo da ovdje ko kakve tetke naglabamo jel ovako, jel onako, zastupajuci neke nase stavove interese, a na stetu kluba. KLUB IZNAD SVIH I SVAKOG!!!!SarajevoJeBordo je napisao/la:
Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja za Husrefa nisam iz sportskih razloga, a ne ličnih. A moj prethodni post je komentar na to što ljudi ovdje amnestiraju pojedine od odgovornosti, a druge okrivljuju.Vaha1946 je napisao/la:Meni je klub iznad Husrefa i Rahamovica i svih ostalih. Kad mi je tesko nakon loseg rezultata patim i bez obzira ko je u klubu, isto kao sto slavim. Ovdje je problem sto se likuje na sve lose. Jedva se doceka da se pljuje po klubu i ljudima u istom. A jedno je sigurno sve sto se pise su yebene pretpostavke jer niko ne zna sa sigurnoscu u cemu je rijec. @Vanja je lijepo napisao da se ljudi iz kluba moraju oglasiti!! Nije normalno da ti odrede da moras igrati u Zenici a nasi samo jedno saopstenje izdaju. Direktorica se do sada jednom pojavila u javnosti i to je to. Sve to otvara prostor za price i pricice. Ovo je javni forum i treba paziti sta se pise, dusmani jedva cekaju da dodju i da uzivaju kako se mi koljemo. Ti nisi za Husrefa ja to maksimalno postujem ali umjesto da sacekamo i apelujemo da se izadje sa pravim informacijama mi jedva docekamo da ovdje ko kakve tetke naglabamo jel ovako, jel onako, zastupajuci neke nase stavove interese, a na stetu kluba. KLUB IZNAD SVIH I SVAKOG!!!!SarajevoJeBordo je napisao/la:
-
duplakruna46
- Kontakt:
Jeb.em mu majku jel bitniji Hisref ili bilo koji drugo igrac ili nas klub. Prestanite izmisljati stvari koje nisu tacne.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta je napisao pogrešno? Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?Vaha1946 je napisao/la:skoroalen je napisao/la: Za sve vas, Rahman je Sarajevo?
Kako si ti duhovit frajer sta jedan termin uradi od covjeka*a mozda i vise ko zna, a mozda i poneka kafa
Shvatite da je ovo forum i svako moze da se registruje i da pise neistine!
Ima problema u klubu ali zna se nacin kako ce se rijesiti.
Klub ispred svih!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa jel moguce ikako stati na stranu Rahmanovića u ovom slucaju?
-Znaci huška medije koji nas svakako meze kad god mogu na nas
-Rad licnog interesa hoce da osteti klub koji zeli za njega PAZI SAD! zadovoljavaju ponudu, ne milione, nego zadovoljavajucu ponudu
-Ulazi u sukob sa kapitenom kluba koji je vodja svih igraca i lider na terenu i svlacionici, kakvo god moje misljenje bilo o njemu
-Ocigledno glumi mangu pa radi sta hoce, to ako je navikao u tuzli, tamo ako ima kome nek glumi, u Sarajevu (gradu i klubu) samo je jedan od obicnih prolaznika koji ce otici
Na njemu je kakav ce utisak ovdje ostaviti, ocigledno los na kraju krajeva.
A za Klub i zatvorenost, ide se iz krajnosti u krajnost. Apsolutno je debilno da se ne oglasavaju dok nas tjeraju sa Koševa, kakvo-takvo naš dom 70 i kusur godina. Plate kasne, svi pricaju o tome samo oni šute, a trebali bi biti izvor informacija. Igraci nam ozljedjeni, osnovne informacije bi trebale biti koja je povreda i koliko traje tretman, ništa.
Ko smo mi da nam trebaju pricati kolika je ponuda za Rahmana, ne finansiramo ga mi, ne placamo mi njima plate itd. Mi zivimo za klub, al kad bi svako znao koje se cifre vrte, svak bi imao plan gdje ih usmjeriti.
-Znaci huška medije koji nas svakako meze kad god mogu na nas
-Rad licnog interesa hoce da osteti klub koji zeli za njega PAZI SAD! zadovoljavaju ponudu, ne milione, nego zadovoljavajucu ponudu
-Ulazi u sukob sa kapitenom kluba koji je vodja svih igraca i lider na terenu i svlacionici, kakvo god moje misljenje bilo o njemu
-Ocigledno glumi mangu pa radi sta hoce, to ako je navikao u tuzli, tamo ako ima kome nek glumi, u Sarajevu (gradu i klubu) samo je jedan od obicnih prolaznika koji ce otici
Na njemu je kakav ce utisak ovdje ostaviti, ocigledno los na kraju krajeva.
A za Klub i zatvorenost, ide se iz krajnosti u krajnost. Apsolutno je debilno da se ne oglasavaju dok nas tjeraju sa Koševa, kakvo-takvo naš dom 70 i kusur godina. Plate kasne, svi pricaju o tome samo oni šute, a trebali bi biti izvor informacija. Igraci nam ozljedjeni, osnovne informacije bi trebale biti koja je povreda i koliko traje tretman, ništa.
Ko smo mi da nam trebaju pricati kolika je ponuda za Rahmana, ne finansiramo ga mi, ne placamo mi njima plate itd. Mi zivimo za klub, al kad bi svako znao koje se cifre vrte, svak bi imao plan gdje ih usmjeriti.
JURIŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kaže da mu pare nisu najbitnije, voli izazove.AngelDiMaria je napisao/la:Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ponovit svima ko to govori , 250000 smo dali za 2 igraca iz nase lige , kad smo to radili ..... Odakle nam ta zajenancija ako nemamo para , glupost , mene vise iritira klub sto tom posranom portalu ne pukne tuzbu , pa nek iznesu odakle im info , reko im dzemo cistacAngelDiMaria je napisao/la:Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
Ima li tog potpisa da promijenimo malo temu
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 21 gost.