FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 14:29

Ne znam zasto sad nas ovdje napadaju na forumu kao stvaramo negativu, mi smo samo uvidili da nesto nije uredu i evo ispostavilo se tacnim. Nije forum kriv sto Rahmanovic zeli da ide pa ga kurcobolja uhvatila ili sto smo kasnili na pripreme. Forum samo prati sta se desava.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 avg 2019, 14:29

BordoSarajevo je napisao/la:
Pošteno i ima logike ova priča, ako je tačno, nadam se da će se to što prije riješiti.

Kakve piz.darije radi Stanojević? Zar i on nešto se.re?
Nadam se da misli samo na to što ga ne vadi iz sarajevskih starleta i što ne izlazi iz nargila barova. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 avg 2019, 14:30

I **** me Rafman jel nam dosta da djaba odlaze , nek zavrnu ovako pa da znaju igraci gdje dolaze . Kukali smo za Dulju Sarica more igraca sto je otislo djaba , sad eto treba izac u susret igracu pod ugovorom i pustit ga za neze pare , siguran sam da su dobili pa makar pristojnu ponudu da bi ga pustili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 avg 2019, 14:31

AlfredNobel je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
Kaže da mu pare nisu najbitnije, voli izazove. :kafa:
S tobom moram jendom kafu popiti hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 01 avg 2019, 14:31

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Vaha1946 je napisao/la:

Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?
Meni je klub iznad Husrefa i Rahamovica i svih ostalih. Kad mi je tesko nakon loseg rezultata patim i bez obzira ko je u klubu, isto kao sto slavim. Ovdje je problem sto se likuje na sve lose. Jedva se doceka da se pljuje po klubu i ljudima u istom. A jedno je sigurno sve sto se pise su yebene pretpostavke jer niko ne zna sa sigurnoscu u cemu je rijec. @Vanja je lijepo napisao da se ljudi iz kluba moraju oglasiti!! Nije normalno da ti odrede da moras igrati u Zenici a nasi samo jedno saopstenje izdaju. Direktorica se do sada jednom pojavila u javnosti i to je to. Sve to otvara prostor za price i pricice. Ovo je javni forum i treba paziti sta se pise, dusmani jedva cekaju da dodju i da uzivaju kako se mi koljemo. Ti nisi za Husrefa ja to maksimalno postujem ali umjesto da sacekamo i apelujemo da se izadje sa pravim informacijama mi jedva docekamo da ovdje ko kakve tetke naglabamo jel ovako, jel onako, zastupajuci neke nase stavove interese, a na stetu kluba. KLUB IZNAD SVIH I SVAKOG!!!!
Ja za Husrefa nisam iz sportskih razloga, a ne ličnih. A moj prethodni post je komentar na to što ljudi ovdje amnestiraju pojedine od odgovornosti, a druge okrivljuju.

Izvini, a je li Husref kriv sto su igraci odbili da idu na pripreme?
Je li trener kriv sto se stvorio problem oko Rahmanovica jer on hoce da ide (valjda?)
Ako se Husref hipoteticki posvadjao sa Jeleskovicem, je li onda na klubu da dovede adekvatnog novog kondicionog trenera?
Ti amenstiras sve, a za sve napadas trenera o tome se radi. Ovo je ocigledno jedan lanac problema u kojem krivice imaju svi u klubu! Trebaju izaci jasno i glasno sve pojasniti i zaustaviti bilo kakve price, evo prilike sutra na pressici pred Slobodu, a na nama je da dodjemo na stadion i pruzimo maksimalnu podrsku.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 01 avg 2019, 14:33

Vaha1946 je napisao/la:

Husref može zatezati novi ugovor za svoj džep i ucjenjivati klub za otkazni iznos, a jedan od najboljih igrača ne može zatezati i boriti se za svoj interes? Po čemu je to Husref drugačiji od bilo kojeg igrača kad i jedan i drugi tu rade za platu?
Meni je klub iznad Husrefa i Rahamovica i svih ostalih. Kad mi je tesko nakon loseg rezultata patim i bez obzira ko je u klubu, isto kao sto slavim. Ovdje je problem sto se likuje na sve lose. Jedva se doceka da se pljuje po klubu i ljudima u istom. A jedno je sigurno sve sto se pise su yebene pretpostavke jer niko ne zna sa sigurnoscu u cemu je rijec. @Vanja je lijepo napisao da se ljudi iz kluba moraju oglasiti!! Nije normalno da ti odrede da moras igrati u Zenici a nasi samo jedno saopstenje izdaju. Direktorica se do sada jednom pojavila u javnosti i to je to. Sve to otvara prostor za price i pricice. Ovo je javni forum i treba paziti sta se pise, dusmani jedva cekaju da dodju i da uzivaju kako se mi koljemo. Ti nisi za Husrefa ja to maksimalno postujem ali umjesto da sacekamo i apelujemo da se izadje sa pravim informacijama mi jedva docekamo da ovdje ko kakve tetke naglabamo jel ovako, jel onako, zastupajuci neke nase stavove interese, a na stetu kluba. KLUB IZNAD SVIH I SVAKOG!!!!
Nije lijepo sto Vanja govori nepotpune informacije kako je Oremus u Splitu i da nije legla lova te da isti bojkotuje. Oremus jeste u Splitu ali na terapijama, jer mu je ozljeda teze prirode.

Hoce li se mozda klub za svaku iskru koja plane sazivati presicu i govoriti sta je problem. O anamo onim se nista vise ne prica kako se abortus vratio i svugdje se prica i pise samo o nama. Jel vam cudno nesto. Nigdje se ne pise kako onima nisu uplaceni doprinosi zadnji mjesec.

Sarajevo je najveci klub u drzavu automatski to povlaci neke reakcije i borbe drugih da bi se predstavilo da u Sarajevu nije bajno.
Recimo i ovako slicna situacija je bila kada stvarno nije bilo plata kada se na pripreme kasnilo. I treba igrac da potpise sa nama i dan prije potpisa javi se i zahvali se, kaze kod vas nema plata ne zelim da riskiram.

I sazna se od koga je dobio tu informaciju.

Joker, Rahman je dogovorio sa klubom da u slucaju 300k € moze napustiti klub. I to mu je ugovorom zagarantovano. Ta ponuda nike bila ni blizu jaka kao sto pise u ugovoru, tacju cijenu ne znam, ali je receno da ni blozu nije. Od tada pocinju problemi i od tada sav prljavi bec krece izlaziti na vidjelo!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 01 avg 2019, 14:34

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nema se para, a Oremus pored Hajduka i jos par malo jacih klubova, bas izabrao Sarajevo. Valjda voli izazove, sta li
Kaže da mu pare nisu najbitnije, voli izazove. :kafa:
S tobom moram jendom kafu popiti hahahaha
Nemojte, postat cete isti lik i isto cete razmisljati, ne bi bilo prvi put
JURIŠ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 14:34

bordobijeli je napisao/la:Evo malo su pojasnili zbog nediscipline u mjesecu junu bit ce kaznjen s 40%. Znaci ne kasne puno plate 1august a dobili za juni.
Primanja idu kvartalno
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 14:34

Cuj nije za husref iz sportskih razloga. Znaci ovom debilu smeta uspjeh Sarajeva? Strumfe izgubio si boj.

Znaci oremus je na stakama da bude uvjerljivije :lolno:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2019, 14:35

Kakve ste vi legende, slazem se i ja ne vjerujem u povrede sto nam nisu objavili slike nalaza javno il bar svakom od nas na mail poslali.
Ko jos vjeruje da se ljudi mogu povrijediti posebno nasi igraci jbg evo mi odigrali hiljade termina nikad niko nogu nije slomio a oni se fol povrijede :mrgreen:
Ovaj forum je najvece zlo sta se sve nakotilo i koliko su finih momaka preveslali na svoju stranu, znaci i nakon duple krune i prije nje ista prica, isto zlo nadam se da ce se ljudi opametiti i prestati pisati gadosti kakve ni navijaci protivnickih klubova ne bi rekli i izmisli o sarajevu.
Ja ne mogu vjerpvati da neko ko navija za sarajevo konstantno moze pisati ovakva sranja kakva vi pisete ovdje. Navijaci treba da idu na tribinu i daju podrsku klubu a ne samo da seru po internetu, evo sad je vecini husref izgovor a sto je onda isto ovako bilo i prije njegovog dolasla stalno se nesto pljuvalo, mogu se mijenjati treneri, uprave igraci ali iza tastatura uvijek ostaju ista **** koja usmrde svaku temi i svaki forum na koji uđu. Pljuvaci obicni uvijek ce naci nesto da seru.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 avg 2019, 14:35

emir79 je napisao/la:Ostavite to da klub rijesi interno. Prestanite srati i razvaljivati klub. Je li moguce imati ovoliko nakaradluka unutar navijaca? Pa neprijatekljski portali i novine jedva cekaju ovakve stvari da nam podapnu nogu. Odvratno! Fuj, jadno, seljakluk velikih razmjera.

Ako postoji sta između uprave, igraca, trenera pustite to da se interno rijesi, a ne da iznosite prljav ves iz vlastite kuce, da zlobnici koriste.

Bagra smo mi i to neotesana.

Morteme banuj sve!
Od kad ti braniš interese kluba? Ili da prevedemo ovo na način "Nemojte iznositi prljavi veš, ikoni se može zadrmati stolica." Prije da je ovo jel tako?
Paša nisi ti normalan. :mrgreen:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 01 avg 2019, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 14:36

paulus je napisao/la:I **** me Rafman jel nam dosta da djaba odlaze , nek zavrnu ovako pa da znaju igraci gdje dolaze . Kukali smo za Dulju Sarica more igraca sto je otislo djaba , sad eto treba izac u susret igracu pod ugovorom i pustit ga za neze pare , siguran sam da su dobili pa makar pristojnu ponudu da bi ga pustili
400.000€, ja ga ne bih pustio

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2019, 14:37

Kamuflazn je napisao/la:Cuj nije za husref iz sportskih razloga. Znaci ovom debilu smeta uspjeh Sarajeva? Strumfe izgubio si boj.

Ahmet se povrijedio bas u 9. min da Husref ode do devetog mjeseca, simbolika

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 01 avg 2019, 14:38

emir79 je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ostavite to da klub rijesi interno. Prestanite srati i razvaljivati klub. Je li moguce imati ovoliko nakaradluka unutar navijaca? Pa neprijatekljski portali i novine jedva cekaju ovakve stvari da nam podapnu nogu. Odvratno! Fuj, jadno, seljakluk velikih razmjera.

Ako postoji sta između uprave, igraca, trenera pustite to da se interno rijesi, a ne da iznosite prljav ves iz vlastite kuce, da zlobnici koriste.

Bagra smo mi i to neotesana.

Morteme banuj sve!
Od kad ti braniš interese kluba? Ili da prevedemo ovo na način "Nemojte iznositi prljavi veš, ikoni se može zadrmati stolica." Prije da je ovo jel tako?
Paša nisi ti normalan. :mrgreen:
Ja stvarno ne vjerujem sta covjek pise.
Opra sa borbom protiv Husrefa.

@sabinho, nije tacna ta cifra! Kakvih 400k€!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 avg 2019, 14:39

Sve zavisi od toga sta su se dogovorili kad su potpisali novi ugovor, a nesto jesu 100%.
Sumnjam da je receno samo to "zadovoljavajuca ponuda". Na toj osnovi, niko ne bi radio.
Ako postoji dogovorena odredjena cifra, onda ne ici ni fening ispod toga, ma koliko se on ljutio.
Ako je cifra dogovorena, a ovi nasi sad traze preko toga, onda to nije korektno.
On je ispao korektan prema nama potpisavsi ugovor. Neka se ispostuju sve stavke i svi ce biti zadovoljni.

U svakom slucaju, talasanje je ono sto nam je namjanje potrebno u ovom trenutku.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2019, 14:40

Kamuflazn je napisao/la:Cuj nije za husref iz sportskih razloga. Znaci ovom debilu smeta uspjeh Sarajeva? Strumfe izgubio si boj.

Yebo ti debil komplet familiju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 01 avg 2019, 14:40

NorthN01 je napisao/la:Podhitno ugasit ovaj trovacki forum ..svakakvih debila se nakotilo ovde i bezveze stvarate losu atmosferu..
Debili za sve nadju razloge za trovanje
Ispisati grafit na zidu redakcije ss.ba
Pokusavas bit "lud" il smijesan il sta?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 avg 2019, 14:45

Evander je napisao/la:Sve zavisi od toga sta su se dogovorili kad su potpisali novi ugovor, a nesto jesu 100%.
Sumnjam da je receno samo to "zadovoljavajuca ponuda". Na toj osnovi, niko ne bi radio.
Ako postoji dogovorena odredjena cifra, onda ne ici ni fening ispod toga, ma koliko se on ljutio.
Ako je cifra dogovorena, a ovi nasi sad traze preko toga, onda to nije korektno.
On je ispao korektan prema nama potpisavsi ugovor. Neka se ispostuju sve stavke i svi ce biti zadovoljni.

U svakom slucaju, talasanje je ono sto nam je namjanje potrebno u ovom trenutku.
Tako je treba igrača pustiti da ode iz ove kukuruz lige i da nešto u životu zaradi i obezbjedi egzistenciju da ne bi kasnije morao raditi kao konobar ili na dostavi u fast foodu. Svi mi idemo gdje nam je bolje,ako je ponuda pristojna i u okviru dogovora trebali bi pustiti momka da napreduje i da zaradi.
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 14:47

Lecler je napisao/la:
Evander je napisao/la:Sve zavisi od toga sta su se dogovorili kad su potpisali novi ugovor, a nesto jesu 100%.

Tako je treba igrača pustiti da ode iz ove kukuruz lige i da nešto u životu zaradi i obezbjedi egzistenciju da ne bi kasnije morao raditi kao konobar ili na dostavi u fast foodu. Svi mi idemo gdje nam je bolje,ako je ponuda pristojna i u okviru dogovora trebali bi pustiti momka da napreduje i da zaradi.
Treba biti korektan al nismo ni merhamet da uzima ko kako hoce nase igrace

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 14:50

Yebo ti debil komplet familiju.

zajapurena papcino.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986 i 20 gostiju.