haj donekle bi vas covjek i shvatio u nekim negodovanjima ali kad pocneete sa tom rodbinom i Germanijom, onda se stvarno vidi koliko se glupirate. Da znate koliko neznate...Mozambik je napisao/la:Ne moze se kriminalac obracunavati sa kriminalom.Virtu4l je napisao/la:Pape nije imao muda da se obračuna sa klanom. Nadam se da će narednom selektoru to biti primarni zadatak.Mozambik je napisao/la:Trebalo je to najurit jos poslije Egipta.
Pape je izgubio kredibiletet pozivanjem rodbine i germanije, on je gori od njih.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ovo sto sad raja pise ja sam pisao prije 4-5 godina, nisam ja kriv sto sam 5 godina ispred vascalcio je napisao/la:Opet grijesis, ali ne da mi se vise raspravljati niti negirati. Nekad si znao napisati dobar post ali u zadnje vrijeme glavni argumenti su ti postale kolone smajlija ili prozivanje da je neko pitar ili SDA-ovac. Niti sam prvo niti drugo, toliko sto se toga tice.

Pitar

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 24 jun 2014, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Spaho mi sve draži i draži
Prvo na onoj proslavi, koja budaletina ( u poz smislu), sad ovo
Spaho care

Spaho care

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Vjerovatno ... Zna se ko je kabadahija u Repki ...DukeOfWellington je napisao/la:Misli se na Spahića.thulkazal je napisao/la:A baš se pitam ko je taj "smetljar"![]()
Ima par opcija ... Džeko ili Spahić ... Meni ovdje vuče na Džeku
Ne bih rekao da ovdje Spaho brani Sušića, samo je oštriji prema Spahiću koji je uskratio izjave BHT-u.
A kakvo branjenje ... Sušić je pokazao svoju taktičku nezrelost u više utakmica a svoje ne-taktičko umijeće je kulminiralo sa Nigerijom ...
PS. (da i ja napišem kakav post o Sušiću a da nije pljuvanje)....
Ovdje se vode rasprave "Pa kako će praviti taktiku kad ima klanove"... Koga briga za to ... Kako on odgovara za poziv igrača tako odgovara i za formiranje klanova unutar Repke i svega oko repke na i van terena... Kako ja znam u opisu trenera je i održavanje atmosfere u ekipi a Pape je to podbacio ...
Ostavite floskule "Pa BiH otišla u Brazil sa njime" ... Da i šta sad ? Treba ga vječno ostaviti, dati mu penziju, podignuti bistu ? Ne kontam, tip je podbacio, pokazao nezrelost, nedovoljnu doraslost za knockout fazu a ako želimo napredovati nabaviti trenera koji to može ...
Još samo nam fali da razvijamo trenera za Galatu ili Fener ...
evo ovdje pored, sjetio ti se jedan pitar famelije zenskog spola...gringobih je napisao/la:Joj tebe, raspravljas se sa pitarima...Janez je napisao/la:Sve to stoji brate, ali hoću reći Vaha je znao koja je presudna tekma posvetio je vrijeme za pripremu. Pape je znao od prvog dana da je nama Nigerija tekma DAN D i opet se ne pripremi, iznenade ga i katastrofalnu taktiku postavi. Samo uspoređujem dva stručnjaka iz BiH, pristup i znanje.calcio je napisao/la:Sve je to lijepo, Vaha je odlican trener ali reda radi, moram reci da po meni Alzir ima bolju ekipu od Juzne Koreje koja je u zadnje vrijeme dosta oslabila. Nije to ona JK od prije 10 godina. Iran ih je npr dobio i kuci i u gostima u kvalifikacijama.![]()
Bolan oni gdje su prste upetljali ili je pala mrtva glava ili se desila neka katstrofa!!!
Udbaski klub cine udbasi, prije Titini sad SDA, Alijini...Kako je alija unistio BiH tako pitari niste nas fudbal....
- Consigliere
- Kontakt:
Ko je SMETLJAR? Spaha?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ZahaKING je napisao/la:S kim se potukao? S Bešićem, Kolašincem ili Bičakčićem?Dva su "krivi" za gol, a Mume je nabrijan i ljut redovno
sumnjam da je s begom..

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ti si pljuvao Susica od prvog dana i nadao se da nece uspjeti.gringobih je napisao/la:Ovo sto sad raja pise ja sam pisao prije 4-5 godina, nisam ja kriv sto sam 5 godina ispred vascalcio je napisao/la:Opet grijesis, ali ne da mi se vise raspravljati niti negirati. Nekad si znao napisati dobar post ali u zadnje vrijeme glavni argumenti su ti postale kolone smajlija ili prozivanje da je neko pitar ili SDA-ovac. Niti sam prvo niti drugo, toliko sto se toga tice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitar![]()
![]()
![]()
![]()
Ne cini te to nekim genijalcem, pogotovo zbog toga je Susic uspio u onom sto je bilo zacrtano kao krajnji cilj (odvesti nas na SP).
Nego da te pitam, gdje je Cocalic?
Čuj smoto.bparena je napisao/la:Yebem ti Susicu taktiku ffujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Grci Papane prodjose samo ti smoto nista ne uradi.

Retard bola retard.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Eto cvaja u dzepu. Pkakat ćeš ti jer nema dnevnice za advokata u kukuruzsporu.emir79 je napisao/la:Ko je otisao? Nemoj se previse radovati, jer ces se za samo 7 dana razocarati kad saznas istinu. Niko nije otisao, pa ni prvi covjek koji je u historiji BIH odveo reprezentaciju na svijetsko prvenstvo, budi siguran i na EP 2016-te.hogarstrasni je napisao/la: Prijatelju, nemoj nam kvariti ovaj dan, konacno je otisao, pomiri se...![]()
Plakacete vi meni jos 2 godine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Joj Spahe idola.
Uspio je nadmašit' i Apsolutno ludilo s ovim

Uspio je nadmašit' i Apsolutno ludilo s ovim

-
- Kontakt:
a spanija ,italija,engleska*p!p!t@* je napisao/la:Čuj smoto.bparena je napisao/la:Yebem ti Susicu taktiku ffujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Grci Papane prodjose samo ti smoto nista ne uradi.![]()
Retard bola retard.
calcio je napisao/la:Ti si pljuvao Susica od prvog dana i nadao se da nece uspjeti.gringobih je napisao/la:Ovo sto sad raja pise ja sam pisao prije 4-5 godina, nisam ja kriv sto sam 5 godina ispred vascalcio je napisao/la:Opet grijesis, ali ne da mi se vise raspravljati niti negirati. Nekad si znao napisati dobar post ali u zadnje vrijeme glavni argumenti su ti postale kolone smajlija ili prozivanje da je neko pitar ili SDA-ovac. Niti sam prvo niti drugo, toliko sto se toga tice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitar![]()
![]()
![]()
![]()
Ne cini te to nekim genijalcem, pogotovo zbog toga je Susic uspio u onom sto je bilo zacrtano kao krajnji cilj (odvesti nas na SP).
Nego da te pitam, gdje je Cocalic?

Tones dublje, svi znaju sta je tvoj username na ovom forumu a sta je moj

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nemoj tako brate nije bitno čiji je navijač, kad igra repka svi smo mi isti klubovi su po strani. Momak je lijepo napisao ima pravo da brani Papeta ako misli da nije krivac. Nemojte se raspravljati bezze pozdrav obojici da ste mi živi i zdravi.gringobih je napisao/la:Joj tebe, raspravljas se sa pitarima...![]()
Bolan oni gdje su prste upetljali ili je pala mrtva glava ili se desila neka katstrofa!!!
Udbaski klub cine udbasi, prije Titini sad SDA, Alijini...Kako je alija unistio BiH tako pitari niste nas fudbal....

Eto sudbine Pape porazi Grčku, Grčka porazi Obalu i prođu dalje, a mi ispadnemo. Tuga golema moj Safete šta nam napravi.

Mudrac...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
NE možeš porediti Holandiju, i ostale velesile s kojima su oni igrali u grupi sa Nigerijom, ne možeš.bordobijeli je napisao/la:a spanija ,italija,engleska*p!p!t@* je napisao/la:Čuj smoto.bparena je napisao/la:Yebem ti Susicu taktiku ffujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Grci Papane prodjose samo ti smoto nista ne uradi.![]()
Retard bola retard.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
E sad te nista ne kontam. Koji je moj username? Ako ti imas nekoliko username ne znaci da svi imaju, ovo je moj jedan jedini.gringobih je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tones dublje, svi znaju sta je tvoj username na ovom forumu a sta je moj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Consigliere
- Kontakt:
Grcka- Kostarika par osmine, a nas Pape ubjedjuje da je i ovo uspjeh! MARS PREVARANTU!
Fit Tony: I keep my friends close...
Tim za sutra: Begovic-Mujdza,Bicakcic,Spahic,Kolasinac-Hajrovic,Pjanic,Besic,Lulic-Ibisevic,Dzeko
Sa ovakvim timom smo trebali igrati cijelo prvenstvo..mislim da bi puno bolje prosli.
Ipak..Pape hvala ti za sve,mogu te voljeti,mogu da te mrze, ali ti si prvi selektor koji je BiH odveo na Svjetsko prvenstvo. I naravno,sad je vakat da ides i prepustis palicu nekome ko ima m*** da malo prodrma ovu ekipu prije kvalifikacija.
Sa ovakvim timom smo trebali igrati cijelo prvenstvo..mislim da bi puno bolje prosli.
Ipak..Pape hvala ti za sve,mogu te voljeti,mogu da te mrze, ali ti si prvi selektor koji je BiH odveo na Svjetsko prvenstvo. I naravno,sad je vakat da ides i prepustis palicu nekome ko ima m*** da malo prodrma ovu ekipu prije kvalifikacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.