Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
raul-zakon
-
Kontakt:
Postao/la raul-zakon » 01 okt 2012, 14:39
Monolog je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:
Pa jarane, po ovoj logiKi treba zabraniti komentare svakog ko ne navija za Real na ovom pdf-u ili u istoj situaciji na Barcinom pdf-u svakog ko nije simpatizer i navijač Barce ili na pdf-u Uniteda nekog ko nije navijač Uniteda, ili na bilo kojem drugom pdf-u kada se desi neka sudijska pogreška, što je potpuno apsurdno
Mogao sam i ja nakon pobjede na Anfieldu ovo isto napisati svima koji nisu navijači Uniteda ili scousera, a koji su pisali o zavjerama protiv Liverpoola i slično, a dosta njih je dolazilo sa pdf-a Primere (npr. mandrax

)
Ne slažem se sa kolegom u njegovom postu, ali ne bih zabranjivao nikome da iskaže svoje mišljenje kroz post, jer se tu razlikuju oni koji žele doprinijeti kvaliteti foruma i pdf-a svojim korektnim, korisnim i kvalitetnim obrazloženjem svoga mišljenja o tekmama i ostalom vezanom uz temu bilo kojeg pdf-a, i oni koji se bave
trollanjem, što nažalost većina na ovom forumu radi

Ne treba. Ne znam otkud ti to. Činjenica je da su sudije naklonjene svakom većem klubu i tačka. Tebi je sve trollanje, pobogu. I ja bih mu ovako odgovorio da sam bio tu za vrijeme pisanja tog posta.

Nek' se uvrijedi ko hoće. Ti to doživljavaš kao napad na United i njegove navijače, a meni je to odgovor na provokaciju.
Ma ne mogu da vjerujem !
Je li ovo @Monolog stao na moju stranu i složio se sa mnom???
LJUDI; PRIPREMITE SE, 21. 12. 2012. JE SVE BLIŽE !!!
(Šala)

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
ForcaBarca
-
Kontakt:
Postao/la ForcaBarca » 01 okt 2012, 14:48
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Luka 6, a Ozil 6.5?

Ozil nije bio ništa bolji od Benza i Higuaina koji su najgore ocijenjeni.Ronaldo 7.5 a nije ništa uradio
Luki 6-ica taman i da nije bilo asistencije i on bi bio na 5.5.
Amire da mi malo promjenimo uvjete ove opklade imam nekih avatara u planu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Raul_64
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Amire da mi malo promjenimo uvjete ove opklade imam nekih avatara u planu
Ne.
kad zabije , lagano..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Amire da mi malo promjenimo uvjete ove opklade imam nekih avatara u planu
Ne.
kad zabije , lagano..
Računal se i repka

Imamo sad dvije lakše tekme valjda me neće razočarat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Toxicity
-
Kontakt:
Ajde, počeo je asistirat, valjda će ga i zabit jednom

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
SPY
-
Kontakt:
Zabit će ga sad na Camp Mou.

-
D10S
-
Kontakt:
PatrickBateman je napisao/la:
A sta je sa Bilbaom,i oni su poveli pa dobili 2 penala? Jesu i ti bili cisti ko suza ?

Prvi apsolutno cist. Kaka srusen i to je cist penal, i u ocima culesa cak. Drugi penal? Pa ja ne znam ko se tu treba zalit, prije nego sto je sviran taj penal, u istoj akciji je Realu ponisten gol na ustrb penala. De ne brukaj se vise svega ti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
Sveti
-
Kontakt:
SPY je napisao/la:Zabit će ga sad na Camp Mou.

šuti nemoj tako, proglasit će te pristalicom Franka, izdajicom sopstvene države i ratnim zločincem.
naprijed rejal
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 02 okt 2012, 14:01
Isto mrtvac na terenu, a svi dobro znamo da Mourinho voli radnike na terenu, a ne ovakve igrače, kojima je doslovno mrsko hodati. Ozil, ako ne počne igrati dobro, ako se ne počne truditi, neće biti ni na klupi.
-
don_burza
-
Kontakt:
Ma sad kad vam Pjanke dodje svi ce oni na klupu

Thomas Müller - Fußballgott
-
raul-zakon
-
Kontakt:
Postao/la raul-zakon » 02 okt 2012, 14:42
Ma ya...a svi govorite Pape loš i prigovarate što su mu, od 22 igrača, dvaseterorica po vokaciji veznjaci.
Vidite da ih ima još.
Jozo i Pape imaju istu filozofiju i isti genijalni um !
Pape = Mourinho
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Pape = Mourinho
A zato nas nigdje nema
@anonymous da je tako Kaka bi odigrao ove sezone svaku tekmu al valjda je vidio protiv Deportiva ko hoće da igra

-
SPY
-
Kontakt:
Ne vjerujem da će Ramos otići. Ja bih njega doživotno u Realu ostavio. Strašan igrač.

-
neo
-
Kontakt:
Ocigledno je da nesto u Realu ne stima i da ce se to iskazati na nekim transferima, ili ce neki igraci napustiti tim radi "harmonije" ili ce to biti trener.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
Raul_64
-
Kontakt:
neo je napisao/la:Ocigledno je da nesto u Realu ne stima i da ce se to iskazati na nekim transferima, ili ce neki igraci napustiti tim radi "harmonije" ili ce to biti trener.
il nece.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:neo je napisao/la:Ocigledno je da nesto u Realu ne stima i da ce se to iskazati na nekim transferima, ili ce neki igraci napustiti tim radi "harmonije" ili ce to biti trener.
il nece.
Nemoj tako ipak je gol.dnevnik.hr relevantan izvor.
-
wedi
-
Kontakt:
Znamo da Mourinho ne voli kada mu igrači ne igraju "kako on svira" . Može budala uzeti na zub i Ramosa, pa ga čak i otjerati iz kluba. To ne bih nikako volio, jer godinam se mucimo da nađemo dobre defanzivne igrace, to još datira od Hierrove ere. A Mourinho je vec otjerao 2 legende kluba (Raul i Guti), i ako Ramos ode, onda ebem ti takav Real.
-
FKKC1932
-
Kontakt:
wedi je napisao/la:Znamo da Mourinho ne voli kada mu igrači ne igraju "kako on svira" . Može budala uzeti na zub i Ramosa, pa ga čak i otjerati iz kluba. To ne bih nikako volio, jer godinam se mucimo da nađemo dobre defanzivne igrace, to još datira od Hierrove ere. A Mourinho je vec otjerao 2 legende kluba (Raul i Guti), i ako Ramos ode, onda ebem ti takav Real.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []