ajdohordas je napisao/la:Denchi je napisao/la:ljudi još na pripremama ovo su im prve tekme sezone
a ove procjene igrača su mi posebno drage
šatro mi hoćemo nešto, grupe neke a plač za čovjekom sa 34 godine koji završava licencu za trenera
šega
Zasto je tesko ljudima cestitati i priznati da su odigrali extra dvije utakmice ?
Koliko god mi to negirali, i ne htjeli pojedinci priznati,sa njima ce biti borba do zadnjeg kola, a po mom misljenju jaci ce biti nego prosle godine sa Nemanjom i Ognjenom kad se uigraju.
Plačemo za Ahmetom jer nema kvalitetne zamjene za njega. Pitao bih te ja da li bi plakali da je sad umjesto Guzine,Hadžić ovdje pa i Lendrić, Komazec ili takve vrste napadača.
Guzina ne ulijeva povjerenje koliko god vi bili opttimisitcni. Pljuvat momka necu ne pada mi napamet, ali za sad ne obecava, pa dao Bog ds on mene demantuje i da mi se posere u usta sa 25 golova kroz sezonu i kup.
jesmo li plakali za Komazecom? Benkom? Musemićem? Sušićem? Škorom? ili doveli novog?
ta obojica nemaju osobine Ahmeta kojem smo tražili zamjenu/kopiju, i našli smo takvog 10 godina mlađeg
NE ZABORAVITI da Ahmet nije golgeter, nikada u sezoni nije dao više od 14 golova!!!
taj momak ima isti stil igre kao Ahmet...
da li treba dovesti golgetera(15-20 golova po sezoni) a riješit se Handžića npr. je druga i po meni opravdana diskusija i pozdravio bih tu strategiju SD-a
međutim mi smo doveli zamjenu Ahmetu(kad se čovjek oprosti dogodine)....
Zrinjski jeste kompletniji malo bolje složen(pogotovo kad Zlomislić zaigra) ali ovo je bilo do Utrechta i njihove kondicije, uigranosti....kao i naša predstava protiv Celtica, da se sretnemo za 2 mjeseca kanonada bi bila i ova 2 tima večeras isto tako....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače