FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 01 avg 2019, 22:40

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Polako ljudi. :D Vjerovatno ova pobjeda protiv Utrechta je jedna od najvećih pobjeda za neki bh. klub u nezavisnoj BiH, ali ne mora ništa značiti. Mi smo iste te mostarce tukli prije par dana. Što se tiče Guzine ne znam otkud vam informacije da je plaćen 150.000€ kad nigdje na transfermarktu ne piše da smo dali ni feninga za njega.
Ljudi zabalili za 150k eura a ni marka nije otisla ni dosla u klub sto se tice tog transfera nego je bila kompenzacija za Andjusicev procenat od transfera u Trabzon, sta ljudima nije jasno

Znaci dali smo procenat za igraca, marka nije isplacena za Guzinu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 avg 2019, 22:41

ajdohordas je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ljudi još na pripremama ovo su im prve tekme sezone

a ove procjene igrača su mi posebno drage

šatro mi hoćemo nešto, grupe neke a plač za čovjekom sa 34 godine koji završava licencu za trenera

šega
Zasto je tesko ljudima cestitati i priznati da su odigrali extra dvije utakmice ?
Koliko god mi to negirali, i ne htjeli pojedinci priznati,sa njima ce biti borba do zadnjeg kola, a po mom misljenju jaci ce biti nego prosle godine sa Nemanjom i Ognjenom kad se uigraju.

Plačemo za Ahmetom jer nema kvalitetne zamjene za njega. Pitao bih te ja da li bi plakali da je sad umjesto Guzine,Hadžić ovdje pa i Lendrić, Komazec ili takve vrste napadača.
Guzina ne ulijeva povjerenje koliko god vi bili opttimisitcni. Pljuvat momka necu ne pada mi napamet, ali za sad ne obecava, pa dao Bog ds on mene demantuje i da mi se posere u usta sa 25 golova kroz sezonu i kup.
jesmo li plakali za Komazecom? Benkom? Musemićem? Sušićem? Škorom? ili doveli novog?
ta obojica nemaju osobine Ahmeta kojem smo tražili zamjenu/kopiju, i našli smo takvog 10 godina mlađeg
NE ZABORAVITI da Ahmet nije golgeter, nikada u sezoni nije dao više od 14 golova!!!
taj momak ima isti stil igre kao Ahmet...

da li treba dovesti golgetera(15-20 golova po sezoni) a riješit se Handžića npr. je druga i po meni opravdana diskusija i pozdravio bih tu strategiju SD-a
međutim mi smo doveli zamjenu Ahmetu(kad se čovjek oprosti dogodine)....

Zrinjski jeste kompletniji malo bolje složen(pogotovo kad Zlomislić zaigra) ali ovo je bilo do Utrechta i njihove kondicije, uigranosti....kao i naša predstava protiv Celtica, da se sretnemo za 2 mjeseca kanonada bi bila i ova 2 tima večeras isto tako....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2019, 22:44

belosevic23 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Polako ljudi. :D Vjerovatno ova pobjeda protiv Utrechta je jedna od najvećih pobjeda za neki bh. klub u nezavisnoj BiH, ali ne mora ništa značiti. Mi smo iste te mostarce tukli prije par dana. Što se tiče Guzine ne znam otkud vam informacije da je plaćen 150.000€ kad nigdje na transfermarktu ne piše da smo dali ni feninga za njega.
Ljudi zabalili za 150k eura a ni marka nije otisla ni dosla u klub sto se tice tog transfera nego je bila kompenzacija za Andjusicev procenat od transfera u Trabzon, sta ljudima nije jasno

Znaci dali smo procenat za igraca, marka nije isplacena za Guzinu
Ma samo da udju na google, i malo potraze bilo bi svima lakse.
Nego je lakse ovde baljezgati gluposti, i pricati lazi...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2019, 22:49

Ja ipak mislim da je veca nasa pobjeda kad smo tukli Genk, viceprvaka Belgije u gostima 2:1.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 avg 2019, 22:50

ajdohordas je napisao/la:Za Partizan maloprije zabi momak 2002 godiste. :kafa:
I mi bi dali vjerovatno šansu našoj djeci, da smo u Evropi igrali sa konobarima i amaterima, kao Partizan večeras

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 avg 2019, 22:57

Historicar je napisao/la:
I mi bi dali vjerovatno šansu našoj djeci, da smo u Evropi igrali sa konobarima i amaterima, kao Partizan večeras
Jbt iskreno nepamtim kad smo mi zadnji put igrali protiv nekih amatercina u Evropi.
Žrijeb nas nije mazio ja mislim zadnje 4 godine ama bas nikako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 avg 2019, 22:58

Historicar je napisao/la:
Mani se ti te price brate, patili smo se mi sa takvima (Hibernians,Libertas) takvi i slicni takvima su nas izbacivali (Zaria, Kukesi,Zeta).

Mi smo misljenja da je to jako rano, nama je talenat sa 22-23 godine kad vec treba biti formiran igrač. Ne mislim samo na Sarajevo vec opcenito kod nas u drzavi, mi smo koliko toliko promjenili filozofiju davanja sanse mladim igracima.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 avg 2019, 23:11

Evo izgleda Moja TV prenosi utakmicu iz Zenice :facepalm:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 avg 2019, 23:34

midzuka je napisao/la:Sad vidite sta znaci imati trenera sa iskustvom u ovoj ligi, ma kakva ona bila. Vukas nadmudri, doslovno takticki nadmudri trenera utrehta, i napravi korak više u Europi. Ipak njega nadmudri Husref u nasoj ligaskoj utakmici.
Da se razumijemo postoji x razloga ko ce osvojiti ligu, ali mislim da smo u prednosti kad je trener u pitanju, makar ove godine.
Isto ovako je Husref nadmudrio dotičnog, bez pola tima :kafa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 01 avg 2019, 23:38

Jesu ono Hadzic i Jahic u Mostaru ? Ili

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 avg 2019, 23:46

Tacno se nadam da ovaj nas fudbal napreduje.
Radnicki ispade od vodoinstalatera.
Hajduk ispade od krojača.
Osijek evo ispade od CSKA koji je u rangu onog Levskog kojeg smo mi izbacili.
Slovenska liga koja je kao pojam za nas i nas fudbal, ostade veceras bez predstavika,Domžale i Olimpija ispadose.
O makedoncima i crnogorcima da i ne pricam.
Zvezda se namuci protiv Helsinkija sa kojim bi i mi imali realne sanse.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2019, 23:48

ajdohordas je napisao/la:Tacno se nadam da ovaj nas fudbal napreduje.
Slovenska liga koja je kao pojam za nas i nas fudbal, ostade veceras bez predstavika,Domžale i Olimpija ispadose.
Gdje bi tek bili da imamo terene kako Bog zapovjeda, pa da se moze igrat normalan fudbal i dok je jeseni i zime...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 avg 2019, 23:51

FrancescoTotti je napisao/la:
Gdje bi tek bili da imamo terene kako Bog zapovjeda, pa da se moze igrat normalan fudbal i dok je jeseni i zime...
Mislim da odavno nije biila ova situacija da drzave iz regiona nemaju ili imaju po jednog predstavnika u trecem kolu a mi cak dva. :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 23:55

Ma prednost nase lige je neizvjesnost. U Srbiji imas CZ koja je najjaca imaju savez, sudije, drzavu iza sebe, nisu izgubili u posljednje 2 godine 3 utakmice u ligi. U Hrv imas Dinamo isto ko i CZ u Srbiji. Kod nas svako svakog moze dobit i to daje draz, nije extra kvalitet al zanimljivije nego u komsija i susjeda.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2019, 23:56

ajdohordas je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Mislim da odavno nije biila ova situacija da drzave iz regiona nemaju ili imaju po jednog predstavnika u trecem kolu a mi cak dva. :clap:
Imaju Srbija CZ i Partizan
Hrvati Dinamo i Rijeku

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 avg 2019, 00:00

BiH da je jednonacionalna država isto bi imala Sarajevo i Želju koji bi dominirali, ovi ostali bi bili trahana. Sreća u nesreći je ovo što imamo. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2019, 00:07

Ne racunam ligu prvaka jer su Zvezda i Dinamo institucije i podrazumjeva se da bar u trecem pretkolu lp budu, mislio sam na evropsku ligu samo.. a i Partizan je imao srece sa ovim Velsanima,inace i oni su truba i napatili bi se da je dosla neka prosjecna Bugarska ili Rumunjska ekipa.

I sto neko napisa iznad, ne sjecam se kad smo zadnji puta imali srece i zrijebu :wtf:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2019, 00:08

Treba samo stadione pravit.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 00:19

ajdohordas je napisao/la:Ne racunam ligu prvaka jer su Zvezda i Dinamo institucije i podrazumjeva se da bar u trecem pretkolu lp budu, mislio sam na evropsku ligu samo.. a i Partizan je imao srece sa ovim Velsanima,inace i oni su truba i napatili bi se da je dosla neka prosjecna Bugarska ili Rumunjska ekipa.

I sto neko napisa iznad, ne sjecam se kad smo zadnji puta imali srece i zrijebu :wtf:
Zadnja tri ždrijeba, tri najteža protivnika, Atalanta, Celtic, Bate Borisov

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 00:21

Pantelija je napisao/la:
Na infu pouzdan momak napisa da su usaglasili lokaciju i da idu uskoro u vijetnam po zavrsne pregovore/lovu .
20 mil eura
Ti nisi folirao raju i nisi neko ko se fura na ironiju i sarkazam . Nadam se da se ne salis . Gledam Sovsica i sjetim se kako si reagovao kad ga nasi otpilise ,bilo pred ili poslije Atalante na Kosevu . Moram priznati da ga i ja nisam zelio , evo sad djecu pravi Holandjanima . Kontam zato , mozda bude ili bidne stadioncic . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []