FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2019, 00:26

Prvi put ove sezone igramo tekmu gdje moramo kreirati igru, dosad ove smo igrali blok igru pa kroz tranziciju pokusali nesto napraviti. Sad cemo vidjeti kako igramo kad napadamo. Rano gol i onda je sve lakse.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 avg 2019, 00:28

Ne bi trebali imati problema protiv Slobode, fino su se pokazali u ove dvije tekme ali mislim da neće biti problema bez obzira i na naše izostanke. Valjda nas ne istroše puno pred BATE.

2:0
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 00:56

AngelDiMaria je napisao/la:Udjoh samo da vidim psujel ko upravu zbog irfana hadzica
@Vanja8 , uglavnom ovdje objavljivao istinite info. i tvrdio da je Hadzic nas . Vjerujem @Vanja8 da je to bilo gotovo pred potpisom , onda preokret .Bas bi bilo lijepo saznati ko je sprijecio dolazak Hadzica . Sve ove prinove nisu do clanaka Hadzicu . Ko je kriv , ne vjerujem da je Emir , ali ko zna .
Osumnjiceni: Uprava , SS , igraci , mozda i Emir ? Pare ocito smo imali , ovolike doveli , nije on bio puno skuplji od Milanovica + Guzina .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 avg 2019, 01:01

Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Na infu pouzdan momak napisa da su usaglasili lokaciju i da idu uskoro u vijetnam po zavrsne pregovore/lovu .
20 mil eura
Ti nisi folirao raju i nisi neko ko se fura na ironiju i sarkazam . Nadam se da se ne salis . Gledam Sovsica i sjetim se kako si reagovao kad ga nasi otpilise ,bilo pred ili poslije Atalante na Kosevu . Moram priznati da ga i ja nisam zelio , evo sad djecu pravi Holandjanima . Kontam zato , mozda bude ili bidne stadioncic . :thumbup:
Prošle sezone je odigrao 7 utakmica ukupno. Tako da bi on već sad bio šutnut iz kluba kao novi Alispahić/Said.

Ovi ga čekali i po svemu sudeći pogodili. Ne mora značiti da bi se i nama isgo desilo. Bilo bi što se forsira invalid, daj nam akademce.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 01:06

Mokes je napisao/la: Prošle sezone je odigrao 7 utakmica ukupno. Tako da bi on već sad bio šutnut iz kluba kao novi Alispahić/Said.

Ovi ga čekali i po svemu sudeći pogodili. Ne mora značiti da bi se i nama isgo desilo. Bilo bi što se forsira invalid, daj nam akademce.
Priznam bio bih prvi , ali ja i meni slicni nismo strucni , a ni placeni poprilicno dobro . Ipak neka nama Akademaca , nece oni vise od 0,5 mill za njega dobiti .

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2019, 01:11

E čuj osumnjičeni hahahahahahahahhah
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 02 avg 2019, 01:21

Atmosfera među igračima i Stručnim štabom je ključna. Suštinska. Trebalo bi da svi oni sjednu za sto, pogledaju se u oči i (eventualne) nesuglasice riješe, čim prije.

Iskreno, pribojavam se sablasne atmosfere u Zenici, jer odavno nismo od prve do posljednje minute bodrili igrače. Bude tu nekih trzaja, ali je to daleko od podrške za naše i zvižduka za njihove kao u evropskim utakmicama prije 5-6-7 godina.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 01:22

nokee je napisao/la:Realno je da je Utrecht podcjenio Zrinjski plus velika doza srece pogotovo u prvoj utakmici. Ovi sto misle da su izbacili osrednju ekipu, smijesni. Pa ovaj Utrecht bi bilo 25 bodova u plusu u nasoj nam dragoj ligi.

Ovi sto pocastise Guzinu, standardno-pitarluk. Ne kažem da je top igrac, tu je da pokaze sta zna ali suditi na osnovu jedne utakmice i dvije promasene prilike, ne znam u koju rubriku to svrstati..
Za napadaca je najvaznije da se nalazi u sansi . Igracki je postupio u oba slucaja . Da je zabio bio bi Maradona , koliko je Ahmetovic promasio ? Desava se , vidjet cemo . Tek poceo , samo da ga Istok ne sjebe . Valjda nece , ako ne zna ,nije on kriv sto je tu i igra . Podcjenjujemo ga , tako se meni cini.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 01:23

Danas je pretpostavljam press povodom utakmice sa Slobodom, valjda Husref kaže koju o eventualnim pojačanjima.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2019, 01:59

:rol: Krivci je mozda bolji izraz , ali kad ne znas ko je krivac , onda je osumnjicen . Neko ocito nije zelio Hadzica u FKS , a sad se pokazuje da je trebao biti prvi spic ekipe. Jeste Ahmetovic dao puno puno FKS , ali karijera nije vjecna . Yebiga desavaju se greske , ali treba se znati ko ga nije zelio u klubu , a mozda i ne treba . :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2019, 02:59

Jesmo mi na petak ikad ikog potpisali... ? :think:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2019, 03:18

ajdohordas je napisao/la:Jesmo mi na petak ikad ikog potpisali... ? :think:
Jesmo, Emersona i Cruza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2019, 07:21

Pobjedit sledeci 8 utakmica devetu nerjeseno ja zadovoljan.

Zrinjski doveo lendrica irfana
Mi guzinu ahmeta handzica

Ja bi suareza doveo daumu godinu ugovor

Sto se tice zrinjskog i nas isti ce bit razmak u bodovima ko i ove godine, njih J**+ bolest koju je seljkan imo dovodi samo imena i prezimena i gomilaj to je nemoguce uigrat, jos nikad nisu odpadak doveli i da im se pokaze ko pojacanje kosto smo mi sa benjaminom donekle sa rahmanovice gavricem stanojevicom a da nekazem sa akademcima da za godinu izbacimo 3 akademca A klase i 3 B KLASE...

Sad samo koncentracija uzet slobodu i bate

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 07:51

Zaboravljate da je Irfan bez nastupa za Zrinjski trebao da ode dalje. Znaci da on iz Zrinjskog ide na zimu 99%

Guzina je fulio neke prilike ali je pokazao volju i mislim da bi mogao kod nas napredovati. Nije on od onih igraca koji mirisu na prvu, polako vidjecemo vazno je da ima i Handzic.

Evo na primjeru Zrinjskog mozemo vidjeti da se moze i da nam liga nije bas ne kvalitetna kao sto pricamo. I ovaj njihov prolaz pored utrehta daje i nama dodatna krila i samopouzdanje. I oni ako prodaju malmo su nosioci samo sto mogu naletiti i na jake ekipe kao i na slabije.
Ja vjerujem da mi mozemo do grupe i ako Bog da hocemo.
Mada bez obzira na sve ove godine nam je titula vazna ali najvažnije bi nam bilo da ponistimo tu praksu da poslije titule Evropu ne izborimo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 07:51

Odakle sad ovo da smo nenositelji ako prođemo u play - off, a Zrinjski nositelj.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 02 avg 2019, 07:59

Historicar je napisao/la:Odakle sad ovo da smo nenositelji ako prođemo u play - off, a Zrinjski nositelj.
Ni ja ne kontam. Da nisu na SC fuili nesto?
Nadam se...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 07:59

Historicar je napisao/la:Odakle sad ovo da smo nenositelji ako prođemo u play - off, a Zrinjski nositelj.
Da je nama proci Bate-a pa ne moramo ni nositeljica biti.

BATE i Astana imaju 27.500 i niko nema vise od njih tako da nema teoretske sanse kad bi njih prosli da ne budemo nosioci. Jer ce oni biti u zlijebu i po njihovim koeficijentima se mora slagati lista nosioca
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 08:06

ShofaII je napisao/la:
Da je nama proci Bate-a pa ne moramo ni nositeljica biti.

BATE i Astana imaju 27.500 i niko nema vise od njih tako da nema teoretske sanse kad bi njih prosli da ne budemo nosioci. Jer ce oni biti u zlijebu i po njihovim koeficijentima se mora slagati lista nosioca
Tako piše na Zubanovom portalu, da u slučaju prolaska nečemo biti nositelji, a Zrinjski če biti.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 avg 2019, 08:06

Isto kao sto smo bili sad "nosioci" za 3 pretkolo. Imamo jednostavno nestrucne novinare kojim nije za vjerovati.
Nosioci smo ako prodjemo BATE, zbog njihovog jakog koeficienta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2019, 08:15

mma_hz je napisao/la:Vego Gosk,Milanovic i Ljubenovic Krupa,Hadzic(Bialagicev) i Peco Radnik,Cabraja Siroki.
To je to ,ne vidim vise nikoga ko bi nama bio pojacanje.-
Ovo sam pisao 5 novembra 2018,zamisli samo da su nam dosli svi ovi igrači.Bas pozicije koje nam trenutno fale....puuuu
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Napapijri i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []