FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Opijum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Opijum » 25 jul 2020, 23:09

Ma presmijesno, javljam se samo kad je nesto skandalozno pa evo i ovaj put cu, ustvari samo to i jedva čekam pa da opletem.
Cuj frajer otiso (nisu je cuke napale) a nismo zaradili na raskidu!? Ljudi trznite se vise, ne mozemo ovo gledati pisanje po klubu. Reko sam vam ja vec sta ce bit, e moj Željo.. :zzz:
Vico, moze li liga po pola?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2020, 23:15

Kengur i Osim su bili ubjedjeni da je on tu do septembra znaci da su morali imati neku garanciju i da se to danas ocigledno poremetilo. Moguce da je i zbog virusa ovog jer nasa zemlja biljezi prevelike brojeve i moze doci do obustave letova, zatvaranja granica i sta znam vec i onda bi mogao do Australije 2023.

Ali je to problem onaj sto sam rekao danas sto se suti previse tj. ne izlazi se u javnost. Da se fino objasnjeno za Kengura ne bi bilo strasno ovoliko. Nego su i oni kontali kad registrujemo objasnit cemo i eto sad objasnili su. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 25 jul 2020, 23:24

3 golmana. Slazem se da mozda Eric nije taj.
2 klasicna LB (mladi, brzi, reprezentativci) + Stanic.
Krila su strasna boljka, tu se takodjer slazemo.

Za dresove je vec 67484 puta napisano. Ne znam cemu drama, i sto ste toliko zapeli. Pojedini igraju u jednim po nekoliko godina i ne vidim da ih se razapinje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 jul 2020, 23:24

LjoZee je napisao/la:
25 jul 2020, 23:15
Kengur i Osim su bili ubjedjeni da je on tu do septembra znaci da su morali imati neku garanciju i da se to danas ocigledno poremetilo. Moguce da je i zbog virusa ovog jer nasa zemlja biljezi prevelike brojeve i moze doci do obustave letova, zatvaranja granica i sta znam vec i onda bi mogao do Australije 2023.

Ali je to problem onaj sto sam rekao danas sto se suti previse tj. ne izlazi se u javnost. Da se fino objasnjeno za Kengura ne bi bilo strasno ovoliko. Nego su i oni kontali kad registrujemo objasnit cemo i eto sad objasnili su. :mrgreen:
Po meni ima tu dosta i do nasih mutavih novinara koji i ako postave neko pitanje, postave nesto retardirano. Znaci lijepo se mogao pitati Amar da li Jovanovic ima ugovor s nama, kakva je situacija i tako. Onda sam Amar rece eto trebo bi biti nekih osam utakmica tu, niko dodatno pitanje ne postavi da pita sto i kako. Zvanicna stranica ne sluzi da objavljuje sve zivo, za te stvari postoje portali, novine i njihovi uposlenici koji trebaju malo istraziti, pitati.
Jedini ovaj portal zna neki suvisli tekst objaviti ili zanimljiv intervju, sve ostalo radi po principu copy-paste.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 jul 2020, 23:25

Samo ovaj "moj" pulen nije los za pocetak. Dao je nekih golova sto naravno ne mora znaciti nista ali da je potencijal, jeste. Vidjecemo ga u takmicarskim kakav je.

Jos sedam dana.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 25 jul 2020, 23:28

Kako je ova korona mnoge stvari sjebala i ucinila dodatno teskim,i sad kad krene sezona,zaboravljamo jednu cinjenicu da ce klubovi biti u dodatno losoj finansijskoj situaciji zbog zabrane gledalaca na stadionima.
Volio bi da mi navijaci napravimo akciju,ali ne simbolicnu kao protiv Celika,nego da kupujemo karte po normalnoj cijeni za sve tekme,da taj broj ne bude nekih 500 karata. Nego da zaista napravimo kampanju,kao i o da za stolice. Da se prodaju karte za svaku tekmu,ili da se napravi akcija da se kupuje neke "online"godisnje kao neki nas doprinos klubu u ovoj teskoj situaciji.
Opet ponavljam ne simbolicno,nego da to bas bude akcija koje bi se drzali. I da ne popustamo.
Ako bi isle karte za domace ,da to bude svali put neki 4 do 5 milja prodatih karata minimum. Ili ako bi bile neke godisnje da to bude neka cijena tipa 50 KM,pa da se ukljuce i navijaci i bivsi igraci.
Jer kako vrijeme bude odmicalo,a navijaca ne bude na stadionu,bice bas zajebano.
A vala moze i akcija za krilo,pa makar i iz AKOVE bilo,samo da dodje.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 jul 2020, 23:30

kerimatomic1921 je napisao/la:
25 jul 2020, 23:24

Za dresove je vec 67484 puta napisano. Ne znam cemu drama, i sto ste toliko zapeli. Pojedini igraju u jednim po nekoliko godina i ne vidim da ih se razapinje.
Da smo uzeli titulu prosle godine ne bi niko pomenuo nista, ovo je sve natalozeni bijes i frustracije kroz sezone koje su iza nas. Sve propustene titule, neodlasci u Evropu, prekid zbog korone...treba shvatiti navijace ali treba shvatiti i razloziti svu situaciju. Mi smo klub koji u trenutnom stanju u bh fudbalu ima barem cetiri kluba koji potencijalnim pojacanjima mogu dati bolje plate, samim tim ne mozemo se smatrati nekim ko je kandidat za trofeje. Ali opet evo u svemu tome imamo sasvim solidnu ekipu koja ce biti konkurentna. Vrlo je moguce da i ove sezone to ne bude dovoljno za trofej ali to ne znaci da mi treba da yebemo sve nego da nastavimo da podrzavamo nas klub sve jace i jace. To je valjda ljubav u koju se cesto busamo.

iguita

Post Postao/la iguita » 25 jul 2020, 23:31

U ovoj formaciji trka i sigurna lopta je kljuc igre.U nasoj ligi ako odigras sa ovim sistemom i ispostujes ovo , ne postoji ekipa koja ce ti parirati jer nisu igrali protiv tog sistema.Evo danas tuzla dok smo mi bili u tom sistemu nije mogla nista.Kad smo se vratili u sistem koji svi igraju u ovom oni su poceli nesto igrati.Amar zna ovu ligu i pokusava ovo uigrati.Fali tu jedan ili dva igraca koji imaju brzinu i motoricke sposobnost da po oduzetoj lopti u tranziciji prave visak.Trazi se igrac sa tim karakteristikama.Nemamo para i tesko je naci igraca koji bi zadovoljio te kriterije.Nasa dva spica odlicno izgledaju u ovom sistemu, Sehic , Dado i Hajdareavic takodje.Bit ce ovo super samo polako.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 25 jul 2020, 23:33

Dejan1921 je napisao/la:
25 jul 2020, 23:30
kerimatomic1921 je napisao/la:
25 jul 2020, 23:24

Da smo uzeli titulu prosle godine ne bi niko pomenuo nista, ovo je sve natalozeni bijes i frustracije kroz sezone koje su iza nas. Sve propustene titule, neodlasci u Evropu, prekid zbog korone...treba shvatiti navijace ali treba shvatiti i razloziti svu situaciju. Mi smo klub koji u trenutnom stanju u bh fudbalu ima barem cetiri kluba koji potencijalnim pojacanjima mogu dati bolje plate, samim tim ne mozemo se smatrati nekim ko je kandidat za trofeje. Ali opet evo u svemu tome imamo sasvim solidnu ekipu koja ce biti konkurentna. Vrlo je moguce da i ove sezone to ne bude dovoljno za trofej ali to ne znaci da mi treba da yebemo sve nego da nastavimo da podrzavamo nas klub sve jace i jace. To je valjda ljubav u koju se cesto busamo.
+1

Sta smo prosli, dozivjeli, pregurali ovih zadnjih godina... dobro smo u pameti ikako. A Zeljo je Zeljo, suvisno je bilo sta reci. Nisu nas sjebali 99 godina, nece ni sad. Ni lopovi ni pandemije.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 jul 2020, 23:34

Kome ces @Barba akciju praviti, pola drzave se za glavu hvata. Vidis da su ljudi nervozni i napeti, sto je razumljivo uzimajući u obzir da je vec skoro pet mjeseci stanje kakvo nikada prije nismo dozivjeli. Sami Bog zna koliko raje je ugrozeno, niko o tome ne prica, valjda sramota. Samo se nadati najboljem a svakako kao sto sam neki dan i pisao, ko moze neka pomogne, ko ne moze respekt, takva je situacija.

Ko moze a nece i odmaze, neka se qurca napusi. Proci ce i ovo pa cemo sabrat racune.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2020, 23:35

Vezano za Jovanovica - upravu si Dejane, Amar je odavno vec rekao da on iza Evrope vise nece biti nas clan. To nije krio, ali ga niko nije pitao sta detaljnije o tom pitanju.
Ne svidja mi se nacin i period na koji je trebao ostati, ali Amar to nije krio. Ima i video te izjave.

Vezano za dresove - ako imaju informaciju da ce kasniti, da mozda necemo poceti sezonu u tim pravim dresovima onda trebaju to napisati na zvanicnoj fino. Ugovor sa Macronom nije laz. Ljudi nas predstavili i stavili u katalog sa ostalim ekipama kojima su sponzor sto znaci da nije do nas nit je to moze nekom nasem privaliti na ledja da se nesto izmislja. Samo napises objavu ako imas informaciju da nece doci sljedece hefte i to je to.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 25 jul 2020, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 25 jul 2020, 23:36

Dobro odigrano danas i to bez Štile. Akcija kod drugog gola je fantazija. Ali me brine budućnost itekako

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 25 jul 2020, 23:36

iguita je napisao/la:
25 jul 2020, 23:31
U ovoj formaciji trka i sigurna lopta je kljuc igre.U nasoj ligi ako odigras sa ovim sistemom i ispostujes ovo , ne postoji ekipa koja ce ti parirati jer nisu igrali protiv tog sistema.Evo danas tuzla dok smo mi bili u tom sistemu nije mogla nista.Kad smo se vratili u sistem koji svi igraju u ovom oni su poceli nesto igrati.Amar zna ovu ligu i pokusava ovo uigrati.Fali tu jedan ili dva igraca koji imaju brzinu i motoricke sposobnost da po oduzetoj lopti u tranziciji prave visak.Trazi se igrac sa tim karakteristikama.Nemamo para i tesko je naci igraca koji bi zadovoljio te kriterije.Nasa dva spica odlicno izgledaju u ovom sistemu, Sehic , Dado i Hajdareavic takodje.Bit ce ovo super samo polako.
:thumbup:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 25 jul 2020, 23:37

Ja bi volio da se navijaci pokrenu i da organizujemo akciju za klub. Medjutim, koliko ce raja imati sluha i mogucnosti za to, pitanje je. Uvijek ce se tu naci 500 bolesnika, za nesto vise - vrlo teško.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2020, 23:40

Ljude je jednostavno strah još jednog u nizu razočarenja, pa malo fali da se prekipi. Ja sam svakako izmasakriran, još kakav blaži aperkat me baca u kombi Jedilera, pa nek vidi ko će me na duši nositi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 25 jul 2020, 23:40

@plavac87 Pa ko moze brate. Svakako bi nas vecina isla na tekme. Kupio bi kartu svakako. Ako se moze pomoci na taj nacin,treba to i uraditi. Pa ko moze,i koliko moze.Situacija je **** svima,ali za Zelju se vazda ima. Evo me ko Alpasino Remze mi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2020, 23:40

BarbareZeljin je napisao/la:
25 jul 2020, 23:40
@plavac87 Pa ko moze brate. Svakako bi nas vecina isla na tekme. Kupio bi kartu svakako. Ako se moze pomoci na taj nacin,treba to i uraditi. Pa ko moze,i koliko moze.Situacija je **** svima,ali za Zelju se vazda ima. Evo me ko Alpasino Remze mi.
:urnebes:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 25 jul 2020, 23:42

BarbareZeljin je napisao/la:
25 jul 2020, 23:40
Ja nisam za akcije a ko hoce pomoci, clanska, fan shop i to je to. Ne mozes nikome traziti lovu niti praviti akcije, ponavljam, smijem se kladiti da ovde pise bar deset ljudi koji su bukvalno iskihali zbog pandemija. Ko zna koliko je takvih. Kada se poprave vremena, zasto da ne ali sada, mislim s nije vakat.

Ne znam, mozda grijesim ali je fakat gutavo, znam po sebi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 jul 2020, 23:43

al haj barem ne kvarimo tradiciju pred početak sezone ako nista uvijek neka njesra se mora dogoditi u zadnjih pet sest godina ovo je samo nastavak toga davno je covjek oguglao da ga teze ne pogadjaju ove stvari jer kad ne ocekujes nista , nista te ne moze iznenaditi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2020, 23:47

slika

Potegni jos malo mozda ga zaustavis :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15 i 39 gostiju.