Cuj frajer otiso (nisu je cuke napale) a nismo zaradili na raskidu!? Ljudi trznite se vise, ne mozemo ovo gledati pisanje po klubu. Reko sam vam ja vec sta ce bit, e moj Željo..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po meni ima tu dosta i do nasih mutavih novinara koji i ako postave neko pitanje, postave nesto retardirano. Znaci lijepo se mogao pitati Amar da li Jovanovic ima ugovor s nama, kakva je situacija i tako. Onda sam Amar rece eto trebo bi biti nekih osam utakmica tu, niko dodatno pitanje ne postavi da pita sto i kako. Zvanicna stranica ne sluzi da objavljuje sve zivo, za te stvari postoje portali, novine i njihovi uposlenici koji trebaju malo istraziti, pitati.LjoZee je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:15Kengur i Osim su bili ubjedjeni da je on tu do septembra znaci da su morali imati neku garanciju i da se to danas ocigledno poremetilo. Moguce da je i zbog virusa ovog jer nasa zemlja biljezi prevelike brojeve i moze doci do obustave letova, zatvaranja granica i sta znam vec i onda bi mogao do Australije 2023.
Ali je to problem onaj sto sam rekao danas sto se suti previse tj. ne izlazi se u javnost. Da se fino objasnjeno za Kengura ne bi bilo strasno ovoliko. Nego su i oni kontali kad registrujemo objasnit cemo i eto sad objasnili su.![]()
Da smo uzeli titulu prosle godine ne bi niko pomenuo nista, ovo je sve natalozeni bijes i frustracije kroz sezone koje su iza nas. Sve propustene titule, neodlasci u Evropu, prekid zbog korone...treba shvatiti navijace ali treba shvatiti i razloziti svu situaciju. Mi smo klub koji u trenutnom stanju u bh fudbalu ima barem cetiri kluba koji potencijalnim pojacanjima mogu dati bolje plate, samim tim ne mozemo se smatrati nekim ko je kandidat za trofeje. Ali opet evo u svemu tome imamo sasvim solidnu ekipu koja ce biti konkurentna. Vrlo je moguce da i ove sezone to ne bude dovoljno za trofej ali to ne znaci da mi treba da yebemo sve nego da nastavimo da podrzavamo nas klub sve jace i jace. To je valjda ljubav u koju se cesto busamo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:243 golmana. Slazem se da mozda Eric nije taj.
2 klasicna LB (mladi, brzi, reprezentativci) + Stanic.
Krila su strasna boljka, tu se takodjer slazemo.
Za dresove je vec 67484 puta napisano. Ne znam cemu drama, i sto ste toliko zapeli. Pojedini igraju u jednim po nekoliko godina i ne vidim da ih se razapinje.
+1Dejan1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:30Da smo uzeli titulu prosle godine ne bi niko pomenuo nista, ovo je sve natalozeni bijes i frustracije kroz sezone koje su iza nas. Sve propustene titule, neodlasci u Evropu, prekid zbog korone...treba shvatiti navijace ali treba shvatiti i razloziti svu situaciju. Mi smo klub koji u trenutnom stanju u bh fudbalu ima barem cetiri kluba koji potencijalnim pojacanjima mogu dati bolje plate, samim tim ne mozemo se smatrati nekim ko je kandidat za trofeje. Ali opet evo u svemu tome imamo sasvim solidnu ekipu koja ce biti konkurentna. Vrlo je moguce da i ove sezone to ne bude dovoljno za trofej ali to ne znaci da mi treba da yebemo sve nego da nastavimo da podrzavamo nas klub sve jace i jace. To je valjda ljubav u koju se cesto busamo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:243 golmana. Slazem se da mozda Eric nije taj.
2 klasicna LB (mladi, brzi, reprezentativci) + Stanic.
Krila su strasna boljka, tu se takodjer slazemo.
Za dresove je vec 67484 puta napisano. Ne znam cemu drama, i sto ste toliko zapeli. Pojedini igraju u jednim po nekoliko godina i ne vidim da ih se razapinje.
iguita je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:31U ovoj formaciji trka i sigurna lopta je kljuc igre.U nasoj ligi ako odigras sa ovim sistemom i ispostujes ovo , ne postoji ekipa koja ce ti parirati jer nisu igrali protiv tog sistema.Evo danas tuzla dok smo mi bili u tom sistemu nije mogla nista.Kad smo se vratili u sistem koji svi igraju u ovom oni su poceli nesto igrati.Amar zna ovu ligu i pokusava ovo uigrati.Fali tu jedan ili dva igraca koji imaju brzinu i motoricke sposobnost da po oduzetoj lopti u tranziciji prave visak.Trazi se igrac sa tim karakteristikama.Nemamo para i tesko je naci igraca koji bi zadovoljio te kriterije.Nasa dva spica odlicno izgledaju u ovom sistemu, Sehic , Dado i Hajdareavic takodje.Bit ce ovo super samo polako.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:40@plavac87 Pa ko moze brate. Svakako bi nas vecina isla na tekme. Kupio bi kartu svakako. Ako se moze pomoci na taj nacin,treba to i uraditi. Pa ko moze,i koliko moze.Situacija je **** svima,ali za Zelju se vazda ima. Evo me ko Alpasino Remze mi.
Ja nisam za akcije a ko hoce pomoci, clanska, fan shop i to je to. Ne mozes nikome traziti lovu niti praviti akcije, ponavljam, smijem se kladiti da ovde pise bar deset ljudi koji su bukvalno iskihali zbog pandemija. Ko zna koliko je takvih. Kada se poprave vremena, zasto da ne ali sada, mislim s nije vakat.BarbareZeljin je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:40@plavac87 Pa ko moze brate. Svakako bi nas vecina isla na tekme. Kupio bi kartu svakako. Ako se moze pomoci na taj nacin,treba to i uraditi. Pa ko moze,i koliko moze.Situacija je **** svima,ali za Zelju se vazda ima. Evo me ko Alpasino Remze mi.