Pa uzeo je taj AO prije tri godine,a bio 17. nositeljbosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:39Sustina prvog mog posta, da je Federer od posljednjih odigranih 35-36 GS osvojio citave 4 titule i to 2 protiv Cilkana u finalu ( Rafa 13 komada npr) , kao sto sam vec napisao.
Uz to omjer od 4-10 W/L u finalu GS protiv Djoke i Rafe, samo mu te sanse jos umanjuje.
Ne znam Bgm, na cemu vi onda gradite taj optimizam i uopste neku pomisao na titulu.
Rafi su sanse jako male, a njemu da ne pricam.
Treba biti realan, covjece od zadnjih 35 GS lik osvojio 4, gdje je i X puta bio favorit nije uzeo, a da osvoji ovaj AO.![]()
To bi bio njegov najveci rezultat u zadnjih 10 godina na Slamu!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Znači Rafa je razlog zašto ga Federer tuče zadnjih 5 godina?japa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:29Nadal jeste kratak za bar jedan AO vise u najmanju ruku, zasluzio je bar 2 da ima, protiv Djokovica je izgubio mec onim promasenim zicerom u petom setu na mrezi a protiv Federera ne znam ni ja kako je dopustio da ne dobije onaj set, doduse cinjenica je da je to period kada je Nadal i promjenio svoj stil igre te je time Federer postao konkurentan u duelima protiv njega, znamo svi da protiv prime Nadala on nije imao velike sanse cak ni na brzim podlogama. I onda meni jos nevjerovatniji poraz od Wawrinke redovne musterije, oke Wawrinka nije bezze teniser ali taj poraz se nije smio dogoditi, vjerujem da je tu imao nekih problema sa povredom jer realno Wawrinka nije teniser koji inace moze nauditi Nadalu pogotovo na tri dobijena.
Yebem ti ženo majku
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zasto uopste pridajes paznju idiotu?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bosanskazvijer
Nije ni Bajram svaki dan moj Darkeru da se okrene tako sve na njegov mlin, to ti cijelo vrijeme i pricam. 
Dobio na mostu (2017 AO), izgubio na cupriji (2019 WB) i to je to.
Ja mu zelim dobru igru, ja nisam "hejter", ako je najbolji neka i osvoji, ali ja takav scenario ne vidim ni u snu, ako vi vidite, svaka cast.
Samo bezze vam ta prica, pricate o tituli, pa kad ga neki Liliputanac isamara, onda pricate pa nismo ni ocekivali, 38-39 godina i sl price.
Nemojte te pile naopako i win-win situacije, to je ono sto nama smeta kod Federerovaca, nista vise.
Ja mu zelim dobru igru, ja nisam "hejter", ako je najbolji neka i osvoji, ali ja takav scenario ne vidim ni u snu, ako vi vidite, svaka cast.
Samo bezze vam ta prica, pricate o tituli, pa kad ga neki Liliputanac isamara, onda pricate pa nismo ni ocekivali, 38-39 godina i sl price.
Nemojte te pile naopako i win-win situacije, to je ono sto nama smeta kod Federerovaca, nista vise.
Pa genije, to su cinjenice koje svaki glupan koji ima trunku objektivnosti da vidi. Federer u svojim najboljim godinama nije mogao opepeliti Nadalu u prajmu ni na jednoj podlozi cak je i na Wimbledonu gubio finale...Nadal je nakon svih ozlijeda a i zbog cinjenice da je bio usao u tridesete, prilicno promjenio svoj stil igre i to su cinjenice, sto je svakako bila dobra vijest za Federera. Ovo sto igra Nadal zadnje dvije tri godine iako je dva puta bio broj 1 na kraju godine nije njegov najbolji tenis karijere. dueli sa Federerom i skor u zadnjih par sezona su potvrda toga, Federeru mnogo vise odgovara ovaj sadasnji Nadal nego onaj prijasnji, iako ni sada nema sansu da mu naudi na njegovoj podlozi ali je dobio sansu na ostalim podlgama da od katastrofalnog skora protiv Nadala dodje na ovaj los skor protiv istoga.AA23 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:48Znači Rafa je razlog zašto ga Federer tuče zadnjih 5 godina?japa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:29Nadal jeste kratak za bar jedan AO vise u najmanju ruku, zasluzio je bar 2 da ima, protiv Djokovica je izgubio mec onim promasenim zicerom u petom setu na mrezi a protiv Federera ne znam ni ja kako je dopustio da ne dobije onaj set, doduse cinjenica je da je to period kada je Nadal i promjenio svoj stil igre te je time Federer postao konkurentan u duelima protiv njega, znamo svi da protiv prime Nadala on nije imao velike sanse cak ni na brzim podlogama. I onda meni jos nevjerovatniji poraz od Wawrinke redovne musterije, oke Wawrinka nije bezze teniser ali taj poraz se nije smio dogoditi, vjerujem da je tu imao nekih problema sa povredom jer realno Wawrinka nije teniser koji inace moze nauditi Nadalu pogotovo na tri dobijena.
Yebem ti ženo majku![]()
![]()
![]()
Niko od nas nije rekao da je favorit za titulu,ali da ima sansu svakako ima.Kao i Nadal uostalom.Nece ni njega niko otpisat bez obzira protiv igrao ovdje u finalu iako rekoh da mu taj skor zadnjih 5-6 godina na hardu ne ide u prilog ni protiv jednog od ove dvojice.bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:51Nije ni Bajram svaki dan moj Darkeru da se okrene tako sve na njegov mlin, to ti cijelo vrijeme i pricam.
Samo bezze vam ta prica, pricate o tituli, oa kad ga neki Liliputanac isamara, onda pricate pa nismo ni ocekivali, 38-39 godina i sl.
Federer vise ne moze da drzi konstantu i to ti je otprilike to.Ne moze to uradit na jednom turniru,a kamoli tokom citave sezone tako da su ti porazi od slabijih tenisera i ocekivani.To se moze desit i ovdje ako ne bude ful koncentrisan.Pa cak je i na proslogodisnjem Vimbiju u prva dva kola gubio setove od anonimusa.
Millman tražio od organizatora da se njegov meč igra na Melbourne Parku zbog domaćih navijača i terena, odbijeno od strane organizatora
ne moraš uzeti turnir Roger, ali yebi mu sve po spisku sutra ako ikako možeš, pleme mu njegovo žvaljavo
ne moraš uzeti turnir Roger, ali yebi mu sve po spisku sutra ako ikako možeš, pleme mu njegovo žvaljavo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako australijski mediji najavljuju epski duel 
#Punoljetstvo
-
bosanskazvijer
Cak i Nadalove sanse su male, ja sam realan jer igrati projektovano u nizu protiv Buste, Kyrgiosa, Thiema, Medvedeva i Djokovica i osvojiti turnir, na ovoj podlozi bi bilo ravno cudu i da se to desi, sva prica oko GOAT-a mislim da bi zavrsila.darker10 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:56Niko od nas nije rekao da je favorit za titulu,ali da ima sansu svakako ima.Kao i Nadal uostalom.Nece ni njega niko otpisat bez obzira protiv igrao ovdje u finalu iako rekoh da mu taj skor zadnjih 5-6 godina na hardu ne ide u prilog ni protiv jednog od ove dvojice.bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:51Nije ni Bajram svaki dan moj Darkeru da se okrene tako sve na njegov mlin, to ti cijelo vrijeme i pricam.
Samo bezze vam ta prica, pricate o tituli, oa kad ga neki Liliputanac isamara, onda pricate pa nismo ni ocekivali, 38-39 godina i sl.
Federer vise ne moze da drzi konstantu i to ti je otprilike to.Ne moze to uradit na jednom turniru,a kamoli tokom citave sezone tako da su ti porazi od slabijih tenisera i ocekivani.To se moze desit i ovdje ako ne bude ful koncentrisan.Pa cak je i na proslogodisnjem Vimbiju u prva dva kola gubio setove od anonimusa.
Ipak ima dosta vece sanse nego Fedex, zbog igre na US Openu, zbog ukupnog momentuma i zbog toga sto igra kao br. 1 opet, na kraju i najvise zbog toga sto mora igrati samo protiv jednog od njih dvojice.
Taj H2H je samo jedan razlog zasto Nadal ima manje sanse, ali ovo je GS, a ne neki ostali turniri.
Kad mi ne ocekujemo toliko od Rafe da osvoji, kako onda vi da ocekujete od Federera, to je bit cijele price.
Federer neka se zahvali realno smijesnom zdrijebu jer i SF bi mu bilo ovdje upitno Bgm, ja samo realno kazem, nikakav "hate" Bgm.
Pa rekoh ti gore vec. Sudeci po zadnjim mecevima Federer dosta bolje stoji u mecu sa Djokovicem.
Jel mozes ti vodit konverzaciju bez uvreda stalnih i hinjskih prozivki? Nista licno, al' jedino su tvoje objave ovdje katastrofalne. Nekad me znas pozitivno iznenadit al' znas i zasrat. Jos su gori ovi sto se lizu s tobom pa ti lajkaju ovakve komentare.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je bilo ko drugi osim paje u potpunosti bi se slozio i izvinuo ali kako drugacije da svoje fedovce pokusam usmjeriti suprotno od komunikacije sa likom koji na svaku temu na kojoj nesto napise unese nervozu i toksicnost.Sreca evo izgleda vise se na njegove udicr niko ne hvata,prvi ja jer sam bio jako naivan.Osvojio kantu godine a ne pise na PLBiH eto kakav je to lik
#Punoljetstvo
bolan gdje ces sa njim diskutovatiAA23 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:48Znači Rafa je razlog zašto ga Federer tuče zadnjih 5 godina?japa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:29Nadal jeste kratak za bar jedan AO vise u najmanju ruku, zasluzio je bar 2 da ima, protiv Djokovica je izgubio mec onim promasenim zicerom u petom setu na mrezi a protiv Federera ne znam ni ja kako je dopustio da ne dobije onaj set, doduse cinjenica je da je to period kada je Nadal i promjenio svoj stil igre te je time Federer postao konkurentan u duelima protiv njega, znamo svi da protiv prime Nadala on nije imao velike sanse cak ni na brzim podlogama. I onda meni jos nevjerovatniji poraz od Wawrinke redovne musterije, oke Wawrinka nije bezze teniser ali taj poraz se nije smio dogoditi, vjerujem da je tu imao nekih problema sa povredom jer realno Wawrinka nije teniser koji inace moze nauditi Nadalu pogotovo na tri dobijena.
Yebem ti ženo majku![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro sve kontam, misljenja kod vecine se ne slazu, svako ima svoje, al eto ja sam prvi znao uvrijedit nekog ovdje pa se kasnije skontam ono u fazonu nema potrebe za tim kad je ovo forum ha jaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:15Da je bilo ko drugi osim paje u potpunosti bi se slozio i izvinuo ali kako drugacije da svoje fedovce pokusam usmjeriti suprotno od komunikacije sa likom koji na svaku temu na kojoj nesto napise unese nervozu i toksicnost.Sreca evo izgleda vise se na njegove udicr niko ne hvata,prvi ja jer sam bio jako naivan.Osvojio kantu godine a ne pise na PLBiH eto kakav je to lik
Bolje da uzivamo sto smo onako poderali Lejkerse, mene osjecaj jos ne popusta mamu im
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kujice nase bili i ostali vidi samo H2H jarane uffNadalRafa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:24
Pa dobro sve kontam, misljenja kod vecine se ne slazu, svako ima svoje, al eto ja sam prvi znao uvrijedit nekog ovdje pa se kasnije skontam ono u fazonu nema potrebe za tim kad je ovo forum ha ja![]()
Bolje da uzivamo sto smo onako poderali Lejkerse, mene osjecaj jos ne popusta mamu im![]()
https://www.basketball-reference.com/pl ... playoffs=N
https://www.basketball-reference.com/pl ... playoffs=Y
#Punoljetstvo
ccc ne diraj mi LejkerseNadalRafa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:24Pa dobro sve kontam, misljenja kod vecine se ne slazu, svako ima svoje, al eto ja sam prvi znao uvrijedit nekog ovdje pa se kasnije skontam ono u fazonu nema potrebe za tim kad je ovo forum ha jaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:15Da je bilo ko drugi osim paje u potpunosti bi se slozio i izvinuo ali kako drugacije da svoje fedovce pokusam usmjeriti suprotno od komunikacije sa likom koji na svaku temu na kojoj nesto napise unese nervozu i toksicnost.Sreca evo izgleda vise se na njegove udicr niko ne hvata,prvi ja jer sam bio jako naivan.Osvojio kantu godine a ne pise na PLBiH eto kakav je to lik![]()
Bolje da uzivamo sto smo onako poderali Lejkerse, mene osjecaj jos ne popusta mamu im![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa vecina ako ne i svaki lik koji je osvojio kantu godine je doktor nauka za BosnjuBostona, evo ja sada potpisujem. mislim najjaci su mi ti sto se pozivaju na tu forumsku titulu, pa ja sam ponosan na nju zao mi je sto ih nisam vise osvojio...ta ti je titula dokaz da si stekao brojne hejtere kojima se ne svidja kriticko misljenje pa dodju da iskale svoje frustracije na nekakvom glasanju jer intelektualno nisu u stanju da pariraju u bilokakvoj sportskoj diskusiji. Mislim kada ti u nakaradnom drustvu kao sto je ovo bosansko na forumu na kojem je vecina ljudi sportski nepismena i bolesno nerealna e kada ti takva vecina koja misli da je Dzeko bolji od Aguera, da je Musa u nekom periodu bio bolji ili nivo Doncica izglasa ko kantu godine onda mora da si bio objektivan...
Da samo s njima igramo osvajali bi titulu svake godineBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:28Kujice nase bili i ostali vidi samo H2H jarane uffNadalRafa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:24
Pa dobro sve kontam, misljenja kod vecine se ne slazu, svako ima svoje, al eto ja sam prvi znao uvrijedit nekog ovdje pa se kasnije skontam ono u fazonu nema potrebe za tim kad je ovo forum ha ja![]()
![]()
https://www.basketball-reference.com/pl ... playoffs=N
https://www.basketball-reference.com/pl ... playoffs=Y
Ne mozes da ne volis Celticse dzaba sve...
@delinjo halali buraz valjda nadjem i s tobom zajednicki klub igraca i slicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.