Gorazde cityDevil je napisao/la:E moj @Edine sta ti sve dopustas,ali neka sam si kriv.![]()
![]()
@Legendo bre sta nam ima novo u Gorazdu,nisi ga spomenuo ima 2 sata.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gorazde cityDevil je napisao/la:E moj @Edine sta ti sve dopustas,ali neka sam si kriv.![]()
![]()
@Legendo bre sta nam ima novo u Gorazdu,nisi ga spomenuo ima 2 sata.
Kako bolan da se namjestim kad preko puta mreze stoji osvajac pazar opena?ever je napisao/la:@Edin-ovdje se nisi namjestio na udarac ociglednoPrevise savijen lakat i zategnuto puno
![]()
Ma kakve tresnje proslo to davno,malopre se ubio od pomfrita i cevapa,i kud me odvedose tamo jbt,ne mogu da se pomerim.legenda reala je napisao/la:Maloprije sam ga spominjo jbt,nisi upratioDevil je napisao/la:E moj @Edine sta ti sve dopustas,ali neka sam si kriv.![]()
![]()
@Legendo bre sta nam ima novo u Gorazdu,nisi ga spomenuo ima 2 sata.nema ništa ,šta ima kod tebe u Istočnom Sarajevu jesi se najo trešanja i jesil drva iscjepo
![]()
![]()
Što nisi napiso ništa o Novom Pazaru ti to pratiš mogo si temu otvorit![]()
Ivalja li mi potpis ha Debile
Hilmooooooooooooooooooo neka te ba ,pa ja nam plejku iznajmio da igramo jbt
Naš'o ribu na SkypeDevil je napisao/la:A potpis ti je za 10-ke,samo ne znam ko ce tebe cekati 'vamo.
Pa vidis gdje loptica, ovo bi za tebe malog bio smec sa osnovne linijelegenda reala je napisao/la:Edo ,a šta si ovo nešta poskočio kad si htio udariti lopticu ,nije zar toliko jaka da te odigla od zemlje![]()
ma jok ba ,čekaćete me vas dvojicaVirtu4l je napisao/la:Naš'o ribu na SkypeDevil je napisao/la:A potpis ti je za 10-ke,samo ne znam ko ce tebe cekati 'vamo.
Jbt gde mislis da ga strpaju,morace da predje u drugu opstinu.L-Train je napisao/la:pridruzujem se cestitkama![]()
@legenda-negdje sam nacuo da se u Gorazdu otvara neki novi trzni centar na tri sprata,pa da te pitam jel isina
covjek ima forhend ko fedja jbtL-Train je napisao/la:@edin-ako je osvajac pazar opena onda ti je sve oprosteno
Ma imo bi se on gdje praviti ,samo me čudi šta će im ,i ko bi kupovo u njemuDevil je napisao/la:Jbt gde mislis da ga strpaju,morace da predje u drugu opstinu.L-Train je napisao/la:pridruzujem se cestitkama![]()
@legenda-negdje sam nacuo da se u Gorazdu otvara neki novi trzni centar na tri sprata,pa da te pitam jel isina
pitaj devila kako je to jak turnir!L-Train je napisao/la:
@edin-vjerujem,ipak je on osvajac pazar opena
ma nije to bitno,bitno je to da ti forehanda ne znas udaritiEdin TM87 je napisao/la:pitaj devila kako je to jak turnir!L-Train je napisao/la:
@edin-vjerujem,ipak je on osvajac pazar opena
Ma nije mi to trener nego protivnikL-Train je napisao/la:ma nije to bitno,bitno je to da ti forehanda ne znas udaritiEdin TM87 je napisao/la:pitaj devila kako je to jak turnir!L-Train je napisao/la:
@edin-vjerujem,ipak je on osvajac pazar openasalim se i ze tebe i za tvog trenera.Cuo sam ja za pazar open
To i tebi mama produzila vrijeme na racunaru ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ima li koga?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.