Nemoj mi i reci da jos vjerujes pisanjima expresa i sl.Jaro ti kad bi procitao u novinama da je sunce plavo ti bi povjerovao..mirzza je napisao/la: Mogu im reci ''a'' i hocu da kazem ne samo ''a'' nego i sve ostalo. Prva stvar, svi nesporazumi u timu ostaju unutar tima, a ne sire se po ekspresima i inim novinama kao sto to Pape i Spahic rade.
Druga stvar, Pape je prekrizio Asmira, kada je kapiten rekao svi smo kivni na njega okrenuo nam je ledja.
Pa majka mu stara, zar ne treba da ga on nazove pa kao kapiten izgladi probleme sto ima sa njim (naravno ukoliko postoje).
Naravno Ibricic mu nije okrenuo ledja, kao sto to nije uradio ni Dzeko, jer su to pajdasi sa kojima galami i pijanci po pripremama.
Previse je anarhije u repki a jadni smo kad nam je kapiten jos malo pa osudjen u Francuskoj.
Kako ce ga Spahic ziv bio nazvati kad nema para za mobitela.Pa metera ga ja mislim ne moze nazvati.Covjek je izdao skoro sve sto se izdati dalo.Jedino jos zenu nije,valjda.Od Kanade,preko nas do Stoke-a..
Kad vec citas toliko novine bar citaj kako treba.Susic je sam rekao da ga ne zove samo protiv Rumuna jer nije siguran da bi mu se ovaj odazvao.Sto je realno i tako.Pa ostavio ga je bez golmana protiv Mexika.Ko garantuje da ne bi i sad..
Sta vise Papeta je najvise Ibricic iznervirao i iznenadilo me kad je dobio poziv.Vjerovatno ga pozvao zato sto je prijetio da ce se oprostiti od repke pa nije htio sve otjerati od sebe.Sad bar reprezentativci znaju sta ih ceka kad otkazu..
Ja bih prije rekao da smo mi jadni sa ovakvim navijacima.Prodali ste Susica za jednog uslju Begovica.To je zalosno.Ne znam cime vas je ovaj samo kupio