od tebe u bozije usiTed Mosby je napisao/la:
Ma daj bolan, ovo je danas početak kraja za Barcu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
od tebe u bozije usiTed Mosby je napisao/la:
Ma daj bolan, ovo je danas početak kraja za Barcu
Aha.Ted Mosby je napisao/la:Ma daj bolan, ovo je danas početak kraja za Barcunidjo_barca je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ma kakva Barca, dosta su se oni provlačili![]()
![]()
Ne budi smijesan,cuj provlacili.
samir_tm87 je napisao/la:e ne gleda se gol razlika gleda se medjusobni omjer Real je u devedesetim godinama jednom osvojio ligu zahvaljujuci medjusobnom omjeru eto kolko znas o Realu i Spanskoj ligiWolverine je napisao/la:IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
ako sutra real pobedi on je prvi!
nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.
vidis ja mislim da se gleda gol razlika))
sutra REAL pobjedi i prvi smooo:D
toliko o jakoj Barci
jesi siguran...vidovita dzemilaIBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:AJ SVI REALOVCI PUSITE K*RA*
BARCA OSVAJA LIGU SAMPIONA NA SANTIAGO BERNABEU
DAL IMA VECE MILINE!
daj jarane ne provalju se molim te,ovamo kazes prvi smo,sad ne navijas za real-GLUP SIsamir_tm87 je napisao/la:Wolverine je napisao/la:nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
toliko o jakoj Barci
daj jarane ne provalju se molim te,ovamo kazes prvi smo,sad ne navijas za real-GLUP SIWolverine je napisao/la:IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:KOJE SRANJE
ibrahimovic NULA
nije. ako real pobjedi imamo isto bodova, a barca ima bolji medjusobni omjer.
toliko o jakoj Barci
-Barcelona- je napisao/la:stvarno nidje veze,al ono bas ovo je najgluplja stvar koju sam cuo na ovom forumu,valjda se za klub za koji se navija govori PRVI SMO ili NAJJACI SMO i sl,al eto hajd svak ima svoje misljenje..........
reciPipita je napisao/la:decki
izvinjavam se ovo sad sto si rekao je jos glupljesamir_tm87 je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:stvarno nidje veze,al ono bas ovo je najgluplja stvar koju sam cuo na ovom forumu,valjda se za klub za koji se navija govori PRVI SMO ili NAJJACI SMO i sl,al eto hajd svak ima svoje misljenje..........
to os rec da Arsenal enma sanse da bude prvi??
-Barcelona- je napisao/la:izvinjavam se ovo sad sto si rekao je jos glupljesamir_tm87 je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:stvarno nidje veze,al ono bas ovo je najgluplja stvar koju sam cuo na ovom forumu,valjda se za klub za koji se navija govori PRVI SMO ili NAJJACI SMO i sl,al eto hajd svak ima svoje misljenje..........
to os rec da Arsenal enma sanse da bude prvi??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
T-MAC je napisao/la:vidi realovaca jesu napali nasu temu a kad god to urade real napravi neki ''sjajni'' rezultat
uvjek mi je ovo islo na zivce,mi potroili 300M pa sad trebamo biti ispred Barce 10 bodova to je nidje veze... Barca je jednostavno napravila igrace koji vrjede isto ovoliko novca koliko smo mi potrosili na ljetnom prelaznom roku,samo to ocito neko ne moze ili pak ne zeli da skonta kako bi nam uvjek mogao saplitati nogu za tih 300M....to vam je slicno npr. Arsenal svake god. gotovo nista ne trosi,dok vi svake sezone se nesto pojacavate i opet ste sad iza njihthe scouser je napisao/la:Ja ne znam kako vi Realovci imate obraza nesto govorit' Barceloni.Potrosili ste pet puta vise para od njih,i opet morate cekat' njihov kiks da budete bolji.Vi ste potrosili 300M,pa vi jbt treba da budete na vrhu u svim segmentima,i opet da se ne hvalite time jer se to,nakon ovakvog trosenja od vas ocekuje.Vi treba da ste Barcu ostavili 10 poena razlike,a ne da se k'o mala djeca radujete kad im se priblizite.
Ne treba nam niko,ova je ekipa uigrana i jos puno toga moze napravit.Uostalom,zar vec nije ?-Barcelona- je napisao/la:dobro je ljudi bolan,sta ste se prepali(pojedini),moramo dovesti koje pojacanje na ljevu stranu a prodati henriya sad ovaj rok,jer ako to ne uradimo tesko cemo do bilo kakve titule,mozda ce neki mislit da sam budala sto ovo govorima al vidi se da nam fali malo duza klupa i kvalitetnija
dobra je odbrana alves-puyol-pique-abidal,nije ni klupa losa sto se tice odbrane,treba nam ljevi napadac,poput silve ili mate.........IBRA 9 MESSI 10 je napisao/la:a i trebali bi pojacati malo odbranu-Barcelona- je napisao/la:dobro je ljudi bolan,sta ste se prepali(pojedini),moramo dovesti koje pojacanje na ljevu stranu a prodati henriya sad ovaj rok,jer ako to ne uradimo tesko cemo do bilo kakve titule,mozda ce neki mislit da sam budala sto ovo govorima al vidi se da nam fali malo duza klupa i kvalitetnija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.