Undav je baš kriminalan, ne znam zašto trener malo ne razdrma ekipu.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermedin Demirović
-
- Kontakt:
Očigledno ga trener više ne vidi u prvih 11, mislim da ima mjesec dana kako nije odigrao pošteno. Šteta, još jedan koji će u martu doći, a da nije u 100% formi.SetoKaiba je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:50Undav je baš kriminalan, ne znam zašto trener malo ne razdrma ekipu.
Silji se kita na Demirovicu a ovaj Vagnoman zadnja 2 mjeseca igra u rangu nasih federalaca a nedodirljiv u ekipi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Igrat ce Undav i sa slomljenom nogom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo gube 1:2 ne vide se napadaci Stuttgarts
Vrijeme je da Ermedin udje i pomogne bod da izvuku
Wolde zreo za klupe
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koji cirkusanti u Stuttgartu. Bukvalno 2 gola poklonili Bayernu...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rundav bas klasu pokazuje, kako ga se dizalo u nebesa samo jer mu je Demirovic konkurencija
Jbg
Lose sto je van forme i sto ne igra
Nadam se da se nece odraziti na repku
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Beduin
- Kontakt:
E sad nema onih degenerika sto su jedva cekali povratak Undava i pisali kako je Stutgart proigrao nakon njegovog povratka poslije povrede.
Ali jok, daj nek se pljuje po nasem igracu, a dokazano retardi ne prate utakmice pa ni nemamu uvid kako je ko igrao.
Ali jok, daj nek se pljuje po nasem igracu, a dokazano retardi ne prate utakmice pa ni nemamu uvid kako je ko igrao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naš je duplo bolji od undava ali trener ne voli bošnje i to je jedini razlog zašto ne igra.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- JayCatwright
- Kontakt:
Guirassy trpa u svim takmičenjima, a ovdje se pisalo da je Demirović klasa za njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
15.10.2013.
Ne kontam sta vam je cudno sto je klupiran. Lik gotovo da nista nije pokazao u periodu dok je kurt bio povrijeđen a igrao svaku tekmu po 90 minuta. Kada su 2 igraca tu negdje kao sto je to u slucaju Demirovica i Undava uvijek ce domaci igrac dobit prednost svugdje u svijetu osim kod nas. Meni je ovo skroz ocekivan razvoj situacije nakon sto mu se konkurencija oporavila.
Gora mi je stvar sto su pojedini genijalci pokusavali pravit neke paralele izmedju Demirovica i Guirassya i poravnat im kvalitet
Undav i Demirovic zajedno ne vrijede koliko Guirassy. Covjek u najgorem Dortmundu ikad vec ima 24 gola u svim takmicenjima a sezona nije ni blizu kraja.
P.S.- zaista ne znam cemu ovakav hejt prema Kaunasu kad covjek pohvali Demirovica svaki put kad odigra dobro
Doduse, nista cudno kad vidim nickove likova koji ga hejtaju
Gora mi je stvar sto su pojedini genijalci pokusavali pravit neke paralele izmedju Demirovica i Guirassya i poravnat im kvalitet

Undav i Demirovic zajedno ne vrijede koliko Guirassy. Covjek u najgorem Dortmundu ikad vec ima 24 gola u svim takmicenjima a sezona nije ni blizu kraja.
P.S.- zaista ne znam cemu ovakav hejt prema Kaunasu kad covjek pohvali Demirovica svaki put kad odigra dobro

Doduse, nista cudno kad vidim nickove likova koji ga hejtaju

- Goalgetter
- Kontakt:
Bild pise da je Stuttgart spreman da ga proda na kraju sezone, interes postoji iz Engleske.
Cak se i Fenerbahce spominje u nekim kombinacijama.Goalgetter je napisao/la: ↑05 mar 2025, 13:07Bild pise da je Stuttgart spreman da ga proda na kraju sezone, interes postoji iz Engleske.
15.10.2013.
Muslic odlucio i njega spasiti?Goalgetter je napisao/la: ↑05 mar 2025, 13:07Bild pise da je Stuttgart spreman da ga proda na kraju sezone, interes postoji iz Engleske.