NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2014, 13:56

Dobar je Karika sa Husom i Mrkovicem :D
Imat cemo dobar napad u Buducnosti :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2014, 20:11

Joj ovih PROGNOZERA majko bozija, cuj Da cemo kod kuce igrati X sa Gradinom.Pogotovo ovaj Iceplayer, di cemo mi gubit kod kuce bodove, kad smo sve utakmice pobjedivali kod kuce.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 mar 2014, 20:43

GracanicaAA je napisao/la:Joj ovih PROGNOZERA majko bozija, cuj Da cemo kod kuce igrati X sa Gradinom.Pogotovo ovaj Iceplayer, di cemo mi gubit kod kuce bodove, kad smo sve utakmice pobjedivali kod kuce.
Iznosom svoje misljenje svi ste govorili da ce Gradina pobjediti Jedinstvo pa jesam vam sta rekao ?

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 03 mar 2014, 20:59

Sve cestitke igracima i strucnom stabu na veoma bitnoj pobjedi u Bugojnu,nadam se da ce se nastaviti dobri rezultati i da se mozemo nositi sa ovim konkurentima,cujem da je situacija oko kluba ok i da je igracima sve redovno ali bitno je da igraci to vracaju na terenu,eto odlicne uvertire za subotu dolazi gradina da se solidno popuni stadion,jedino me brinu neki igraci koji nimalo ne zive sportski zivot(puno lumpuju) prije svega mislim na Šušu,Pantica i jos nekoliko igraca jer bas sinoc u 3 sata ujutro vidio sam Šušu u pripitom stanju a prije toga isto tako i Pantica sa jos par igraca,shvatam sve pobjeda i to ali ljudi pricaju da to oni cesto upraznjavaju pogotovo pomenuta dvojica,jesu dobri igraci ustvari odlicni ali steta za njih, pitam se samo dokle ce moci igrati na ovom nivou ako ovako nastave,to mora malo i Sadikovic da reaguje jer on je vjerovatno upoznat za ovaj dvojac :D ,bratstvu zelim sve najbolje u ostatku prvenstva.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2014, 21:24

Iceplayer je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Joj ovih PROGNOZERA majko bozija, cuj Da cemo kod kuce igrati X sa Gradinom.Pogotovo ovaj Iceplayer, di cemo mi gubit kod kuce bodove, kad smo sve utakmice pobjedivali kod kuce.
Iznosom svoje misljenje svi ste govorili da ce Gradina pobjediti Jedinstvo pa jesam vam sta rekao ?
Jerane ja nisam nista reko za Gradinu niti sam prognoziro.Govori njima ne meni.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2014, 21:29

ado78 je napisao/la:Sve cestitke igracima i strucnom stabu na veoma bitnoj pobjedi u Bugojnu,nadam se da ce se nastaviti dobri rezultati i da se mozemo nositi sa ovim konkurentima,cujem da je situacija oko kluba ok i da je igracima sve redovno ali bitno je da igraci to vracaju na terenu,eto odlicne uvertire za subotu dolazi gradina da se solidno popuni stadion,jedino me brinu neki igraci koji nimalo ne zive sportski zivot(puno lumpuju) prije svega mislim na Šušu,Pantica i jos nekoliko igraca jer bas sinoc u 3 sata ujutro vidio sam Šušu u pripitom stanju a prije toga isto tako i Pantica sa jos par igraca,shvatam sve pobjeda i to ali ljudi pricaju da to oni cesto upraznjavaju pogotovo pomenuta dvojica,jesu dobri igraci ustvari odlicni ali steta za njih, pitam se samo dokle ce moci igrati na ovom nivou ako ovako nastave,to mora malo i Sadikovic da reaguje jer on je vjerovatno upoznat za ovaj dvojac :D ,bratstvu zelim sve najbolje u ostatku prvenstva.
Malo si lose upucen ti igraci koje si vidio u takvom stanju je zato sto su slavili pobjedu... Evo da ti kazem kad te vec zanima, igraci su dobili premije poslije utakmice (cifru necu spominjat) takode su dobili novac za pice u busu , kada su dosli u Gracanicu isli su u Tiliju i proslavili pobjedu a danas su imali slobodan dan ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 03 mar 2014, 22:47

cesc4 je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Sve cestitke igracima i strucnom stabu na veoma bitnoj pobjedi u Bugojnu,nadam se da ce se nastaviti dobri rezultati i da se mozemo nositi sa ovim konkurentima,cujem da je situacija oko kluba ok i da je igracima sve redovno ali bitno je da igraci to vracaju na terenu,eto odlicne uvertire za subotu dolazi gradina da se solidno popuni stadion,jedino me brinu neki igraci koji nimalo ne zive sportski zivot(puno lumpuju) prije svega mislim na Šušu,Pantica i jos nekoliko igraca jer bas sinoc u 3 sata ujutro vidio sam Šušu u pripitom stanju a prije toga isto tako i Pantica sa jos par igraca,shvatam sve pobjeda i to ali ljudi pricaju da to oni cesto upraznjavaju pogotovo pomenuta dvojica,jesu dobri igraci ustvari odlicni ali steta za njih, pitam se samo dokle ce moci igrati na ovom nivou ako ovako nastave,to mora malo i Sadikovic da reaguje jer on je vjerovatno upoznat za ovaj dvojac :D ,bratstvu zelim sve najbolje u ostatku prvenstva.
Malo si lose upucen ti igraci koje si vidio u takvom stanju je zato sto su slavili pobjedu... Evo da ti kazem kad te vec zanima, igraci su dobili premije poslije utakmice (cifru necu spominjat) takode su dobili novac za pice u busu , kada su dosli u Gracanicu isli su u Tiliju i proslavili pobjedu a danas su imali slobodan dan ;) :D
sportske pobjede se ne slave opijanjem,(ako su se opijali)nego vecim zalaganjem,redom,radom...do konacnog cilja a to je valjda PL

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2014, 22:53

encco je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
sportske pobjede se ne slave opijanjem,(ako su se opijali)nego vecim zalaganjem,redom,radom...do konacnog cilja a to je valjda PL
Lahko je pricat i kudit to svi znaju.... Pustite ljude imaju pravo proslavit pobjedu zasluzili su to... A uostalom ne znam sta se vi svi brinete oko toga imaju ljudi koji su placeni da se brinu za to i ne sikirajte se sve dok su dobri rezultati... Razumio bi da smo izgubili a oni poslije videni da piju il sta ja znam , al ljudi slave jako jako bitnu pobjedu i vi sad nesto nasli negodovat... Nema smisla... Dodite u subotu i podrzite ih a nemojte samo trazit dlaku u jajetu... Ovo se odnosi na sve navijace Bratstva a ne samo na ovu dvojicu iznad ... Sportski pozdrav :D
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2014, 22:55

Da, dodite na Trebine u subotu i podrzite Bratstvo, a ne da ih "pljujete" ovde kako ovo kako ono.Vi to zadrzite za sebe a ovde pisite ljepe stvari za Bratstvo.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 mar 2014, 22:55

GracanicaAA je napisao/la:Da, dodite na Trebine u subotu i podrzite Bratstvo, a ne da ih "pljujete" ovde kako ovo kako ono.Vi to zadrzite za sebe a ovde pisite ljepe stvari za Bratstvo.
Jel me zezas, nemoguce da se dva puta greska ponavlja :o :o
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 mar 2014, 23:04

LloriS je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Da, dodite na Trebine u subotu i podrzite Bratstvo, a ne da ih "pljujete" ovde kako ovo kako ono.Vi to zadrzite za sebe a ovde pisite ljepe stvari za Bratstvo.
Jel me zezas, nemoguce da se dva puta greska ponavlja :o :o
Zezam se ja.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 03 mar 2014, 23:07

neko sigurno hoće da naruši atmosveru u svlačionici,nedajte se momci,ja znam kroz šta su šuša i panta prošli u bratstvu,a sad kad su uspili svima smeta,šuša čak bio suspendovan kad je džindo bio trener......bilo svega,nije za priču,samo me pogodilo ovo što se piše,fuuuuuujjjj.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 mar 2014, 15:18

7april je napisao/la:neko sigurno hoće da naruši atmosveru u svlačionici,nedajte se momci,ja znam kroz šta su šuša i panta prošli u bratstvu,a sad kad su uspili svima smeta,šuša čak bio suspendovan kad je džindo bio trener......bilo svega,nije za priču,samo me pogodilo ovo što se piše,fuuuuuujjjj.
Nemaš potrebe nikog glorifikovat,ovo je mali grad i sve se zna,,otvori profil Šušin na facb i vidjet ćeš gomilu fotografija i komentara o ispijanju,,,ali dok na terenu pruža svoj maksimum to je njegov život i njegova stvar,,, ;)
Pantiću je u osnovnoj školi hemija bila omiljeni predmet odlično savlado teoriju i već jedan duži period je na parktičnoj nastavi,,,ali važi isto ko i za Šušu sve dok daje sve od sebe,njegova stvar,,,

Bratstvo ; Gradina 1:1...pa nek neko kaže da sam protiv Bratstva :lol: :lol: :lol:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2014, 20:01

**** je napisao/la:

Bratstvo ; Gradina 1:1...pa nek neko kaže da sam protiv Bratstva :lol: :lol: :lol:
A mogao bi ti lagano da od**beš sa teme Bratstva. Tebi je se izgleda neko iz kluba zamjerio, pa sad iznosiš tu svoje gluposti tj. pišeš sranja. ;)

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 05 mar 2014, 12:23

**** je napisao/la:
7april je napisao/la:neko sigurno hoće da naruši atmosveru u svlačionici,nedajte se momci,ja znam kroz šta su šuša i panta prošli u bratstvu,a sad kad su uspili svima smeta,šuša čak bio suspendovan kad je džindo bio trener......bilo svega,nije za priču,samo me pogodilo ovo što se piše,fuuuuuujjjj.
Nemaš potrebe nikog glorifikovat,ovo je mali grad i sve se zna,,otvori profil Šušin na facb i vidjet ćeš gomilu fotografija i komentara o ispijanju,,,ali dok na terenu pruža svoj maksimum to je njegov život i njegova stvar,,, ;)
Pantiću je u osnovnoj školi hemija bila omiljeni predmet odlično savlado teoriju i već jedan duži period je na parktičnoj nastavi,,,ali važi isto ko i za Šušu sve dok daje sve od sebe,njegova stvar,,,

Ma upravu si i to sto kazes dovoljno je da otvoris fecebook profile od Šuše i Pantice i odma vidis slike opijanja itd,ali ako oni mogu igrati ovako dobro i tako non stop lumpovati onda svaka cast,zao mi dobri igraci ako ovako nastave nece dugo miloin je primjera sta je alkohol i druge stvari uradili dobrim igracima,nema ih ni na mapi.ali kako god moja je zelja da mi dobijemo gradinu u subotu pa onda dalje u pobjede stvarno je sad ekipa se odlicna poslozila,denis je dobar trener reko sam to odma cim je doso,sretno nam u subotu. :D :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 mar 2014, 12:59

gledam golove iz Bugojna, Sulja je imao sreće ali je zato Karika zabio pravi gol - svaka čast mali
Undici stelle - ACM 1899

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 mar 2014, 13:07

baltazar1 je napisao/la:gledam golove iz Bugojna, Sulja je imao sreće ali je zato Karika zabio pravi gol - svaka čast mali
LoL jesi vidio teren Igmana mislim da je najgori u ligi :shock:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 mar 2014, 13:14

baltazar1 je napisao/la:gledam golove iz Bugojna, Sulja je imao sreće ali je zato Karika zabio pravi gol - svaka čast mali
Da, Sulju je opalila sreca :)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 mar 2014, 13:49

GracanicaAA je napisao/la:
Da, Sulju je opalila sreca :)
nije da nije ni Sulja zaradio da mu se vrati nekad, kolko je samo pehova imao u prvom dijelu sezone i šta je sve fulao

idemo dalje, Gradina-u-štrajku mora pasti!!!
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 mar 2014, 14:26

Da, istina kada je Suljic doso u Brastvo prve utakmice u kojima je igro nije ga htio gol.Inace kad je doso kraj prvog djela onda je se raspuco :D
Ocekujem da se i Smajlovic ovde u Subotu upise u strijelce.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.