KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 23:08

nažalost bio sam u pravu... katastrofalna igra u odbrani, dosta nelogičnih poteza, i jedan nervozni pavlović koji je toliko podbacio da je to strašno... kao malo dijete nasjeda na svaku pa čak i najgluplju provokaciju.. da je bar bio na pola svog nivoa večeras bi dobili... gagi bio maestralan, nadam se da je ovo dokaz povratka u staru formu...
skok nam je bio katastrofa, ajde što nas naskace marjanović, i kalinić iz drugog plana, ali pustili smo mitovića da nam se setucka po reketu.. nije mi jasno što se odmah nakon što izgura marjanović od kosa jedan ne vrati da kupi loptu, već puštaju luku da bez skoka praktično uzme loptu...

i šta onda reći, dođeš na -1 i opet kalinić zabije tricu i opet kreće besmisleno srljanje, jer oni su bili uzdrmani samo tako prije svega sjajnom odbranom milosavljevića i tepića...

ništa idemo dalje, izgubili smo teško stečeni brejk, i sada nam sve visi o koncu... moramo kako znamo dobiti sutra, pa onda u majstorici šta bog da...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2015, 23:11

Ma sve je Zvezdi veceras islo.
Bobi se odma zaigrao , sto otvori prostor za ostale sutere i to su dobrano iskoristili.
Poslije toga ne mozes zagradit jedan usrani skok i sta ces ocekivati.
Pavlovic je uzasan kao i vecinu angazmana u Partizanu , nervozan i neproduktivan.

Probat ovo odvuci u majstoricu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 23:16

stvarno se loše nosi sa pritiskom, umjesto da ga motiviše on sve gori...
@raul ma bobi je uticao na igru prvih 15 minuta, kasnije baš i ne... inače jako me zanimaju procenti šuta od kaline... mislim da su izrazito visoki... što još jednom pokazuje njegov karakter... a kad se samo sjetim da smo ga prije godini dana mogli uzeti za sicu iz vojvodine...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2015, 23:19

Kalinic je bio na probi u Partizanu(prije Radnickog) i nije prosao , helem losa procjena.

Bobi nije ni igrao puno u drugom al dao je potrebnu mirnocu im na pocetku , od njega su se hranili suteri.
Poslije nije bilo ni bitno jer su imali dvocifren broj ofanzivnih skokova.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 23:29

"Ne svira se faul kad igrach krece da ga provocira" :tokralju:

"Zvezdina logistika je danas bila bolja" :tokralju:

"Igrali grubo i prljavo i to im je dozvoljeno - ali se izborili logistikom" :tokralju:

"Raspolozeni prema Zvezdi Radovic" :tokralju:

"Oni se igraju sa sudbinama mnogih ljudi, pa i sa svojim sudbinama (za sudije)" :tokralju:

I posle kad ga neko nazove Svinjoshevicem - taj je problem, a ne bolesnik per se zbog ovakvih izjava. :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 apr 2015, 23:36

ma ja to uopšte nisam gledao, tu konferenciju, to je šablon... bolje da je fino igračima rekao da igraju mesarsku odbranu kad vidi da ne ide nego što traži opravdanja... iskreno čim sam vidio sudije znao sam da će biti zilion faulova, jer tako su svirali i u podgorici na mečevima budućnost-cedevita..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 23:42

Da li si gledao istu ili ne - nema nikakve veze.
A ta presica ti je dokaz za ono shto smo danas debatovali - uticaj i pritisak na sudije i organizaciju takmichenja ne prestaje, niti je poenta da prestane. Makijavelistichki se valja obezbediti, a ako niko od sudija ne popase taj pritisak - alibi je tu. Jer, KKP po defaultu ne mozhe da izgubi poshteno, zar ne :?:

:puke:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2015, 23:46

RADONJIĆ: NADAM SE DA ĆEMO IMATI ISTI TRETMAN SUĐENJA KAO PARTIZAN U PRVA DVA MEČA
RADONJIĆ: BOBI DOBIJA UDARCE PO CELOM TELU
Da , jedino Dule to radi :facepalm:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2015, 23:53

Naravno da nije jedini Svinjoshevic koji pricha o sudijskim greshkama, ali jeste jedini on koji kazhe da se "sudije igraju svojim sudbinama".
Jedini je koji deli "najvernijima" brojeve telefona ozloglashenih sudija.
Jedini je koji pricha o rivalima 50 puta na konferencijama za shtampu uochi utakmica koje nemaju veze sa tim rivalom.
Jedini je koji vrshi pritisak na sudije tokom svih 40 minuta tekme i to radi uz psovke i pretnje.
I jedini je koji drzhi politichke govore na presicama.

:wave:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 apr 2015, 23:55

I ti si to dosao reci nama koji nismo spomenuli sudije veceras , vec bolju igru Zvezde?!
Ajd fino.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 00:00

Raul_64 je napisao/la:I ti si to dosao reci nama koji nismo spomenuli sudije veceras , vec bolju igru Zvezde?!
Ajd fino.
Na kojoj temi da pishem o Svinjoshevicu :?:
Na temi o ABA ligi ili CZVT ili cesh ti da je otvorish mozhda :?:
BTW, danas se vodila pricha o tome da li je ono chuvanje Bobana bilo u granicama pravila ili ne. Ovo je posledica toga da se neke od nas uveravalo kako DV ne vrshi pritisak na sudije. :zviz:
A ti shto ne umesh stoichki da podnesesh poraz - tvoj problem.

:wave:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 apr 2015, 00:04

Otvori blog i pisi , jer si ovdje tu pricu sazvakao vec 100x.
A evidentno je koliko ne mogu podnijet poraz kad kaze da je Zvezda zasluzeno dobila :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 00:11

Raul_64 je napisao/la:Otvori blog i pisi , jer si ovdje tu pricu sazvakao vec 100x.
Ko ti kazhe da ne pishem na blogu :?:
Red je da radim na demistifikaciji 1og maga i ovde. Osim ako forum nije tvoj, pa mi zabranjujesh da to chinim... :hmmmmm:

Raul_64 je napisao/la:A evidentno je koliko ne mogu podnijet poraz kad kaze da je Zvezda zasluzeno dobila :mrgreen:
A u tebi krv vri dok to pishesh. Toliko o podnoshenju poraza. ;)
Ne reche mi: koliko faulova ima pravo da napravi Nikolica na Bobiju, dok ga ne iskljuche :?:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 apr 2015, 00:19

Kome je mag , bit ce i pored tvog pokusaja demistifikacije.
A to je samo prijateljski savjet da ne trosis zivce na Vujosevica il kako ga vec ti domisljato zoves.
MaGiCa je napisao/la:A u tebi krv vri dok to pishesh. Toliko o podnoshenju poraza.
Ja sve zaboravim si ti psiholog il filozof , al znam da mozes evaluirat pritisak ljudi na osnovu pisanja na fouNu :rol:
MaGiCa je napisao/la:Ne reche mi: koliko faulova ima pravo da napravi Nikolica na Bobiju, dok ga ne iskljuche :?:
Pa u evropi ti je 5 faulova , preko bare ti je 6 faulova.
A moze biti i dvije tehnicke za iskljucenje.

Prijatelju zvezdasu uvijek nastojim pomoci sa kosarkaskim pravilima :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 00:26

Raul_64 je napisao/la:Kome je mag , bit ce i pored tvog pokusaja demistifikacije.
A to je samo prijateljski savjet da ne trosis zivce na Vujosevica il kako ga vec ti domisljato zoves.
Nema veze.
Poenta je da postoji opozicija. Jedina prava opozicija forumskoj idolatriji. :yawn:

Raul_64 je napisao/la:Ja sve zaboravim si ti psiholog il filozof , al znam da mozes evaluirat pritisak ljudi na osnovu pisanja na fouNu :rol:
Nemoj tako @Raule. Znamo se nekoliko godina. Kapiram te ja. ;)

Raul_64 je napisao/la:Pa u evropi ti je 5 faulova , preko bare ti je 6 faulova.
A moze biti i dvije tehnicke za iskljucenje.
A Milutinov ih napravio 12. Svirane mu 2 lichne.
But problem could not be found. :kafa:

Raul_64 je napisao/la:Prijatelju zvezdasu uvijek nastojim pomoci sa kosarkaskim pravilima :kafa:
Prijatelj zvezdash gledao tekme Partizana u Pioniru, kad je KKP vodio Obradovic, a mali @Raul pishao u peskic ispred kuce.

:arrow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 00:36

ma daj magica sad ispade ti bio grobar...

ali pazi mi se stvarno ne žalimo na sudije, iako često ima razloga... a sad je li milutinov napravio 12 faulova(4 po statistici) ili kalinić 16 nebitno je... rezultat se pamti..
kako god oni su sad u velikoj prednosti i biće jako teško
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 00:43

Nisam bio grobar, ali sam od malena bio vodjen na velike tekme i jednih i drugih od strane chlanova familije ili komshiluka.

Cale mi je navijach Zvezde (i njegova familija uglavnom), majka - Partizana (i skoro svi njeni), tako da kapiram i jedne i druge. :kafa:

BTW, najvishe sam bio na tekmama sekcija Radnichkog, jer sam dobijao propusnicu/karte preko sindikata ili je sve to bilo za male pare - kad su se kupovale karte. :zviz:

-----------------------------

Da, nebitno je da li se sviraju faulovi koji postoje ili ne. :facepalm:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 19 apr 2015, 10:55

Zvezda je zasluženo slavila i mislim da to niko ne može osporiti. Djeluju kao fizički jači, sa puno više rješenja u napadu. Ipak mislim da ćemo gledati i peti meč. Konstatujem da je velika šteta što oba srpska kluba neće igrati EL. Velika bi to bila stvar za razvoj srpske košarke.

Objektivno sa onom sinoćnjom pobjedom, šanse su 30-70 u korist Zvezde za finale.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 11:40

NeshaFCB je napisao/la:Zvezda je zasluženo slavila i mislim da to niko ne može osporiti. Djeluju kao fizički jači, sa puno više rješenja u napadu. Ipak mislim da ćemo gledati i peti meč. Konstatujem da je velika šteta što oba srpska kluba neće igrati EL. Velika bi to bila stvar za razvoj srpske košarke.

Objektivno sa onom sinoćnjom pobjedom, šanse su 30-70 u korist Zvezde za finale.
i ja to mislim...

@magica da li se na svakoj utakmici svira baš svaki faul?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 19 apr 2015, 11:46

Zvezda zasluzeno slavila i realno su bolja ekipa od Partizana. Ja mislim da Zvezda nocas rijesava seriju i osigurava finale i EL sljedece sezone. Ne bih puno da komentarisem utakmicu,Zvezda razbijala Partizana vecim dijelom utakmice,Partizan nije uspio iskoristiti par minuta delirija i uzasno loe igre Zvezde. Kad se Zvezda sabrala opet su lagano okrenuli vodu na svoj mlin i zasluzeno dobili.

Nije mi jasno sta se sinoc desavala sa Pavlovice? Igrac koji treba da je vodja ove ekipe,on se ustvari ponasa kao kakav junior. Ako je ko primjetio situaciju ispod kosa Partizana ,nakon jedne kontre,kad je isto sakom zamahnuo prema Dzenki, ali na srecu ga je promasio. I ubrzo nakon toga udarac sakom u stomak Lazica,da ne kazem polni organ :D Po meni ono nije nikakva nesportska,vec direktno iskljucujuca greska. Kakva crna nesportska, nigdje lopte ,nigdje nista,i frajer sakom udara protivnika. Iskljucujuca i pola godine hladjenja.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.