ja cu nekog morat ubit ...a levat trazio 5 parova,ako padnem na kvoti 1,10 sto mi je ostala silovat cu nekog !Leyton je napisao/la:Bravo Ciricu mrtve ti ****...Predaj materinu pic.ku
daj koji teniski par da se smirim
inace bravo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja cu nekog morat ubit ...a levat trazio 5 parova,ako padnem na kvoti 1,10 sto mi je ostala silovat cu nekog !Leyton je napisao/la:Bravo Ciricu mrtve ti ****...Predaj materinu pic.ku
uplatio dan prije, u subotu predvece ,znao sam da ce bit najvjerovatnije blokirano u nedjelju,a ne dade mi se u lutriji uplatit isto,htio sve keceve i slaviju dvicu citavu nasu ligu a hadalji nisu za nedjelju ubacili slaviju jos u ponudu i otpade taj tiket
Pomalo ljudi, ne mora se svaki dan bit u plusuLeyton je napisao/la:Nista do sutra,nemam volje za igranjem.Emir ZENICA je napisao/la:ja cu nekog morat ubit ...a levat trazio 5 parova,ako padnem na kvoti 1,10 sto mi je ostala silovat cu nekog !Leyton je napisao/la:Bravo Ciricu mrtve ti ****...Predaj materinu pic.ku
daj koji teniski par da se smirim
inace bravo
Cekam Stepaneka,Rombolija i Hasse 2-0 za 47 i sve kvote 1![]()
![]()
![]()
Sad cu dobit 10 i kusur maraka![]()
A imao i Romboli-Ciric u singlu i tu me je.ba![]()
Krenulo sve po zlu
Znam kako ti je ...Leyton je napisao/la: Nista do sutra,nemam volje za igranjem.
Cekam Stepaneka,Rombolija i Hasse 2-0 za 47 i sve kvote 1![]()
![]()
![]()
Sad cu dobit 10 i kusur maraka![]()
A imao i Romboli-Ciric u singlu i tu me je.ba![]()
Krenulo sve po zlu
Imam samo jedan komentar na ovo:pintol_TM87 je napisao/la:
Sto sam se kladio kladio sam se
jesi 1 igrao?harebianconero je napisao/la:E mooj Livornooo cccc
Evo ga 0:1, 40 minuta. Valjda će doći.stomaklija je napisao/la:Evo ko ko ima u kakvoj drugoj kladionici neka proba na sitno ovaj Besancon-Martigues iz 2/1. Ja sam kod kuce i evo gledam u premieru gdje imam račun nemam opcije prelaza, tako da sam bacio cenera na poluvrijeme 2 kvota 3,76. Mozda ima u nekim drugim kladama, ali eto ako ko zna gdje ima neka proba ovaj prelaz i ja sam po prvi put dobio od jednog lika info. Nemojte kasnije drvlje i kamenje po meni, SITNO znači isplati se probati. Ako prodje, idući ću vam opet postaviti ovdje![]()
PS meč je na programu od 20:00h. I da imam još jedan onako poveću kvotu: Gateshead - Luton-kečina.
Nadam se da ovo nije spam, ako jeste ne ljutite se :ugeek:
Jesam, kontam dobro će odigrati, jer je onaj umro, pa da nekako posvete pobjedu ...pintol_TM87 je napisao/la:jesi 1 igrao?harebianconero je napisao/la:E mooj Livornooo cccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.