Steta jer navijam da Werder ostane u ligi sto je dobro i za Hajrovica. Bundesliga je prilicno izjednacena i odlucivat ce nijanse.Papastathopoulos je napisao/la: Steta ?
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aha uredu, nisam te bio razumio najboljeAjax je napisao/la:Steta jer navijam da Werder ostane u ligi sto je dobro i za Hajrovica. Bundesliga je prilicno izjednacena i odlucivat ce nijanse.Papastathopoulos je napisao/la: Steta ?
- Goalgetter
- Kontakt:
gdje igra kod novog trenera? koju formaciju koristi?Goalgetter je napisao/la:Hajrovic i danas starter. Procepi vise Izete yebem ga ja, pa ne moze vise ovako.
- Goalgetter
- Kontakt:
Spica igra, jer je Di Santo povrijedjen. Inace sumnjam da bi bio u prvih 11.Chinaglia je napisao/la:gdje igra kod novog trenera? koju formaciju koristi?Goalgetter je napisao/la:Hajrovic i danas starter. Procepi vise Izete yebem ga ja, pa ne moze vise ovako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HamburgCity
- Kontakt:
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nadam se da će sljedeće sezone ili barem polusezone ovo izgledati dosta bolje.
Turska je njega unazadila 3 godine najmanje.
Prerano sudis. Sacekajmo jos malo.Cartman je napisao/la:Prevara od igraca.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cekam vise od godinu dana.Sabinho je napisao/la:Prerano sudis. Sacekajmo jos malo.Cartman je napisao/la:Prevara od igraca.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma glupan, poletio da ide iz Švicarske imo je sve, sigurno mjesto na SP, igro je u strašnoj formi i samo je trebao sačekati kraj SP i sve bi se drugačije odvijalo, sam pao sam se ubioCartman je napisao/la:Prevara od igraca.
Upravo tako.legenda reala je napisao/la:Ma glupan, poletio da ide iz Švicarske imo je sve, sigurno mjesto na SP, igro je u strašnoj formi i samo je trebao sačekati kraj SP i sve bi se drugačije odvijalo, sam pao sam se ubioCartman je napisao/la:Prevara od igraca.
Svako normalan bi zgrabio iaole primaljiv ugovor..
STA da se povrijwdi,razboli ,ispadne iz forme..Dan na dan ne lici..
Naravno da je poletio ,nije on bio u situaciji da.plaho manipulise i bira..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da je imao sve nebi ni isaolegenda reala je napisao/la:Ma glupan, poletio da ide iz Švicarske imo je sve, sigurno mjesto na SP, igro je u strašnoj formi i samo je trebao sačekati kraj SP i sve bi se drugačije odvijalo, sam pao sam se ubioCartman je napisao/la:Prevara od igraca.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Balorda, bavariapivo, Beduin, BiH26, Bordo10, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, denza, DUVNO1921, enobarca, FerdinandF, General505, GG3, Google [Bot], Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, inzomni, JayCatwright, karajlo, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, moreno123, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, s4mke, Sheyi, soccerfan, StevieG8, Tihi, unavita, Venom, VensanKasel, Wisey, zaostrog, zikerrz21 i 326 gostiju.