BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Istice ugovor sa legeom valjda zainteresovani nike i adidas napokon.
Koja god da bude od ove dvije,bit ce super 

[youtube][/youtube]
Velid plače
Velid plače

A neka malo sreće i za ovaj narod.
RIP za ove momke, možemo samo nagađati šta je bilo, ali ako ništa znamo da su prije tog kobnog događaja bili najsretniji na svijetu, kao i svi mi..
RIP za ove momke, možemo samo nagađati šta je bilo, ali ako ništa znamo da su prije tog kobnog događaja bili najsretniji na svijetu, kao i svi mi..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://www.novi.portal.net/2013/10/apel ... oj-je.html" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisite tacku izmedju novi portal
Poginuli su Hasib Mahmic-vodja Ljuti Krajisnici FAN team BIH te Vildan Pehlic, Almir Kasumovic, a Ady Alma Coralic nije u zivotnoj opasnosti, tako je ambasadorica BiH rekla
izbrisite tacku izmedju novi portal
Poginuli su Hasib Mahmic-vodja Ljuti Krajisnici FAN team BIH te Vildan Pehlic, Almir Kasumovic, a Ady Alma Coralic nije u zivotnoj opasnosti, tako je ambasadorica BiH rekla
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 16 okt 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Evo da se i ja javim nakon utakmice. Osvojili smo prvo mjesto u grupi za SP i to je najbitnije. Slavi i budi ponosna Bosno i Hercegovino.
Vidimo se u Brazilu.
Vidimo se u Brazilu.

Bem' ti emotivca, cmoljim od sinoc k'o curica.

I haj ti sad ne zaplaci na ovo.

I haj ti sad ne zaplaci na ovo.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naklon za postvincenttan je napisao/la:Nemamo mi ni jaku ekonomiju ni industriju, nemamo novac i nismo u evropskoj uniji, ne mozemo ponuditi novac konkurentovim protivnicima da zapnu k'o da je za život borba... nemamo ni lagan život, niti veliku zaposlenost... hocu reci, nemamo ono sto je danas tamo, u tim "zapadnim" zemljama kao nešto normalno... je..bo to
nemaju oni naš rahatluk i ćevape, nemaju edina koji 70 minuta se krije na teerenu i nemaju ludog Miahjlovića koji 5 sekundi ranije kaže"sljedeća lopta koja dođe do Džeke bit će gol" a onda Edin ruši sve snove Grcima, Litvancima a Vedo uradio onaj dio posla za koji je jedan od 3-4 najbolja na svijetu , naš Pipo inzagi, kralj peterca i onog dijela šesnesterca bliže golu... nemaju ni spahu koji hvata glasnogovrnike kluba za vratnemaju Begovića koji i sad rasste
![]()
nemaju malog Pjanića koji je poceo da place u 88'
neamju ni avdiju koji nije bas za repke al jbg kad je zavrsila tekma kazem MA DOBAR JE
nemaju oni onih sinoc skoro 100 000 ljudi od vječne do raskrsnice iza BBI centra , niti imaju safeta susica koji sve vise podsjeca na velikog trenera koji igra najljepsi fudbal u evropi, BEZ ZADNJEG VEZNOG!
NEMAJU POPODNEVNE KAFICE, nemaju najljepse djevojke na svijetu, i nikad ali nikad neće voljeti svoju zemlju kao sto mi volimo ovu nasu, napacenu, srusenui ponovo izgrađenu, koja u svojim temeljima ima krv nasih majki, oceva, braće i sestara, kojom jos odjekuju krici bola i uzasa a opet je najljepsa na svijetu i oppet je najmirnija i najtolerantnija na svijetu, jer nemaju bassvi na balkonu Misimović Zvjezdana koji pjeva "ko ne skace mrzi Bosnu" , Edina, borisa... a svi kao jedan!!
zato cete ostati uskraceni da uzivate kao mi, ali cete nas gledati jos dugo... dugo... i sojecati se na svojim stadionima kao na gostujucem terenu!!!!!!
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Ajmo, Brazil nanannanananananannaaaaaaaaaaaaaaaa, aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zmajevi, aleeeeeeeeeeeeee.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Idemo na svjetsko jebote
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ja sam tek sad postao svjestan da smo u Brazilu...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Gledam ovaj klip i ne vjerujem sta je Spaho sinoc radio na BHT,znaci oplako sam

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ostavimo sve, idemo na svjetsko yeboteee 

- Centre forward
- Kontakt:
Konačno smo postali ozbiljan igrač na svjetskom fudbalskom tržištu. O tekmi su momci (i cure) sve napisali, zaista je neopisiv osjećaj kad vidiš onu tablicu direktnih učesnika, nešto jedinstveno i euforično, nešto što ni velikani Meša i Ivo ne bi na hartiju mogli da prenesu, nešto što naš narod čeka 23 god i hvala Allahu dočekasmo.Hvala ti Vedade, majstore nad majstorima, čak sam ti oprostio onaj gol onomad što ga dade Bayernu
sa peterca u najsvjetlijoj epohi tvoje karijere, prije te nesretne povrede, hvala i ostalima podjednako što su nam donijeli sreću koja ovdje ne vlada od Tvrtka I. Sredićemo da pored našeg kralja u jednom parku u mom gradu Soli pored Kotromanića metnu i tebe, zalužio si. Još kad sam vidio (ne znam koji je dio tekme) da Džekson trči da izvede aut, sve mi je bilo jasno, IDEMO TAMO GDJE I PRIPADAMO, U DRUŠTVO POBJEDNIKA. Živjeli.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ovu sliku pričati i prepričavati sa koljena na koljeno!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kako je samo jučer lijepo na Bilinom polju bilo, pa poslije na ulicama Zenice. Atmosfera bolja nego na domaćim utakmicama, a zna se i razlog(slike za fb
).
Momci su jučer ginuli na terenu, Lulić je neprestano trčao, vidjelo se na našim igrača da žele tako žarko u Brazil.
Vedad je opet pokazao koliko ne zna (gdje se hejteri
).
Hvala Allahu dž.šm, Svevišnjem što smo otišli na to veliko takmičenje. Jedva čekam in sha Allah Brazil i euforiju prije, tokom i poslije utakmica.
Cilj: Drugi krug!

Momci su jučer ginuli na terenu, Lulić je neprestano trčao, vidjelo se na našim igrača da žele tako žarko u Brazil.
Vedad je opet pokazao koliko ne zna (gdje se hejteri

Hvala Allahu dž.šm, Svevišnjem što smo otišli na to veliko takmičenje. Jedva čekam in sha Allah Brazil i euforiju prije, tokom i poslije utakmica.
Cilj: Drugi krug!

- Bayern@heart
- Kontakt:
emocije se još isu smirile ovo je strašno šta se desilO.
NEMOGU SE SMIRITI
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
NEMOGU SE SMIRITI
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
Joj ljudi jos ne mogu vjerovat , mi smo u Brazilu joj joj 
Kad ga je Vedo zabio prokljucalo je u citavoj BIH !
A Miske se napio poslije tekme jao titana

Kad ga je Vedo zabio prokljucalo je u citavoj BIH !
A Miske se napio poslije tekme jao titana

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

sinoć opće ludilo u kalesiji. VOLIM TE BOSNO!!! (open in new tab)
[youtube][/youtube]
naprijed rejal
I prije ove zadnje utakmice sma govorio na forumu kako unazad 4 utakmice od SAD-a oigramo bezidejno,loše i to se pokazalo i u sinočnjoj utakmici..Drago mi je da smo prošli,sve je super ,odlično ali Sušić mora neke stvari korigovati u ekipi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.