Kakav debil ovaj Vugdalic. Sako kosulja i kravata, farmerke i patike, a kosa svjeze ofarbana.Motokultivator je napisao/la:Jeli ovaj gost na OBN selektor mladihkakav strucnjak...
Odma po prici mozes vidjeti koliko je limitiran..komedija na OBN.
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Barselona rutinski,gledao sam otvaranje utakmice do prvog gola Neymara i vec tad je bilo jasno da PSG ne može parirati gostima,.
PSG dosta istrošeno djeluje što je i razumljivo s obzirom da Blanc dosta malo rotira,Silva i Luiz kao stubovi odbrane roviti i nespremni za ovaj nivo a uz to još bez Veratija koji je motor u veznom redu(i ako je onaj mali Rabiot solidno igrao dok sam gledao) te Ibrahimovica koji je u daleko boljoj formi od Cavanija koji je ocigledno ohladio igrajuci na krilu,.
Porto koristio skoro svaku grešku Bayerna i na kraju stekao sasvim pristojnu prednost pred revanš i ako je to još uvijek daleko od gotovog i mišljenja sam da ce im trebati pogodak u Minchenu za proaz,.
Bayern bez Riberija i Robena ofanzivno daleko slabiji,falili su ti prodori po strani i navlacenje protivnicki igraca na sebe što bi dalo više prostora Lewi i Muleru,.Porto je možda cak mogao i više izvuci kontra veceras dosta lošeg Bayerna no s tim bi rizikovali više a realnonije bilo ni potrebe za tim..
PSG dosta istrošeno djeluje što je i razumljivo s obzirom da Blanc dosta malo rotira,Silva i Luiz kao stubovi odbrane roviti i nespremni za ovaj nivo a uz to još bez Veratija koji je motor u veznom redu(i ako je onaj mali Rabiot solidno igrao dok sam gledao) te Ibrahimovica koji je u daleko boljoj formi od Cavanija koji je ocigledno ohladio igrajuci na krilu,.
Porto koristio skoro svaku grešku Bayerna i na kraju stekao sasvim pristojnu prednost pred revanš i ako je to još uvijek daleko od gotovog i mišljenja sam da ce im trebati pogodak u Minchenu za proaz,.
Bayern bez Riberija i Robena ofanzivno daleko slabiji,falili su ti prodori po strani i navlacenje protivnicki igraca na sebe što bi dalo više prostora Lewi i Muleru,.Porto je možda cak mogao i više izvuci kontra veceras dosta lošeg Bayerna no s tim bi rizikovali više a realnonije bilo ni potrebe za tim..
Čuj neko misli da bi Juventus mogao prismrditi Arsenalu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam vas sta radite, italijanski smecari prosli penalom izvan 16
Da nema glupog voajera Arsenal bi takve ko Juventu i sa ovim kadrom prasio u drugoj brzini..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kad ikad sam o tome pisao na vašoj temi. Nevjerovatan hype je svima zamazao oči. Doduše ne svima.muamerc je napisao/la:To sam i ja mislio dok ga nisam poceo pratiti detaljnije. Prevelik hype mi je zamazo oci. Svaka kretnja u napadu ista, uvijek znas sta ce uraditi... Pep mu je davao sanse na svim dijelovima terena i nista to nije iskoristio. Odigra jednu dobro a poslije 5 nista.geoxx je napisao/la:Gotze bi bio najbolji njemacki igrac da nije upao u Guardioline ruke.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Juventus će izgleda ovdje biti jedini uljez, nisu ni grupu trebali proći.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Gledao sam mec u Torinu,Monako nije zaslužio poraz i moram reci da su stvorili više šansi nego kontra Arsenala u Londonu,moš mislit koliko su nafake imali da postignu tri gola,.U ostalom jedini gol je Juve dao iz nepostojeceg penala,.MrMuscle je napisao/la: Gledaj u srijedu sta ozbiljna ekipa radi Monacu... istoj onoj ekipi koja je izbacila "uber jaki" Arsenal... pa i dalje zivi u zabludi da su engl polovne i mediokretske ekipe poput Arsenala jake kao Juventus koji je 4. ekipa u Evropi po kvalitetu...
Inace za Portovrh partija...
Znamo kako Juve prolazi kontra Arsenala,rijetko kad dobro
Arsenal unistio Monaco u obe utakmice. Dovoljno mu je da pogleda statistiku. Dok je Juventus igrao ravnopravno sa njima i imao srece sto Monacu nije sviran penal u prvom poluvremenu.topnik1 je napisao/la:Čuj neko misli da bi Juventus mogao prismrditi Arsenalu![]()
![]()
Gdje su one prognoze Bauern 99% prolazi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I ja sam ovo upratio .. kakve klocineBeyKopites je napisao/la:Idoli sa OBN-a, kaze lik gost sudija "ispravna odluka sudije sto je dosudio ofsajd (veze s mozgom nema, nije bio ofsajd), kaze Vugdalic, "ali nije nista dosudio, znaci da je greska", odjednom svi zasutise na 5 sec. nikom nista nije jasno hahaha.
Bayern me mučki povali na kladari i to na 3 listića
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Je li i tebe na X2
Da hoće ispast najrahatniji bi bio.Nema dosadnijeg tima od njih trenutno.Gomila polupokretnih panjeva u pokušaju od tika-take...
kuknjavaGreivis je napisao/la: Arsenal unistio Monaco u obe utakmice.
Ali, imali ste posjed.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma na X-u i na 2-ciMisterGuardiola je napisao/la:Je li i tebe na X2Da hoće ispast najrahatniji bi bio.Nema dosadnijeg tima od njih trenutno.
Xabi je madridista. 
- anonymousHD
- Kontakt:
Finale Real - Barca. 
Ne zalijeci se Steph. Ima jos da se igra.Clutch je napisao/la:Real - Barca finale CL.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Consigliere
- Kontakt:
Evo, odmah Pastore... Koja panjina, yebote, mislim da mu procenat tacnosti pasova nije prebacio 20% veceras. Cavani se barem trudio, vracao... Bio potpuno odsjecen. Meni je izgledalo da se PSG predao jos prije pocetka utakmice, a Barcelona ima puno mana koje se mogu iskoristiti... Sevilla je za vikend pokazala kako.Donnie Darko je napisao/la:Hajmo sad realno, da li je ikada postojao precjenjeniji napadač od ovog Cavanija?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvijek neki razlozi da se diskredituje Juve. Kao Arsenal bi pa sto niste? Zasto? Ostavite se alibija, Juventus ce proci tu ekipu od koje ste ispali..sam trener Monaca je rekao da je Juve veci kolac i tezi protivnik.
Pa sada vas je problem fanova EPL, Primere sto ne pratite kako treba druge lige i sto dizete svoje igrace u nebesa..
Kad cujem kao Juve nema kvalitet. A najcvrsca odbrana Evrope, sa legendarnim golmanom i najvecim potencijalom sto se veznjaka tice Pogbom. I ko kaze se nema vrhunskog kvaliteta..to je cisto slab pregled situacije od onih koji tako pisu. Pravi ljubitelji medijskih igraca i cirkusanata kakav je i Arsenal nazalost klub u zadnje vrijeme..
Pa sada vas je problem fanova EPL, Primere sto ne pratite kako treba druge lige i sto dizete svoje igrace u nebesa..
Kad cujem kao Juve nema kvalitet. A najcvrsca odbrana Evrope, sa legendarnim golmanom i najvecim potencijalom sto se veznjaka tice Pogbom. I ko kaze se nema vrhunskog kvaliteta..to je cisto slab pregled situacije od onih koji tako pisu. Pravi ljubitelji medijskih igraca i cirkusanata kakav je i Arsenal nazalost klub u zadnje vrijeme..
Je li gleda neko taj real ili samo bubate po imenima, odbrana im je nestabilna do bola, pogledajte Ramosove kikseve, nekomponovanost i kretnje.
Ima real odlicnu ekipu mega vezni red bekovi su vrhunski, ali osim toga ne vidim po cemu je taj real tako mocan, ljudi su prosuli bodove protiv svake iole jace ekipe u gostima
Ima real odlicnu ekipu mega vezni red bekovi su vrhunski, ali osim toga ne vidim po cemu je taj real tako mocan, ljudi su prosuli bodove protiv svake iole jace ekipe u gostima
Madrid u finalu ali Atletiko,.Clutch je napisao/la: Real - Barca finale CL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.