Ali eto, igrom slučaja spominje Višću, Cocalića, Šehića...Sabinho je napisao/la:Zalosno, jos pogledaj govori da si ti kriv iako nisi nikako spominjao FKZ itd.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igrali smo kolilo nam je trebalo
To samo veliki mogu
Gledate li kad bayern kad djeluju na terenu tako bezvoljno ali utrpaju 4 komada. Ukratko za neznalice sto pisu da je ovo lose veceras ..jeste li primijetili da andora nije sutnula prema golu. A dali su gol welsu i izraelu. Barem smo igrali sa lijevim bekom
Visca odlican
Brz prodoran
Fali mu zehra da predje u ligu petice. Nekako potez viska samo. Ali odlican. I nemojte mi govoriti igrali smo sa andorom. Igro je i pjanic pa je visca veceras bio za klasu iznad nervoznog mireta.
Bosna•••Bayern•••Radnicki
To samo veliki mogu
Gledate li kad bayern kad djeluju na terenu tako bezvoljno ali utrpaju 4 komada. Ukratko za neznalice sto pisu da je ovo lose veceras ..jeste li primijetili da andora nije sutnula prema golu. A dali su gol welsu i izraelu. Barem smo igrali sa lijevim bekom
Visca odlican
Brz prodoran
Fali mu zehra da predje u ligu petice. Nekako potez viska samo. Ali odlican. I nemojte mi govoriti igrali smo sa andorom. Igro je i pjanic pa je visca veceras bio za klasu iznad nervoznog mireta.
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Ti si se nakačio na njegov post u kojem on iznosi SVOJE mišljenje. Ne moram se ni ja ni ti ni bilo ko složiti s tim, ali nema potrebe da se neko gradsko rivalstvo prenosi na reprezentaciju kao što je to bilo u mandatu bivšeg selektora. Ovdje smo svi jednaki, svi volimo reprezentaciju i podržavamo selektora.struja je napisao/la:to reci onom svomSabinho je napisao/la:Ostavite ta svoja prepucavanja po strani duse vam, ne kenjajte temu selektora. Ne smije biti nezadovoljstva, prva je utakmica i treba ici korak po korak.

Ova utakmica nije dobro izgledala, ali i nije nikakvo mjerilo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako mislis na ove sto su argumentovano napisali i objasnili da je vecerasnja igra bila losa, onda to nije pljuvanje.STEVIE je napisao/la:oni sto vire iz supka susica vec pljuju mesu, zanimljivo..
Bices i ti iskren pa reci da je minutaza vise trebala Izi i jos nekim momcima a ne Coci medjutim to je trenutno nebitno, Mesa tako odlucio i idemo dalje. Visca ej u najboljoj formi od krila i zasluzeno je bio starter. Zivio.Virtu4l je napisao/la:Ali eto, igrom slučaja spominje Višću, Cocalića, Šehića...Sabinho je napisao/la:Zalosno, jos pogledaj govori da si ti kriv iako nisi nikako spominjao FKZ itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
To se u repki dijeli minutaza, ono ko ne igra u klubu daj ga malo da igra u repki kvalifikacionu utakmicu, logicno mi je toSabinho je napisao/la:Bices i ti iskren pa reci da je minutaza vise trebala Izi i jos nekim momcima a ne Coci medjutim to je trenutno nebitno, Mesa tako odlucio i idemo dalje. Visca ej u najboljoj formi od krila i zasluzeno je bio starter. Zivio.Virtu4l je napisao/la:Ali eto, igrom slučaja spominje Višću, Cocalića, Šehića...Sabinho je napisao/la:Zalosno, jos pogledaj govori da si ti kriv iako nisi nikako spominjao FKZ itd.

Znam da ti nije logicno, nisam ni ocekivao da ce ti biti. Mucni malo tom glavicom i zapitaj se zasto su sanse dobili Ibisevic, Mujdza i Medunjanin. Nemoj samo previse muckati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Uvijek može drugačije, ali selektor je tako odlučio i to je to. Bodovi su na kontu, ova utakmica se treba zaboraviti i idemo dalje.Sabinho je napisao/la:Bices i ti iskren pa reci da je minutaza vise trebala Izi i jos nekim momcima a ne Coci medjutim to je trenutno nebitno, Mesa tako odlucio i idemo dalje. Visca ej u najboljoj formi od krila i zasluzeno je bio starter. Zivio.
Loša forma većine igrača se itekako osjeti, a protiv toga se ne može boriti. Protiv Austrije treba pokušati sve ono što je zamislio, bez rezultatskog pritiska.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa reko sam da mi je logicnoSabinho je napisao/la:Znam da ti nije logicno, nisam ni ocekivao da ce ti biti. Mucni malo tom glavicom i zapitaj se zasto su sanse dobili Ibisevic, Mujdza i Medunjanin. Nemoj samo previse muckati.
Nama ovakav Vedo protiv Izraela ne moze pomoci, inace vise od pola tima do tada treba da se debelo popravi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Nama ovakav Vedo protiv Izraela ne moze pomoci, inace vise od pola tima do tada treba da se debelo popravi.

- Motokultivator
- Kontakt:
Susic Papan cetri tekme - dva boda
MESA jedna tekma - tri boda

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
ZutiMrav jedna godina - 33 nicka 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo ne zaboravi da nas je taj isti Susic odveo na SPMotokultivator je napisao/la:Susic Papan cetri tekme - dva boda![]()
![]()
10 selektora = 0 prvenstavaMotokultivator je napisao/la:Susic Papan cetri tekme - dva boda![]()
![]()
1 selektor, Safet Susic = 1 prvenstvo.
Kad cemo se vec tako udarati statistikom.
1946
I dvije kile kahve.Virtu4l je napisao/la:ZutiMrav jedna godina - 33 nicka
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Motokultivator
- Kontakt:
Gdje nas odveo Safetvisokohz je napisao/la:Samo ne zaboravi da nas je taj isti Susic odveo na SPMotokultivator je napisao/la:Susic Papan cetri tekme - dva boda![]()
![]()

x
x
@Head daj sta se primas, pousti vec jednom sa Safetom.
I ja sam ga licno gotivo, branio, ali kad su stvari presle svaku mjeru bilo je vrijeme da ode. Naravno da je itekako doprinjeo da prvi put odemo na SP, ali nakon toga je napravio kardinalne greske na pocetku novih kvalifikacija.
Sad je tu Mesa koji je u dva mjeseca puno napravio po pitanju obliska, razgovara, pa cak i prvi trening i analiza Andore je veliki korak za razliku od Safeta.
Idemo u nove avanture i pobjede sa Mesom, Safet je proslost. DOSTA VISE O NJEMU !
I ja sam ga licno gotivo, branio, ali kad su stvari presle svaku mjeru bilo je vrijeme da ode. Naravno da je itekako doprinjeo da prvi put odemo na SP, ali nakon toga je napravio kardinalne greske na pocetku novih kvalifikacija.
Sad je tu Mesa koji je u dva mjeseca puno napravio po pitanju obliska, razgovara, pa cak i prvi trening i analiza Andore je veliki korak za razliku od Safeta.
Idemo u nove avanture i pobjede sa Mesom, Safet je proslost. DOSTA VISE O NJEMU !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajde vrati film i vidi ko je spomenuo Safeta na temi, pokusavajuci statistikom da ga degradira. Ja mu pokazao kako statistika moze biti ****.Elegant je napisao/la:@Head daj sta se primas, pousti vec jednom sa Safetom.
1946
- Motokultivator
- Kontakt:
Mesa kralju vadi nas iz govana 

x
x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.