FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hare godinama rovari u klubu.. Prava ona hinja.. Sindikalac mi je drazi deset puta.. Bogiju bi cak ponudio da radi u omladinskom pogonu.. Haretu bi zabranio pristub Grbavici..
Pročepit će negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Majke mi ja tačno mislim da bi sutra mogli glat uzeti, a da nas velež 15x lošiji od zrinje razbije na sred Grbavice..
Mada realno, pušimo ga obje
Mada realno, pušimo ga obje

-
- Kontakt:
Kad bi pobjedili digla bi se euforija makar bod
- diplomatija
- Kontakt:
Ja kad vidim Drlju u početnoj gasim odmah sve, pratim na rezultatima, drob te **** isto noj
-
- Kontakt:
Na osnovu cega neki gaje optimizam..
Ma sutra defanzivno i kompaktno postavit ekipu, razmak linija max 10 15 metara i samo ganjat i pratit, budemol se nadigravali popusili smo, samo na kontre pokusat i brzu tranziciju odradit(pokusat), Ari dajem prednost jer je brzi od Krpe, Drlju vadit odma nakon 20 25 min bude li los u sta prosto ne sumnjam
Ono što je definitivno što će Bašić od Željinih igrača tražiti je presing po osvojenoj lopti. Ne želi da se dešava da samo dvojica najisturenijih “ganjaju” zadnju liniju protivnika, a jedan od zahtjeva je i da bekovi stoje vrlo visoko. Dakle, moderni fudbal. E, koliko će današnji Željini bekovi biti u stanju odgovoriti zahtjevima novog trenera bit će vro zanimljivo vidjeti.
Ne može ga vaditi prije poluvremena, jedino pod uslovom da umjesto njega uđe neki drugi u21 igrač. Najbolje bi bilo da Amoah krene od samog početka, a Muftić i Drina da čine u21.MrAlemKa je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:59Ma sutra defanzivno i kompaktno postavit ekipu, razmak linija max 10 15 metara i samo ganjat i pratit, budemol se nadigravali popusili smo, samo na kontre pokusat i brzu tranziciju odradit(pokusat), Ari dajem prednost jer je brzi od Krpe, Drlju vadit odma nakon 20 25 min bude li los u sta prosto ne sumnjam
Drljo umjesto Stile a Amoah desno tako ce bitilakilone je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:09Ne može ga vaditi prije poluvremena, jedino pod uslovom da umjesto njega uđe neki drugi u21 igrač. Najbolje bi bilo da Amoah krene od samog početka, a Muftić i Drina da čine u21.MrAlemKa je napisao/la: ↑13 apr 2023, 14:59Ma sutra defanzivno i kompaktno postavit ekipu, razmak linija max 10 15 metara i samo ganjat i pratit, budemol se nadigravali popusili smo, samo na kontre pokusat i brzu tranziciju odradit(pokusat), Ari dajem prednost jer je brzi od Krpe, Drlju vadit odma nakon 20 25 min bude li los u sta prosto ne sumnjam
https://www.transfermarkt.com/haris-ali ... eler/28377
Za one koji ne znaju ko je Haris Alihodžić, naš ubjedljivo najbolji stoper poslije rata.
Pogledati igračku karijeru i vidjeti gdje je sve igrao.
Stalno pozitivan, srdačan, dobronamjeran, svima na usluzi, nije maliciozan, jednom rječju, gospodin.
I onda se nađe stoka sitnog zuba, papci, da pišu bljuvotine o dotičnom
Da ne bude zabune, i ja smatram da nije za trenera, ali pisati neistine i bljuvotine o, pa, hajmo reći, čovjeku koji je obilježio zlatne Željine godine je stvarno degutantno
Ako se iko od ovih što to pišu i sjećaju toga....
Za one koji ne znaju ko je Haris Alihodžić, naš ubjedljivo najbolji stoper poslije rata.
Stalno pozitivan, srdačan, dobronamjeran, svima na usluzi, nije maliciozan, jednom rječju, gospodin.
Da ne bude zabune, i ja smatram da nije za trenera, ali pisati neistine i bljuvotine o, pa, hajmo reći, čovjeku koji je obilježio zlatne Željine godine je stvarno degutantno
-
- Kontakt:
Slazem se, molim vas malo postovanja prema bivsim igracima. Alihodzic jedan od najboljih poslijeratnih stopera Zelje ako ne i najbolji. Clan generacije koja je igrala sa Newcastleom... Isto ko da niste navijaci Zelje, a neki i nisu.
-
- Kontakt:
Sta je on konkretno uradio za klub zadnji koliko vec godina na raznoraznim funkcijama?
Sta je Halid Genjac uradio konkretno za klub za sve ove godine koliko parazitira u njemu , nismo merhamet da ga moramo drzati vjecno u klubu ako je bio dobar igrač, zato i jesmo u vakom kurcu kao klub jer nema rezultati u radu nisu bitni nego neke stare zasluge koje nemaju ama bas nikakve veze sa danasnjicommavi je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:26https://www.transfermarkt.com/haris-ali ... eler/28377
- jointunija
- Kontakt:
Pa bio direktor OP,imali smo bolje trenere i bolje rezultate,kupio djecu sa strane,igrali nam omladinci LP,sad se borimo za opstanak,srećom imaju dvije gore ekipe od naše.Hansestadt je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:49Sta je on konkretno uradio za klub zadnji koliko vec godina na raznoraznim funkcijama?
Eto na prvu,ali što napisa neko,nije za trenera.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Navedi mi respektabilne igrace koja je nasa omladinska skola izbacila u njegovom mandatu?jointunija je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:23Pa bio direktor OP,imali smo bolje trenere i bolje rezultate,kupio djecu sa strane,igrali nam omladinci LP,sad se borimo za opstanak,srećom imaju dvije gore ekipe od naše.Hansestadt je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:49Sta je on konkretno uradio za klub zadnji koliko vec godina na raznoraznim funkcijama?
- jointunija
- Kontakt:
Šta si ti drot neki?Hansestadt je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:26Navedi mi respektabilne igrace koja je nasa omladinska skola izbacila u njegovom mandatu?jointunija je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:23Pa bio direktor OP,imali smo bolje trenere i bolje rezultate,kupio djecu sa strane,igrali nam omladinci LP,sad se borimo za opstanak,srećom imaju dvije gore ekipe od naše.Hansestadt je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:49Sta je on konkretno uradio za klub zadnji koliko vec godina na raznoraznim funkcijama?
A koga je to OP izbacio zadnjih godina?
Bio je direktor “Atletikovcima”,prije toga team menager,neko ga je zaposlio,pošalji mail klubu i pitaj.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Pa ako cemo realno govoriti jedini razlog sto je taj period licio na nesto jeste plod uprave dok je Misimovic bio u klubu. Te CL utakmice jeste rezultat toga. Medjutim i tad nismo stvorili igrace kao sto je ranije bio slucaj. To mozes fino viditi sada sa distance da mi nismo stvorili igraca barem kalibar Cocalica.jointunija je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:45Šta si ti drot neki?Hansestadt je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:26Navedi mi respektabilne igrace koja je nasa omladinska skola izbacila u njegovom mandatu?jointunija je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:23
Pa bio direktor OP,imali smo bolje trenere i bolje rezultate,kupio djecu sa strane,igrali nam omladinci LP,sad se borimo za opstanak,srećom imaju dvije gore ekipe od naše.
A koga je to OP izbacio zadnjih godina?
Bio je direktor “Atletikovcima”,prije toga team menager,neko ga je zaposlio,pošalji mail klubu i pitaj.
-
- Kontakt:
Najveci output zadnji godina; Sabanadzovic, Hajdarevic, Osmankovic i Eldar Sehic sto je u Ceskoj. Golemo.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 13 apr 2023, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Alihodža jeste legenda kluba sustinski i sa Edisom je bio ubitacan stoperski tandem,cak su i titule donosili.Ali,i Svraka je donosio titule i Adilovic i Vernes i Colic i Kvesa i Jamak i Zeba i sigurno njih jos 80tak..ali to ne znaci da trebaju biti u strucnom stabu i donositi krucijalne odluke sto se tice taktike i formacija.Na kraju krajeva,da je iko prepoznao njegov trenerski talenat,ne bi uvijek bio prelazno rijesenje i krpio rupu 2 3 kola..Nije mi jasno kako on sam to ne prepozna i mani se corava posla.Demagoske,izlizane,ponavljajuce fraze na poluvremenima dovoljno govore...

Vidi Dženana što je vedar nešto, valjda ga Bašić vrati makar malo u tim, Mulalić ga je totalno zapostavio a lik se pokazao više od svih drugih špiceva
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙