English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- CROtorious
- Kontakt:
Re: English Premier League
Metni ga sad na kura.c smece argentinsko.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Nek je samo zbog cigana argentinskog

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Spursi, Unitedovci, Arapi i ostali na respiratorima 

Martinez sleeper agent 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa što nije vako Argentinski cigan kiksao protiv HR?
Ma koja je to situacija, nisam upratio to hahaAshburtonG je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:29De je li mozes molim te snimit onu situaciju kad Vieira trci nazad prema golu i ne gleda u loptu i igraca? ahhahaha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kod odbrane Ramsdejla, kad je lopta udarila u precku. Al realno nije ni mogao napasti igraca jer bi na drugoj osto sam lik, dobro je on to zamislio.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- AshburtonG
- Kontakt:
Sad prije samog naseg gola, mislim da je Bailey isao u kontru, a brat Vieira pici samo pravolinijski a svi mu galame da ide prema igracu. Ja sam plakao od smijeha, trci kao onaj u Forrest Gumpu.

Aa ta, sto je nasmjesnije zbog svoje amaterske reakciju Baily je vodio duze loptu nego sto je mozda zamislio. Da je isao pas na drugu stativu, to bi bio gol cistHarika je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:35Kod odbrane Ramsdejla, kad je lopta udarila u precku. Al realno nije ni mogao napasti igraca jer bi na drugoj osto sam lik, dobro je on to zamislio.Brokula je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:34Ma koja je to situacija, nisam upratio to hahaAshburtonG je napisao/la: ↑18 feb 2023, 15:29
De je li mozes molim te snimit onu situaciju kad Vieira trci nazad prema golu i ne gleda u loptu i igraca? ahhahaha

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa zato i kazem, pokrivao je igraca na drugoj, a ovog pustio da sutira iskosa, al je smjesno bilo gledat kako trci pravolinijiski, a ispalo je odlicno hahah
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim da je Saliba stizao ovog na drugoj strani. Vidio sam da mu Martin galami da ide na igraca, a on se brat okrenu i samo nastavi trcat prema golu. Isto bug na fifi ahhahahhaha
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Oršić opet ni na klupi, koja komedija 

Save MaN united

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Chapman1886
- Kontakt:
U ZEMLJI LAŽI I PREVARA OVO JE Ž UTI KRAOTN JEDVA
guraj šklopociju ohrndanu rusku u konferencijku ligu,guraj...
Samo Sloboda | COYG
Cist crveni mora se priznatiChapman1886 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:17
U ZEMLJI LAŽI I PREVARA OVO JE Ž UTI KRAOTN JEDVA
guraj šklopociju ohrndanu rusku u konferencijku ligu,guraj...
Kako tuznih skoro pola sata na svih mecevima, nema suta u okvir. Gledas multiprenos ono highlighti aut i faul na sredini.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.