BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Pardon vidio sam mozda je ovo najbolji tenis sto je igrao u ksrijeri.
Na brejk loptu je imao as udarac, nijednu duplu nije napravio i nema mu se šta prigovoriti.Raonffa je napisao/la:Ma on je svakako popravio servis u odnosu na prošlu godinu u ovo vrijeme recimo, odavno se ne sjećam da je imao ovakav procenat ubačenog prvog servisa a i moglo se vidjeti u zadnje vrijeme da ima dosta različitih načina na koje servira. Danas recimo često zna i spucati as što je prije bila misaona imenica za njega.
Također ne pamtim kada je napravio duplu servis grešku a i to je nerijetko radio prije.
Kada bi još dodatno ubrzao servis, barem još malo, to bi bilo odlično.
Jedini gem u kojem je baš loše servirao je onaj u prvom setu kada mu je Miloš uzeo brejk, ostalo je sve bilo manje-više sigurno.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zna li neko nesto vise o njegovom treneru Marku Suboticu s kojim pravi velike rezultate (uz pomoc psihijatra i ostali osoba iz BG). Na internetu nemogu skoro nista da nadjem o njemu... 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nekada je trenirao Anu Ivanovic.sajo10 je napisao/la:Zna li neko nesto vise o njegovom treneru Marku Suboticu s kojim pravi velike rezultate (uz pomoc psihijatra i ostali osoba iz BG). Na internetu nemogu skoro nista da nadjem o njemu...
BosnaE
Jeb.emu fax, nijednog meca nisam uspio pogledati, vise volim one termine kad pocinje u 2-pola 3 navece
Sljedeca Barcelona? Sta mislite da li moze do OI ako nastavi sa ovim igrama?
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeće sedmice Bukurešt. Apsolutno može, ne brani puno bodova do RGa, samo 12. Ukoliko ovako nastavi do RGa može čak i u TOP 50.pinoglavi je napisao/la:Jeb.emu fax, nijednog meca nisam uspio pogledati, vise volim one termine kad pocinje u 2-pola 3 navece![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel' se broji RG za OI?Unofficialpage je napisao/la:Sljedeće sedmice Bukurešt. Apsolutno može, ne brani puno bodova do RGa, samo 12. Ukoliko ovako nastavi do RGa može čak i u TOP 50.pinoglavi je napisao/la:Jeb.emu fax, nijednog meca nisam uspio pogledati, vise volim one termine kad pocinje u 2-pola 3 navece![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Yebo te vise bi volio da je izgubio treci set sa nulom nego ovaj yebeni tie break.Covjece pa 2 poena od cetvrtog kola kao da sam ja izgubio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da se broji jer lista izlazi tek poslije RGa.pinoglavi je napisao/la:Jel' se broji RG za OI?Unofficialpage je napisao/la:Sljedeće sedmice Bukurešt. Apsolutno može, ne brani puno bodova do RGa, samo 12. Ukoliko ovako nastavi do RGa može čak i u TOP 50.pinoglavi je napisao/la:Jeb.emu fax, nijednog meca nisam uspio pogledati, vise volim one termine kad pocinje u 2-pola 3 navece![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Računa se RG, a može se računati i neki od challengera u drugoj sedmici RGa
Danas je puno puno bolje igrao nego juce i izgubi al jbg i do protivnika je.Raonic je imao srece i takticki time out.Damir je odigro match na visokom nivou kao jedan vrhunski sljakas uz malo srece sad bi slavili jos jednu veliku pobjedu.Nekako nemogu da zaboravim te zadnje poene u yebenom tiebreaku.Sta sad igra jel Barcelona ili Bukurest?
Koji ce Damir biti u ponedjeljak ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BiH Tenis
82bodi123 je napisao/la:Koji ce Damir biti u ponedjeljak ?
Imas aplikaciju zove se live Tennis i tu imas sve live ranking turnire u sljedećih 5 sedmica gdje su igrači prijavljeni Itd
Nisam imao snage jucer poslije meca da ista pisem,kao da sam ja igrao,prazan poslije meca,jedva se kretao,majke mi.Prije meca govorim rodjaku samo da ne bude tai brejka ni u jednom setu jer tu Damir nece imati sanse i bas tako bi,nazalost!Bio sam ponosan jucer na Damira,svaka cast majstore,nosio si se sa jednim dobrim teniserom i samo iz meca u mec ce to biti sve bolje i bolje.
Idemo sad u Bukurest,napraviti dobar rezultat i eto ga u Top 70 sigurno.Svi govore da ce se oduzeti bodovi sa RG,ali ja ne vidim na sljaci tenisera,osim mozda Federera,Djokovica,jos mozda nekog od njih da moze biti siguran da ce proci Damira.Mislim da ce on odbraniti te bodove i da ce sa dobrim rezultatima na sad ovim turnirima biti duboko u TOP60 poslije RG.
Ima dovoljno da se odmori do ponedjeljka,utorka kad je slijedeci mec.
Zao mi je sto nije prosao i iz razloga sto bi isao na Mareja koji lose igra i kojeg bi Damir mozda i prosao,al eto nedade se....
Bice dugo do ponedjeljka,utorka cekati,,,,,,,
Idemo sad u Bukurest,napraviti dobar rezultat i eto ga u Top 70 sigurno.Svi govore da ce se oduzeti bodovi sa RG,ali ja ne vidim na sljaci tenisera,osim mozda Federera,Djokovica,jos mozda nekog od njih da moze biti siguran da ce proci Damira.Mislim da ce on odbraniti te bodove i da ce sa dobrim rezultatima na sad ovim turnirima biti duboko u TOP60 poslije RG.
Ima dovoljno da se odmori do ponedjeljka,utorka kad je slijedeci mec.
Zao mi je sto nije prosao i iz razloga sto bi isao na Mareja koji lose igra i kojeg bi Damir mozda i prosao,al eto nedade se....
Bice dugo do ponedjeljka,utorka cekati,,,,,,,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ima tu još tenisera osim te dvojice, Nadal, Thiem, Ferrer ipak su oni jači od Damira trenutno. Pogotovo na 3 dobivena seta.
Bolje, što duže to bolje, neka se što bolje odmori i psihički i fizički za Bukurešt. Nema razloga da bude puno razočaran igrom već mora biti ponosan, nosio se sa jednim od najboljih igrača, na race listi je 2. Samo naprijed Damire.
Bolje, što duže to bolje, neka se što bolje odmori i psihički i fizički za Bukurešt. Nema razloga da bude puno razočaran igrom već mora biti ponosan, nosio se sa jednim od najboljih igrača, na race listi je 2. Samo naprijed Damire.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
polako sa tim procjenama, ima i na sljaci dosta dobrih igraca, ali svakako da je fantasticno ovo sto damir pruza. jeste mozda da vise boli kad izgubi ovako tijesno, ali meni opet draze nego da ga je raonic sprasio u trecem setu, jer pokazuje da se damir moze nositi sa svima na sljaci. sad je vazno da potvrdi ove rezultate sa dobrim igrama i na slijedecim turnirima. to mu u proslosti nije uspijevalo. uvjek kad se ocekivao iskorak nakon dobro odigranog turnira, on sedmicu poslije ispadne od nekog "levata".
samim time sto ne brani maltene nikakve bodove do rg-a on ce malo napredovati. jos ako bude ostvario koji dobar rezultat moze i do 50-60 mjesta. ali treba ici korak po korak.
samim time sto ne brani maltene nikakve bodove do rg-a on ce malo napredovati. jos ako bude ostvario koji dobar rezultat moze i do 50-60 mjesta. ali treba ici korak po korak.
Ma znam ja da ima jos njih koji dobro igraju na sljaci,ali nije ni Damir daleko od ovih,vjerujte mi!!!
Druga pozitivna strana Damirove igre jeste da nije napravio niti jednu duplu servis gresku,sto prije nije bio slucaj,i servis se dosta popravio.Mislim da sad nece ispadati od levata,jer ima jedan veliki cilj,a to su OI.Zna da sad ima veliku sanu da ide na OI,samo sa dobrim rezultatima,ide BUKUREST PA ISTAMBUL,vidjecemo kakav ce zrijeb biti ali trebalo bi to biti na dobro,aBD!!!
Druga pozitivna strana Damirove igre jeste da nije napravio niti jednu duplu servis gresku,sto prije nije bio slucaj,i servis se dosta popravio.Mislim da sad nece ispadati od levata,jer ima jedan veliki cilj,a to su OI.Zna da sad ima veliku sanu da ide na OI,samo sa dobrim rezultatima,ide BUKUREST PA ISTAMBUL,vidjecemo kakav ce zrijeb biti ali trebalo bi to biti na dobro,aBD!!!
Može sa svima da igra na šljaci, ako može sa Tomasom i Raonićem. Naravno, ne može sviju da dobije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.