Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci ovde, mozda znamokakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
Brate najbolje ti je (ukoliko ti je blizu) da se obratis na mestu gde si kupio TV.Nisi ti jedini sa tim problemom,ljudima se desavaju razna sranja kad je LCD Panasonic u pitanju,negde sam video na nekom nasem forumu (ex yu) da cak i postoji tema oko takvih stvari ,ljudi postavljali razna pitanja(ne snalaze se najbolje,ne znaju engleski....)kad onaj admin odgovara svima u fazonu " ne odogovaramo na tehnicka pitanja" .Zato najbolje naci nekog servisera ili nekog ludaka koji postoji u svakom kvartu koji je zaludjen tim stvarima(tehnoloskim).ja bih ti rado pomogao al ne znam kako ,a znam koliko coveka iznerviraju takve stvari.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci ovde, mozda znamokakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
na panasonicovom LCD mi se nekako izgubila opcija,ako je to opcija ili šta već,DVB-C,tek kupljen LCD,nešto žena prčkala oko daljinskog
Devil je napisao/la:@Salty lave i @Neno doktore sretni vam ti rodjendani,i da ih jos mnogo mnogo decenija slavite.
Monolog je napisao/la:@Salty i @Neno,
Želim vam sve najbolje. Nek' je sretan i berićetan kako ovaj, tako i svaki naredni rođendan.
@Devil, @Dubrava i @VanBasten (abecednim redom),
Čestitke na novim titulama.
ever je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Salty i @Neno,
Želim vam sve najbolje. Nek' je sretan i berićetan kako ovaj, tako i svaki naredni rođendan.
Sve istim redom ovako kako kaze ova momcina
Sve istim redom ovako kako kaze ova momcina
Puma je napisao/la:Momci sve cestitke i od mene !
i ovima sto slave rodjendan i ovima sto su dobili titulu ispod nicka
harry_90 je napisao/la:SaltCityAttack (31), neno#4 (22)
Sretan rodjendan sve najbolje
AAAAA kako sam se sad sjebo...gledam Hayat sport i...Monolog je napisao/la:@Salty i @Neno,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.