A Dupovca ko yebe jel, po meni je on najzsluzniji sto ne primamo goloveSabinho je napisao/la:Bez Selmira, Hodzica, Stanojevica, Oremusa, Rahmanovica i Ahmetovica nismo primili gol na tri utakmice, prvi na tabeli a lagano smo mogli biti i jedini sa maksimalnim ucinkom. Nemam rijeci. Volim te Saraj'vo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Oko cega se ona balavurdija na zapadu pofajta?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mrki je dobio ugovor !
- Osttribine
- Kontakt:
E ovo je šampionska pobjeda, bez pola tima bukvalno nafilovali bezbodanku koja je veceras mora se priznati izgledala dobro na terenu. Ima nesto i u toj tradiciji ljudi, gledam oni njihovi po forumu najavljuju pobjedu, a nisu se ni rodili kad je Sloboda zadnji put ostvarila ligasku pobjedu na Koševu tj. davne 1981.e godine. I opet veceras po meni mozda i najbolji je Gavric, a u Šerbečiću smo dobili bedem od igraca, strasan stoperski par on i Laza. Posjeta zakazala totalno, pa nikad bolje nismo igrali nego prosle i ove sezone, ali taj segment jedino zakazuje. Svi koji mozete u cetvrtak pravac Zenica da podrzimo ove momke da ostvare sto bolji rezultat.
GDJE GOD DA IGRAŠ TI, UVIJEK TU SMO MI...
GDJE GOD DA IGRAŠ TI, UVIJEK TU SMO MI...
Losi su bili i jedan i drugi vala, Hare nas usporio haos u drugom poluvremenu, ali kako god dao bi mu više šanse jer je stvarno srčan momak i trudi se haosesprit24 je napisao/la:Ja kad sam pisao da je Hare Lewandovski za Guzinu govoreno mi je da treba cekat i da ce ovaj proraditi. Hare ce nam puno znaciti protiv Batea jer izuzetno dobro poznaje sovjetski stil igranja. U svakom slucaju uz dobar pristup kao u ovih pet utakmica mozemo iznenaditi ekipu iz Bjelorusije.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Jel 1+1 ?fks74 je napisao/la:Mrki je dobio ugovor !
Hadžija dovedi još nekog iz **** materine da ga popljujemo ko ljudi, pa nek bude ko Gavrić.
Perfektan danas bez jedne greške odigrao, ako Rahman ode više nego pristojna zamjena
Perfektan danas bez jedne greške odigrao, ako Rahman ode više nego pristojna zamjena
Baš rutinski,da se nismo umorili, jači trening.Bravo momcima sa rezervama do laganih bodova.
Pregledaj snimak majstore ove dvije utakmice pa analiziraj malo igru Milanovica. Imao je mozda jedan neuspjeli dribling i jedan los centarsut. I ubjedjen sam da može još puno bolje od trenutnog, al je i ovo napredak kad vidis da bar podigne glavu, centrira, pogodi nekoga..miky_hz je napisao/la:Milanovic jos jedna utakmica gdje nije bio na nivou,sem prve protiv Celtica ostalo ispod prosjeka,morat ces ti majstore to bolje il ti klupa negine.
P.S. Lahko je Hebi dva bilo dati,kad je na Bekica udario na toj strani
Ma hare sem gola nista,vise je hadzija ucestvovao u igri od njega
. Mustafic je bio dobar kada je usao.
Guzina je bio dobar. **** te ahmeta mjenjaju 2 igraca.
Guzina je bio dobar. **** te ahmeta mjenjaju 2 igraca.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- ElCartel11
- Kontakt:
Nadam se da je taj Buba vise CM nego klasicni destruktivac. Na DM imamo trenutno Djokanovica, a i za koji mjesec se vraca Stanojevic, mozda i prije cak.
Dok na poziciji CM smo imali Oremusa, ali eto povrijedi se covjek, to moze odigrati i mali Mustafic, ali realno nije puno pokazao na toj poziciji do sad.
Posto je Buba dao gol protiv Gorazda na prijateljskoj, vjerovatno voli ucestvovati i u fazi napada i zbog tog mislim da i je stvarno CM i to je to sto nam fali u ovom trenutku.
Dok na poziciji CM smo imali Oremusa, ali eto povrijedi se covjek, to moze odigrati i mali Mustafic, ali realno nije puno pokazao na toj poziciji do sad.
Posto je Buba dao gol protiv Gorazda na prijateljskoj, vjerovatno voli ucestvovati i u fazi napada i zbog tog mislim da i je stvarno CM i to je to sto nam fali u ovom trenutku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svaka cast momcima, al moram izdvojiti Gavrica. Izgleda da je Hadzic opet na mala vrata doveo opasnog igraca, nije prevelik uzorak, al kakav momak ima osjećaj za podvaliti loptu to me je bas iznenadilo. Svaka sa smislom. Ako ovako nastavi i ako se aBd spremi uz potporu Stanojevica, Rahmanovica i Oremusa imat cemo pakleni vezni red, plus Djokanovica, nema kraja, samo izgurati dok nam se svi ne vrate.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
drinagold je napisao/la:Niko meni ne odgovori kad se oremus vraca ???
Mescini rekose okobar.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Kad je ona reprezentativna pauza
I eto posto ste rekli da novinari postavljaju ista pitanja non stop,veceras poslije utakmice je bilo pitanje za Rahmanovica i PR nije dozvolio(la)Husrefu da odgovori.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kamuflazn je napisao/la:drinagold je napisao/la:Niko meni ne odgovori kad se oremus vraca ???
Mescini rekose okobar.
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Za mjesec danaAnex je napisao/la:Kad je ona reprezentativna pauza
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 54 gosta.