FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 04 avg 2019, 11:30

Denchi je napisao/la:
Kockoglavi je napisao/la:Kone pocele na svom pdf nas komentarisati kako smo truba odbrana krs kako nam samo loptu treba spustiti i nigdje nas nema hahahahaha
jao budala, nama loptu spustiti???
jel oni znaju da nemaju 3 dodavanja po zemlji po tekmi???
super jedva čekam da spuste i gaće i loptu :rol: :rol: :rol: :rol:

oj letača presretača nebo ti **** :facepalm: :damn:
kako će ih karnut Zrinjski danas nisu ni svjesni :D

Kone su strahu,jer im je ovo utakmica od prevelike važnosti.Pobjedom se nastavlja euforija i halcanje kojim nadoknađuju los kvalitet ekipe.
U slučaju poraza tresnuce dobro od zemlju,jer su svjesni da im slijedi težak meč u Zenicli,gdje bi u slučaju kiksa se vratili u stvarnost.
Od ove dvije utakmice bukvalno im zavisi mnogo toga,nastavak halcanje,ili povratak u sumornu stvarnost.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 avg 2019, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 avg 2019, 11:32

Zna li neko hoce li biti karti u Zenici ili ce se sve prodavati u Sa?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 avg 2019, 11:32

rishovski je napisao/la:Zna li neko hoce li biti karti u Zenici ili ce se sve prodavati u Sa?
Pizdooo samo ovdje pises
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 avg 2019, 11:36

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Samo vas molim ne dajite nadimke igracima laza, serba, kova, djoka i sl kao anamao oni aca stila zoka joka svega vam :( osip dobijem
misliš
Vlada,Šerbe,Laza,Boki,Halčo,Dule,Dupe,Numa,Heba,Stanoje,Đoka,Miro,Nešo,Ale,Šiša,Rahma,Benjo,Sloba,Krle,Merso,Guza,Hare
:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Đoka, Dupe, Guza
Nije ovo dobro, nije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 avg 2019, 11:39

AngelDiMaria je napisao/la:Ja msm da se stanoje vrati u prvih 11 morace da dadne 200% poslije slaufova i starleta, sadasnji vezni red prepredobro izgleda. Kad se vrati jos i pidro, husref ce bas biti na slatkim mukama
Mi fakticki igramo bez sredine, ne znam kako zaključi da nam je vezni red strasan. A to je bas upecatljivo na ove 3 utakmice do sada.. Oremus, Rahmanović, Stanojevic vs trenutni Djokanovic, Krste, Gavric :hmmmmm:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 avg 2019, 11:39

Vanja8 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Vanja8
Hvala ti, mada nema se tu šta odavati, jer tako se postupa svugdje u svijetu. Da se prilika ko god da je, pa se sudi nakon izvjesnog vremena. Ma jok, daj kod nas da uđem malo na Transfermarkt, da mu vidim ime i prezime i CV, ebe se meni za strpljenje i dok momak istrči na teren. Treba sačekati, nikakve veze ova biografija kod nas nema. Bili su tu i igrači s pet puta boljim CV-jem od Gavrića, pa ispadoše teške flopine. Uostalom, najbolji primjer vam je Tatar. U Belupu bio flop, kod nas najbolje pojačanje, jedan od najboljih igrača lige, uz to ga zabi Celticu i Zrinji. Što se Neše tiče, imao sam i predosjećaj da će biti dobar, još samo dok uđe u formu i tu spremu vrati na nivo, lik će biti ubica.

Ako vam ništa ovo nije mjerilo, onda se samo sjetite da ga je skautirao i doveo Hadžija i biće vam odmah lakše. Samo povjerenje Emiru i nema sekirancije, čovjek nema fule do sada. Majstor!

Tako će sad biti i za ovog Babacara kad dođe. "'Ta će on", "ima ovakvih i kod nas po federalkama", "igrao tamo po nekakvim divljinama", "daj Emire kapitalca" itd. A sad dajem ruku da će momak biti pravo dobar, a kako kažu mnogi, odličan je na treninzima i dobro momak radi.

@AngelDiMaria
Dobro se sjećam da si ga najviše pljuvao i govorio da ga šutnemo u Metalleghe. Nemoj sad izvrtati.. :kafa:

@fera
Propadoše ti kokice :lol: :lol:
Evo oprostio sam se od teme ,ali jos samo ovaj pozdrav majstore... :salut:
Izbaci me Morto
Dje bolan da ne pljujem, najave mi insajderi djurica, besica dodju guzina i Gavrić, nidje veze :kafa:

I by the way za Primariusa ssd gledam snimak, lik gdje god pogrijesio, grizao je da ispravi gresku, i to treba cijeniti, podrzati momka i procepice sigurno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2019, 11:40

Vanja8 je napisao/la:
Hvala ti, mada nema se tu šta odavati, jer tako se postupa svugdje u svijetu. Da se prilika ko god da je, pa se sudi nakon izvjesnog vremena. Ma jok, daj kod nas da uđem malo na Transfermarkt, da mu vidim ime i prezime i CV, ebe se meni za strpljenje i dok momak istrči na teren. Treba sačekati, nikakve veze ova biografija kod nas nema. Bili su tu i igrači s pet puta boljim CV-jem od Gavrića, pa ispadoše teške flopine. Uostalom, najbolji primjer vam je Tatar. U Belupu bio flop, kod nas najbolje pojačanje, jedan od najboljih igrača lige, uz to ga zabi Celticu i Zrinji. Što se Neše tiče, imao sam i predosjećaj da će biti dobar, još samo dok uđe u formu i tu spremu vrati na nivo, lik će biti ubica.

Ako vam ništa ovo nije mjerilo, onda se samo sjetite da ga je skautirao i doveo Hadžija i biće vam odmah lakše. Samo povjerenje Emiru i nema sekirancije, čovjek nema fule do sada. Majstor!

Tako će sad biti i za ovog Babacara kad dođe. "'Ta će on", "ima ovakvih i kod nas po federalkama", "igrao tamo po nekakvim divljinama", "daj Emire kapitalca" itd. A sad dajem ruku da će momak biti pravo dobar, a kako kažu mnogi, odličan je na treninzima i dobro momak radi.

@AngelDiMaria
Dobro se sjećam da si ga najviše pljuvao i govorio da ga šutnemo u Metalleghe. Nemoj sad izvrtati.. :kafa:

@fera
Izbaci me Morto
Ma ne smije te morto taknut, kakav on.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 avg 2019, 11:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 avg 2019, 11:40

Samo izbjeći PAOK Ajax i Maribor Rosenborg

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2019, 11:43

AngelDiMaria je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

@AngelDiMaria

@fera
Izbaci me Morto
Dje bolan da ne pljujem, najave mi insajderi djurica, besica dodju guzina i Gavrić, nidje veze :kafa:

I by the way za Primariusa ssd gledam snimak, lik gdje god pogrijesio, grizao je da ispravi gresku, i to treba cijeniti, podrzati momka i procepice sigurno
Ma njemu je trenutno najveći nedostatak što nije skroz spreman. Kad dođe na taj nivo, ima da bude radilica prava. Ako ovi ovako nastave, dobro će se Stanoje oznojiti da se vrati u prvu postavu, naravno ako bude sve uredu s tim okom. Kad se sjetim komentara onog ledesme prije petnestak dana, "nosi ga boli qurac teški", ali jok on goni svoje, ne možeš to objasniti. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 avg 2019, 11:44

nokee je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ja msm da se stanoje vrati u prvih 11 morace da dadne 200% poslije slaufova i starleta, sadasnji vezni red prepredobro izgleda. Kad se vrati jos i pidro, husref ce bas biti na slatkim mukama
Mi fakticki igramo bez sredine, ne znam kako zaključi da nam je vezni red strasan. A to je bas upecatljivo na ove 3 utakmice do sada.. Oremus, Rahmanović, Stanojevic vs trenutni Djokanovic, Krste, Gavric :hmmmmm:
Izvini drug u pravu si, htio sam reci a i ocekujem da se od veznjaka zadnji on vrati, msm da u kombinaciji oremus rahman djokanovic ili krste, s obzirom na to koliko dunduli po gradu, morace bas da se zada. A doduse kad opt dodje rahmanova kurcobolja bice mjesta i za njega. Upravu si, moj bespotreban komentar
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2019, 11:45

rishovski je napisao/la:Zna li neko hoce li biti karti u Zenici ili ce se sve prodavati u Sa?
Bit će karti na dan utakmice u Zenici što ostane.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 avg 2019, 11:45

AlfredNobel je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

@AngelDiMaria

@fera
Izbaci me Morto
Ma ne smije te morto taknut, kakav on.
Ma prijavio me neko da sam crnac,garant onaj @Obiteljski i tako ti dobijem zabranu...Jbga
A nisam ,matere mi... :facepalm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 avg 2019, 12:01

Prvo pozdrav iskrenom pitaru samozdravlje, nek pise o akademi jer je ona nasa najveci dobit posle rata. I treba da se to pise po 100 puta nadan. Kad sergici pisu o sportskim kriminalcima osimama (koji su osudeni krimisi) sto nebi samozdravlje piso o akademi.

Sto se tice jucerasnje utakmice igrac utakmice Kovacevic

Sto se tice citavog ambijenta i toka utakmice jedino sam zadovoljan rezultatim.

Ovde se pise kao eto nije igro pidro rahmanovic stanojevic ahmet pa nam je slibida kod 00 i 1:0 stvorila 2-3 sto posto sanse.

Handzic nije bolji od ahmeta (dao go znaci opravdan)
Letic nije toliko slabi od pidra
Gavric (izvinjavam se sto sam ga zvao kerovoda) svi govorimo da je igrac boli glava

Znaci jedino oremus i stanoje su falili...

Imali smo srece ovakvu utakmicu protiv sb zrinje i skretnice gubis 100%

Mislim ja svatam da smo uzeli bezbodase al igra gdje gosti koji ce se 100% za opstanak fakticki bude skoro bara bara

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 04 avg 2019, 12:06

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa mi smo.doveli dva igraca koji su bolji od svih njihovih pojacanja. Milanovica su htjeli svi, gavric bi bio u prvih 11 svake ekipe u ligi. Jedina nepoznanica je ovaj iz Engleske.

:kafa: kad vec pricamo o Gavricu ....

Kakav pregled igre i pas ima sta je ono ....
prednost visočijih pleyeva :D
a la Effenberg ;) :thumbup:

Ma meni, kao što reče samozdravlje, malo baca na Gulita - kretnjama i stasom a Bogme i pasovima (Ruud Gulit legendarni igrač Milana i standarni član nizozemske repke i u to vrijeme najbolji evropski play). Eh, kad bi još imao bar 30 posto njegovog umijeća! Al' vidi se da zna i mogao bi on kod nas biti veoma zapažen i imati perfektne nastupe.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 12:13

bordopoeta je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: :kafa: kad vec pricamo o Gavricu ....

Kakav pregled igre i pas ima sta je ono ....
prednost visočijih pleyeva :D
a la Effenberg ;) :thumbup:

Ma meni, kao što reče samozdravlje, malo baca na Gulita - kretnjama i stasom a Bogme i pasovima (Ruud Gulit legendarni igrač Milana i standarni član nizozemske repke i u to vrijeme najbolji evropski play). Eh, kad bi još imao bar 30 posto njegovog umijeća! Al' vidi se da zna i mogao bi on kod nas biti veoma zapažen i imati perfektne nastupe.
meni baca na Effenberga, žut, prgav(hoće udarit :D ), tetovaže, visok, vrhunske lopte(+prekidi), pregled igre... :thumbup:
Gullit je i trčao dosta, dok Nešo baš i nebi to :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 04 avg 2019, 12:15

Prolongiran susret između Širokog Brijega i Sarajeva?

Susret na Pecari odgođen.

Fudbaleri Sarajeva narednog vikenda u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH trebali bi gostovati u Širokom Brijegu.

Susret koji se trebao igrati naredne nedjelje neće biti odigran, saznaje naš portal.

Utakmica između ova dva rivala bit će odgođena i odigrana u prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno dogovoren u zavisnosti od termina i obaveza ova dva kluba.

Zvanična potvrda ove informacije očekuje se tokom dana, a svakako da je zgusnut raspored Bordo kluba utjecao na donošenje ovakve odluke, pa će Musemićev tim imati dovoljno vremena da se spremi za duel protiv BATE Borisova u okviru trećeg pretkola Evropa lige.
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 04 avg 2019, 12:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 avg 2019, 12:15

I šta kažu kone? Slaba nam odbrana?
Pa Lazić i Šerbečić da su čuvali Gadafija još bi bio živ.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 avg 2019, 12:16

Lecler je napisao/la:I šta kažu kone? Slaba nam odbrana?
spustiće nam loptu kume :rol: :tokralju: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 04 avg 2019, 12:17

Pantelija je napisao/la:Samo vas molim ne dajite nadimke igracima laza, serba, kova, djoka i sl kao anamao oni aca stila zoka joka svega vam :( osip dobijem

...pa Heba, Dupe... vala i ja na nešto ovako dobijem osip. Anamo oni time misle da ispadaju mangupi, a nasuprot - ispadaju malograđani. Mi njih ne trebamo ni u čemu kopirati. Mislim da Kova može proći.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2019, 12:20

Denchi je napisao/la:
Lecler je napisao/la:I šta kažu kone? Slaba nam odbrana?
spustiće nam loptu kume :rol: :tokralju: :bow:
Ali samo ovaj Šerbečić je bogovski stoper, za njega bi hladno iskeširao pola miliona Rosenborgu i vezao ga ugovorom dugo i uložio u njega generalno.
Zapamtite da će ovaj momak igrati za bosansku reprezentaciju sooner or later.
Nikada nisam volio davati ovakve izjave ali ako sve bude ok i bez povreda i da samo zadrži ovakav nivo igre mogli bi ga očekivati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, KarloIvandic, nedimmmm1337, PingoFTW, soe, trunks1946, Vanja8 i 55 gostiju.