Ne smije mu niko ništa reći

Daj ne bacajte bombe, koji vam je qurac zar imate insajdere i u Brazilu. Niko ne zna sta se stvarno desava, niti na koga se odnosi smjetljar, ili neke tuce igraca ...itd.anonymousHD je napisao/la:Džeko je smetljar, a Kolašinac se obračuno s Papetom i ovom dvojicom kabadahija.
Po cemu je Spahic garant napao Kolasinca, bas me zanima?Rule_hz je napisao/la: unistio nas je klan spahic dzeko a ne pape tako je to kad ti igrac odbije da igra garant je spaha napo kolasinca
DonCorleone je napisao/la:Po cemu je Spahic garant napao Kolasinca, bas me zanima?Rule_hz je napisao/la: unistio nas je klan spahic dzeko a ne pape tako je to kad ti igrac odbije da igra garant je spaha napo kolasinca
Naivan si momak, ali hajde, uskoro će se sve znati.Elegant je napisao/la:Daj ne bacajte bombe, koji vam je qurac zar imate insajdere i u Brazilu. Niko ne zna sta se stvarno desava, niti na koga se odnosi smjetljar, ili neke tuce igraca ...itd.
Pa neko koje gledao utakmicu,i garant ima moju tvElegant je napisao/la:Daj ne bacajte bombe, koji vam je qurac zar imate insajdere i u Brazilu. Niko ne zna sta se stvarno desava, niti na koga se odnosi smjetljar, ili neke tuce igraca ...itd.anonymousHD je napisao/la:Džeko je smetljar, a Kolašinac se obračuno s Papetom i ovom dvojicom kabadahija.
A ko je ovoga snimao i postavio na internet ?
To je to, svaka druga varijanta je nelogična.mujezin je napisao/la:-Čuo sam da se Spahić tukao s nekim
- (priča sagovornik, vjerovatno je i on rekao nesto za Spahu)
Velid: Ma on je smetljar, da Pape ima muda otjerao bi ga
Rekonstrukcija
Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?anonymousHD je napisao/la:Naivan si momak, ali hajde, uskoro će se sve znati.Elegant je napisao/la:Daj ne bacajte bombe, koji vam je qurac zar imate insajdere i u Brazilu. Niko ne zna sta se stvarno desava, niti na koga se odnosi smjetljar, ili neke tuce igraca ...itd.
Kolašinac je Papetu je.bo mater, radi Džeke i Spahića i radi stvari što su tamo radili.
ja kad sam ovo podjelio na svom fb profilu i ovde na forumu, bio sam lincovanRule_hz je napisao/la:http://zurnal.ba/novost/5382/emir-spahi ... g.comments
Svi su to vidili i Pape, ali je on šutio, nije imao muda da išta poduzme u vezi toga, što govori Spaho u videu, pa je Seo poludio i je.bo mater Papetu. Jer on treba da bude glavni, da takve stvari sankcioniše, al on ništa nije radio.Elegant je napisao/la:Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?
Ja mislim da ti izmisljas? Pa ima mnogo kombinacija ako se neko tukao sa Spahicem ko je to mogao biti, mozda neko iz strucnog staba, mozda kuhar, ne mora biti igrac.anonymousHD je napisao/la:Svi su to vidili i Pape, ali je on šutio, nije imao muda da išta poduzme u vezi toga, što govori Spaho u videu, pa je Seo poludio i je.bo mater Papetu. Jer on treba da bude glavni, da takve stvari sankcioniše, al on ništa nije radio.Elegant je napisao/la:Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?
Možda su Džeko i Spahić krivci što Kolašinac nije igrao, nisu mu dali i to je moguće. Možda su se radi toga sukobili u svlačionici.
anonymousHD je napisao/la:Svi su to vidili i Pape, ali je on šutio, nije imao muda da išta poduzme u vezi toga, što govori Spaho u videu, pa je Seo poludio i je.bo mater Papetu. Jer on treba da bude glavni, da takve stvari sankcioniše, al on ništa nije radio.Elegant je napisao/la:Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?
Možda su Džeko i Spahić krivci što Kolašinac nije igrao, nisu mu dali i to je moguće. Možda su se radi toga sukobili u svlačionici.
anonymousHD je napisao/la: Možda su Džeko i Spahić krivci što Kolašinac nije igrao, nisu mu dali i to je moguće. Možda su se radi toga sukobili u svlačionici.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.