Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Najbolji svih vremena hat-trick. Koji majstor. 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Igrač utakmice Xabi Alonso.
Lijepi golovi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ronaldo imperator, Kaka s obzirom na minutažu ove sezone odličan,Alonso hladnokrvni mo fo,Benz like it,
kapitena prije svake tekme polit kantom vode(ledene)
kapitena prije svake tekme polit kantom vode(ledene)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sa puno samopouzdanja sada na Camp Nou. Barcina odbrana oslabljena dosta, to se mora iskoristit i odnijet bodove iz Barce. 
Arbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice - Lionela Messija, i to je to, pobjeda Reala neupitna.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najbolji igrac svijeta.
[youtube][/youtube]
Najbolji igrac svijeta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Potpuno nebitno sto se to nece desiti jer spomenuti igraci djeluju na razlicitim dijelovim terena...FKKC1932 je napisao/la:Arbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice - Lionela Messija, i to je to, pobjeda Reala neupitna.
Smaras.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:dajte snimak Karimovog gola![]()
Kaka ko u najboljim danima poslao loptu a egzekucijaSPY je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:dajte snimak Karimovog gola![]()
fantastično
FORZA MARŠAL !!!
Daleko...D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najbolji igrac svijeta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ruku na srce mora onaj balon uzeti 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice
Sljedeći cigani.Biću malo bezobrazan al manje od 3 gola u njihovoj mreži ne prihvatam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I ja kažem vala, ruku na srce .... onaj Benzemin gol 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Joj kako Kaka odigra majko moja. Svaka čast. Dođe ti Modrić u klub, imaš već ispred sebe sjajnog Ozila ali džaba, trudiš se, treniraš i dođeš na svoje. Pravi profesionalac, i kako ga neće voljeti svaki navijač. Objasnio neke stvari svima.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
epic burnLBJ MVP je napisao/la:Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice![]()
- LarryDavid
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan s remijem...mislim da ce i Joso tako nastupiti...ha ja ostane -8(puno bolje nego -11) i onda polako cekat kikseve Barse...LBJ MVP je napisao/la:Ne može sam sebe čuvatArbeloi povjeriti zadatak čuvanja najboljeg igrača današnjice![]()
Sljedeći cigani.Biću malo bezobrazan al manje od 3 gola u njihovoj mreži ne prihvatam![]()
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.