FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Necemo izgubiti od Batea
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi moramo sebe gledati, vise podrske dati igracima, dolaziti na utakmice a manje pljuvati nakon prvog kiksa. Zrinjski i zeljeznicar ce biti konkurenti dok široki, čelik i radnik su uvijek nezgodni tako da ce biti zanimljivo prvenstvo. Nece biti šetnje i lahko cemo, toga nema svaku moramo biti pravi i lagano iz utakmice u utakmicu ne treba daleko gledati.
SVI U ZENICU !
SVI U ZENICU !
Ma Zrinjski je imao katastrofa raspored..vratit ce se oni
Pricaj ti sta hoces, oni ce nama biti najveca briga. Ne sto su dobri vuc iz nekih drugih razloga.Laznjak je napisao/la:Ako nam je raspali zeljo konkurent za titulu, da mi odma pocnemo slaviti hahahahha
Zrinjski ce se vratit, a ovi ce pasti q za usi, tako da je ovo extra za nas. Sto im vise pobjegnemo sad to lakse poslije.
Teže je i to sad nego u vrijeme Brkovicafks74 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces, oni ce nama biti najveca briga. Ne sto su dobri vuc iz nekih drugih razloga.Laznjak je napisao/la:Ako nam je raspali zeljo konkurent za titulu, da mi odma pocnemo slaviti hahahahha
Zrinjski ce se vratit, a ovi ce pasti q za usi, tako da je ovo extra za nas. Sto im vise pobjegnemo sad to lakse poslije.
Ma i to treba okačit mačku o rep, mogli su se pogurat Svraka, Jamak, Adilović, Šehić, Vasilić... Te stvarno jake generacije koje su imale protekciju sudija u nekim utakmicama al su i regularno razbijali protivnike u više navrata. Yebem ja onog sudiju koji kupi titulu Alispahiću, Zecu, Osmankoviću i Zajmoviću. Nemaju oni kvalitet za veće domete kad bi im Odović sudio svaku utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Željo nije briga ako budemo imali kontinuitet dobrih rezultata. Ovaj start sezone je fenomenalan, molim Boga da i u narednim utakmicama budemo pravi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Imal informacija za godisnje kqkav ce raspored biti u Zenici jel isto kao na kosevu tipa zapad na kosevu-zqpad u zenici ili ce na najvecu onu pustat godiwnje?
Meni su svi konkurenti dok se ne odlijepimo bodovnom razlikom.
Mogu se stvari poklopiti pa da ispadne kako se sa slabijim ekipama ganjamo za titulu. Sve dok je tako treba čim jače ući u sezonu. Ko nam je konkurent vidjećemo nakon 11 kola.
Mogu se stvari poklopiti pa da ispadne kako se sa slabijim ekipama ganjamo za titulu. Sve dok je tako treba čim jače ući u sezonu. Ko nam je konkurent vidjećemo nakon 11 kola.
+1Arnelv52 je napisao/la:Meni su svi konkurenti dok se ne odlijepimo bodovnom razlikom.
Ako neko zelju smatra konkurentom taj ne zna sta ie fudbal. Jedine dvije ekipe koje ce se marisati za titulu smo mi i zirnja. Na zrinju traga ostavlja evropa, vidjet cemo kako cemo se snaci u tom vrtlogu posle batea. Jedva cekam sedmo kolo da im ogadimo fudbal i da ih postavimo na njihovo mjesto. Msm da imamo sirok roster igraca i da nam je samo da listicu prevalimo kako znamo i umijemo i onda idemo gaziti. @sabinho sto se tice sovjetskog fudbala ne znam ti objasniti mozda tvrd, ostar, hladan 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
De smanjite s tim gađenjem fudbala, ako smo ih jednom razbili ne znači da ćemo uvijek. U derbiju nema favorita, nikad! Takva bahaćenja su nam više puta došla glave.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
+1skoroalen je napisao/la:De smanjite s tim gađenjem fudbala, ako smo ih jednom razbili ne znači da ćemo uvijek. U derbiju nema favorita, nikad! Takva bahaćenja su nam više puta došla glave.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Guzina ce zabiti u derbiju na asistenciju gavrica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još kad bi odgodili utakmicu sa lišticom, uh kako bi nam to sjelo 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima da Guzina sve redom naguzi do kraja.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja bi bio zadovoljan ovaj put sa 0:1, ovaj skretnicar sa stilucem i 100 zdravim zecomje mnogo opasni nego prosle sezone i imaju mnogo boljeg golmana nego prosle godine.
Ja mislim da ce se znat koce bit prvak tek nakon 30 kola prije sigurno nece
Ja mislim da ce se znat koce bit prvak tek nakon 30 kola prije sigurno nece
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prebaci se na opšte diskusije!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da odmah razjasnim neke stvari, a ovo sam pisao i na pocetku prosle sezone i ispostavilo se tacnim.
Mi smo ostali sa kosturom ekipe, imamo najkvalitetniju i najduzu klupu od svih ekipa. Pojacali smo se ubitacno pogotovo u zadnjoj liniji. Kovacevic zreliji za jednu sezonu, jedva mu neko zabije gol. Povrijeđeni se polahko vracaju.
Niti jedna ekipa nam nije u ligi konkurentna! Kvalitetom smo ispred svih, i ne, nece nam ova sezona biti teza uopste. Uzimamo opet duplu u ovisnosti koliko dugo ce potrajati Evropa. Ako potraje duze, zrtvovacemo kup, ali titula je opet tu.
Mi smo ostali sa kosturom ekipe, imamo najkvalitetniju i najduzu klupu od svih ekipa. Pojacali smo se ubitacno pogotovo u zadnjoj liniji. Kovacevic zreliji za jednu sezonu, jedva mu neko zabije gol. Povrijeđeni se polahko vracaju.
Niti jedna ekipa nam nije u ligi konkurentna! Kvalitetom smo ispred svih, i ne, nece nam ova sezona biti teza uopste. Uzimamo opet duplu u ovisnosti koliko dugo ce potrajati Evropa. Ako potraje duze, zrtvovacemo kup, ali titula je opet tu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jesu li karte u prodaji ne mogu naci na starnici.tilo je napisao/la:Imal informacija za godisnje kqkav ce raspored biti u Zenici jel isto kao na kosevu tipa zapad na kosevu-zqpad u zenici ili ce na najvecu onu pustat godiwnje?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri i 49 gostiju.