floyd je napisao/la:Vidi Velida mudonje![]()
A zna se derat za Zrinjski i Siroki dok gori zastava Bosne, sviraju se nepostojeci penali i ofsajdi, majmuni skandiraju protiv drzave. I kad treba osudit navijace iz Sarajeva, prvi je da pljune.
**** ti "pape" m.ater mutavu. Parazit obicni...
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Glup & gluplji...u novim avanturama.anonymousHD je napisao/la:Svi su to vidili i Pape, ali je on šutio, nije imao muda da išta poduzme u vezi toga, što govori Spaho u videu, pa je Seo poludio i je.bo mater Papetu. Jer on treba da bude glavni, da takve stvari sankcioniše, al on ništa nije radio.Elegant je napisao/la:Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?
Možda su Džeko i Spahić krivci što Kolašinac nije igrao, nisu mu dali i to je moguće. Možda su se radi toga sukobili u svlačionici.
Jedno je sigurno, nema više cirkusa u Hrasnici. 
Niko se ne vraca u Sarajevo, dzaba bi cekao na aerodromu.Mozambik je napisao/la:Sad su mi ovi Grci digli pritisak, tacno mi dodje da odem na aerodrom i zadavim ono govedo kad se vrate u Sarajevo.
Unistio nas je.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dje su dreamer i NoName ? Njih je ovo tele uhakalo 100 %.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kad malo razmislim možda je ono ubacivanje što neko reče Tina bila sol na ranu pojedincima.

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 25 jun 2014, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
- 1988risha
- Kontakt:
O majko moja,evo sad spominju neko sreo Karabegovu ženu,ko ona nešto pričala po Sarajevu u vezi problema u repki
Karabeg bas ima finu ženu,ne liči mi to na nju,bas sam ih sreo u januaru na aerodromu,odoše u Minhen,onako džuture s djecom
Jedno je sigurno,u mahalanju smo No.1 u svijetu

Karabeg bas ima finu ženu,ne liči mi to na nju,bas sam ih sreo u januaru na aerodromu,odoše u Minhen,onako džuture s djecom
Jedno je sigurno,u mahalanju smo No.1 u svijetu
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
anonymousHD je napisao/la:Svi su to vidili i Pape, ali je on šutio, nije imao muda da išta poduzme u vezi toga, što govori Spaho u videu, pa je Seo poludio i je.bo mater Papetu. Jer on treba da bude glavni, da takve stvari sankcioniše, al on ništa nije radio.Elegant je napisao/la:Ako sam te razumio Seo je kao uvidio da ova dva nesto mute pa se zalio Papetu tj. napao ga ?
Možda su Džeko i Spahić krivci što Kolašinac nije igrao, nisu mu dali i to je moguće. Možda su se radi toga sukobili u svlačionici.
ti napravi pravi roman jbt
joj sta masta nece sve uradit,na osnovu audio snimka napravi sapunicu jbt
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ni Velid ne zna da li je bilo tuce, ova njegova prica je vise rekla-kazala vec ozbiljna informacija, sto i sam govori. I vi ste na osnovu toga vec utvrdili citav scenario, ucesnike u „tuci“, razloge zbog kojih je izbila i sta sve ne.

Kuko je napisao/la:Ni Velid ne zna da li je bilo tuce, ova njegova prica je vise rekla-kazala vec ozbiljna informacija, sto i sam govori. I vi ste na osnovu toga vec utvrdili citav scenario, ucesnike u „tuci“, razloge zbog kojih je izbila i sta sve ne.![]()
![]()
ovo je namjerno montirano,jer niko nece da direktno kaze istinu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ja mislim da je kolasinac nekog stekno 
Ono je bilo sol na ranu meniJanez je napisao/la:Kad malo razmislim možda je ono ubacivanje što neko reče Tina bila sol na ranu pojedincima.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Al je Velid ovdje ispo žrtva hahahha, nazvali ga prije utakmice i na onom kanalu BHT2 ga pustili, da raja čuje i neko snimio, sve je ovo iscenirano jer se u roku sat vremena pojavilo na interentuodjava je napisao/la:Kuko je napisao/la:Ni Velid ne zna da li je bilo tuce, ova njegova prica je vise rekla-kazala vec ozbiljna informacija, sto i sam govori. I vi ste na osnovu toga vec utvrdili citav scenario, ucesnike u „tuci“, razloge zbog kojih je izbila i sta sve ne.![]()
![]()
ovo je namjerno montirano,jer niko nece da direktno kaze istinu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- 1988risha
- Kontakt:
Ma kakav Kolašinac,on s njima i ne priča,on ima svoj film... ovo će ti biti sukob starosjedioca sa Germanijom/ Hajduk...bordobijeli je napisao/la:ma ja mislim da je kolasinac nekog stekno
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
-
bordobijeli
- Kontakt:
krajina portal ,zvanicno saznaje bih prodala iranu utakmicu haahhahahah
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Napokon lijepe vijesti iz Brazila:
Safet Sušić izabran za najboljeg amidžu SP-a.
Safet Sušić izabran za najboljeg amidžu SP-a.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Avdija sve ovo radi samo vi mislite da je Spahic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li realne sanse da je Ibricic upetljan u ovo sve, njemu bi najvise odgovaralo, on je meni pravi smetljar.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 25 jun 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
samo da cestitam clanu @kaunasu jer koliko sam skonto on je ovo uspio snimit i postavit

Pokazi barem jednom da imas muda i ostavi kabadahiju Spahica na klupi,Dzeku u hotelu a Ibricica stavi umjesto Kece nek bude ekonom.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.