Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma vidim da furate ovaj classic grb, pa reko zasto ne uraditi tako..TzBulevar87 je napisao/la:Dobri @Dzole, samo ubaci novi grb
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi
sto sam ja kontao da je danas?NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi
Bice.rammstein je napisao/la:sto sam ja kontao da je danas?NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi![]()
nego, imal fukara na tekmi?
Odlican!fukara1919 je napisao/la:Nije humano koliko je ovaj dobar, perverzija cista.
0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda
S obzirom da ste nalozeni do maksimuma i jos je tu Ciro koji ces jos vise vatru potpaliti, ocekujem neki remi sa puno golova.NukeR_G1970 je napisao/la:0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda
Ja nisam nalozen jer nisam navijac Slobode, niti sam iz BiH, ovo sam napisao zato sto taj rezultat i ocekujem. (I zato sto mrzim ove sa kojima igra SlobodaDzoleZeljo je napisao/la:S obzirom da ste nalozeni do maksimuma i jos je tu Ciro koji ces jos vise vatru potpaliti, ocekujem neki remi sa puno golova.NukeR_G1970 je napisao/la:0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda![]()
2:2, mozda 3:3..
Posto ce biti prisutne obje navijacke skupine, nadam se samo da nece doci do nekih pokusaja dokazivanja..