FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma vidim da furate ovaj classic grb, pa reko zasto ne uraditi tako..TzBulevar87 je napisao/la:Dobri @Dzole, samo ubaci novi grb
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uradit cu vam sa novim grbom, moram sada da furam, pa veceras kada dodem kuci...
EDIT: Hvala svima..
bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi
sto sam ja kontao da je danas?NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi
nego, imal fukara na tekmi?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice.rammstein je napisao/la:sto sam ja kontao da je danas?NYKnicks Fan je napisao/la:Sutra u 2, arenasport 1rammstein je napisao/la:bas niko nece da kaze kad je tekma i ko prenosi![]()
nego, imal fukara na tekmi?
- Probisvjet
- Kontakt:
Arena sport 1
Arena sport 1
14:00 uživo Fudbal
PRIJATELJSKA UTAKMICA: Crvena Zvezda - Sloboda
Arena sport 1
14:00 uživo Fudbal
PRIJATELJSKA UTAKMICA: Crvena Zvezda - Sloboda
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 04 feb 2014, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
fukara1919
- Kontakt:
Nije humano koliko je ovaj dobar, perverzija cista.

@fukara 1919
I meni se taj najvise svidja za domace tekme,a za gostujuce bijeli sto je @Dzole Zeljo postavio,treci po redu ja mislim..
Sutra ocekujem kao i svaki navijac Slobode dobar rezultat,a ako dodje do poraza do 2-3 gola razlike prihvatljivo,jer su zvezdasi uigrana ekipa,a mi se tek sastavljamo .
I meni se taj najvise svidja za domace tekme,a za gostujuce bijeli sto je @Dzole Zeljo postavio,treci po redu ja mislim..
Sutra ocekujem kao i svaki navijac Slobode dobar rezultat,a ako dodje do poraza do 2-3 gola razlike prihvatljivo,jer su zvezdasi uigrana ekipa,a mi se tek sastavljamo .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Odlican!fukara1919 je napisao/la:Nije humano koliko je ovaj dobar, perverzija cista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
meni se ova dva najviše sviđaju, s tim da bih na domaćem volio neke sitne izmjene
grb naravno novi i ova linija na dnu dres je višak po meni
što se brojeva tiče, je l' Patrick pravi ili se i to može dizajnirati? ovaj gostujući od @tzboy kida, ništa ne bih dirao

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 04 feb 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda
- DzoleZeljo
- Kontakt:
S obzirom da ste nalozeni do maksimuma i jos je tu Ciro koji ces jos vise vatru potpaliti, ocekujem neki remi sa puno golova.NukeR_G1970 je napisao/la:0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda
2:2, mozda 3:3..
Posto ce biti prisutne obje navijacke skupine, nadam se samo da nece doci do nekih pokusaja dokazivanja..
Navijači tuzlanske Slobode večeras putuju za Sloveniju kako orgaznizovanim prevozom tako i sa privatnim automobilima/kombijima.Nadam/o se da neće praviti probleme na graničnim prelazima i da neće nikog vratiti.Što se tiče nereda na samoj tekmi ili gradu sumnjam da će biti,kako sam čuo neće dati ciganima ulaz na stadion/grad
Opet imaju oni UG navijača u Sloveniji pa ćemo da vidimo.
Što se tiče rezultata ovo je prva poslije-ratna tekma pa je sve moguće,jer ipak je ovo pripremna tekma uigravanje ekipa,mada kako sam čuo od njihovog trenera nije zadovoljan pretjerano sa ovom zadnjom tekmom koju su dobili 1:0 .
Mada imam neki feeling da ćemo ih dobiti/pobijediti.
Što se tiče rezultata ovo je prva poslije-ratna tekma pa je sve moguće,jer ipak je ovo pripremna tekma uigravanje ekipa,mada kako sam čuo od njihovog trenera nije zadovoljan pretjerano sa ovom zadnjom tekmom koju su dobili 1:0 .
Mada imam neki feeling da ćemo ih dobiti/pobijediti.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ja nisam nalozen jer nisam navijac Slobode, niti sam iz BiH, ovo sam napisao zato sto taj rezultat i ocekujem. (I zato sto mrzim ove sa kojima igra SlobodaDzoleZeljo je napisao/la:S obzirom da ste nalozeni do maksimuma i jos je tu Ciro koji ces jos vise vatru potpaliti, ocekujem neki remi sa puno golova.NukeR_G1970 je napisao/la:0:2Probisvjet je napisao/la:Hajmo prognoza C.Zvezda-Sloboda![]()
2:2, mozda 3:3..
Posto ce biti prisutne obje navijacke skupine, nadam se samo da nece doci do nekih pokusaja dokazivanja..
Ocekujem makar 100-njak momaka u Kopru 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sloboda pobjeđuje 2-1
mislim da će naši igrači više biti naloženi protiv kluba kao što je C.Zvezda, Ćiro će sigurno tražiti da se maximalno ozbiljno odigra tekma, sa druge strane C.Zvezda ne briljira na pripremama, a budimo realni, mi nismo za njih neki izazov i nemaju neki sportski motiv da nas pobjede, kao mi njih
što se tiče ovog drugog dijela o navijačima, nadam se da neće biti nikakvih problema, u finom svjetlu reprezentujte naš grad i klub!
što se tiče ovog drugog dijela o navijačima, nadam se da neće biti nikakvih problema, u finom svjetlu reprezentujte naš grad i klub!
j*beš zvijezdu i delije i beograd
NIKO NIKO SAMO SLOBODA SAMO SLOBODA SAMO ČARŠIJA

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
trasu ocekujem svasta...kako na terenu,tako na tribinama

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odradi nam care kakvih finih, vidi se da znas oko ovogDzoleZeljo je napisao/la:Ma vidim da furate ovaj classic grb, pa reko zasto ne uraditi tako..TzBulevar87 je napisao/la:Dobri @Dzole, samo ubaci novi grb
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Uradit cu vam sa novim grbom, moram sada da furam, pa veceras kada dodem kuci...
EDIT: Hvala svima..
http://zaslike.com/files/nkuco4ruyyhq8iva0d9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i grb novi, ukonjena je pozadina bijela. Samo ga smjesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.