Sjeba me Arles za golLepinja je napisao/la:St. Gallen - Dortmund 3+
Montpellier - Arles GG

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sjeba me Arles za golLepinja je napisao/la:St. Gallen - Dortmund 3+
Montpellier - Arles GG
Ovo mi se vec svidjaLepinja je napisao/la:S. Bratislava -Tobol 1
FC Lustenau -LASK Linz GG
Young Lions - Tampines 2
Dođoše obje, Litex jedva.. Odigrao sam to na manji ulog, pa bi bilo fer da dobitak uplatim na južnoamerikance noćas.. Čile i Urugvaj, kad je već krenulo favoritespielführer_21 je napisao/la: Naizgled dvije solidne dvice Litex i Plzen, ali imam neki osjećaj da jedna neće doći..
Litex ipak uze jedva a Spanjolke lagano 26 razlike.nando je napisao/la:Evo upravo iz kladionice, parovi nista posebno ali mogu se naci neke sigurice.
Mogren-Liteks 2 1.50
-12.5/KZ/Spanija-Italija 1 1.80
Linfild - Bate B. 2 1.40
-1.0/Maccabi-Borac 1 1.50
Kvota 5.67 Ulog 10 Dobitak 56.70
Mogren-Liteks :vec je sve receno u gornjim postovima.ovo bi trebao biti zicer dana
Spanija-Italija :Kosarka zene EP do 20 g..Spanjolke deru sve redom po 30-40 razlike.Italija je malo jaci protivnik pa je i hendikep samo 12.5.Spanija do sada ima omjer 4-0 a Italija 3-1.Po meni i ovo je sigurica.
Linfild-Bate B.:Ovo je par koji se igra sutra.Linfild vrijedi oko 500.000 Eura a Bate 14.000.000 Eura.Linfild je prosle godine ispao od Rozemborga, a pretprosle ih je Randers unistio.Bate je veoma dobar u evropi.Prosle godine su stigli do grupne faze europa lige koju su prosli a kasnije su ispali od PSG iako nisu izgubili nijedan mec.
Maccabi-Borac:kod Maccabia je otprilike ostala ista ekipa dok je Borac napustio njihov najbolji igrac Darko Maletic.Borac ovdje nema sta da trazi.Samo se nadam da ih nece bas unistiti iako bih volio...
Imam jos tiketa na kojem cekam samo jedan parVjecna Robija je napisao/la:
St. Gallen -Dortmund 3+![]()
Shamrock Rovers FC-Flora Tallinn 1![]()
Slovan - Tobol 1x![]()
Urugvaj-Meksiko 1
Chile-Peru 1
FC Mogren - Litex Lovech 2![]()
harry_90 je napisao/la:Tiket za danas
Pyunik - Plzen 2 1.65
Freiburg - Polonia 1 1.70
Grodig - Lustenau 2/2 4.90![]()
Mogen - Litex 2 1.50
Slovan - Tobol 1 1.20
Shamrock - Flora 1 1.50
37.10 km
brate i ja sam ga igrao.Ali bruku love je uplaceno na njega,strah mefanatic1991 je napisao/la:jos samo Chilenadam se da ce i oni pobijediti da se dignem malo iz minusa
Šta je sa tobom Hary Posteruharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Tiket za danas
Pyunik - Plzen 2 1.65
Mogen - Litex 2 1.50
Slovan - Tobol 1 1.20
Shamrock - Flora 1 1.50
37.10 km
Samo ispravi ovo,zamjeni domacine,tip nek ostane istiBaboon je napisao/la: Borac - Makabi 1
Bold1 : Sta cu radit,kad me ide kocka,lahke pare,a ruke te ne bolelegenda reala je napisao/la:Šta je sa tobom Hary Posteruharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Tiket za danas
Pyunik - Plzen 2 1.65
Mogen - Litex 2 1.50
Slovan - Tobol 1 1.20
Shamrock - Flora 1 1.50
37.10 km
Idi šta radi ,samo kockaš bezveze
Pa što ne prepisa ,kad ga je krenulo ,e budalo jedna budalasta![]()
prepravi Zeljo u 1x i to je to pareSarajlijc@ je napisao/la:kakve su mi sanse ?
orebro-sarajevo x2 2.25
differdange-levadia 2 1.50
olimpija - bohemians 1 1.60
zeljo-serif x2 1.55
zestafoni-dacia x2 1.80
skonto-wisla 2 1.55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.