FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj taj Ajaks da im yebemo majku majcinu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma Evo ja sam prvi prešao sa sjevera na istok kad se dešavalo to što se desavalo i ne vraća mi se, tako još masa raje sa sjevera se podijelila na istok i zapad.NorthN01 je napisao/la:Niko odgovor nema na to pitanje..haman sve nesuglasice su rijesene..neki ljudi koji su smetali vise nisu tu ali opet raje nema..ali generalno nam je posjeta slaba i istok nije kao sto je bio a ni sjever..al nadajmo se da ce i ta kriza proci i da ce Sjever opet probeharati u punom sjajupaulus je napisao/la:Moram malo pitat ovu generaciju sad sto je u prime-u koji nasljedjuju stafetu Hordi od starije itd. Ovo je bez ikakve provokacije . Jel Ima neki problem , zasto je tako malo Hordi, da tacno je da je Sloboda i sve stoji ,al generacije prije su imale uvjek masu na sjeveru i generalno me zanima sta je problem.
Usput imal' iko informacija o Ahmetu i Rahmanu i bilo cijem povratku za Bate
Utakmica je za tri dana, i ne igra se u našem gradu, nego u Zenici, i još nema nikakvih informacija o cijenama karata?! A da ne pričam o tome da se ništa ne zna ništa o organizovanom prijevozu navijača?!
**** VAS INSTAGRAM STORY I #!
**** VAS INSTAGRAM STORY I #!
[quobhte="BordoSarajevo"]Odgođene utakmice nas i Zrinjskog.
Odlično, nije moglo bolje, top!!!
Odmorni i svježi ulazimo u dvomeč sa BATEom + za ligu imamo mogućnost da se pred važne tekme vrate neki povrijeđeni igrači.[/quote]
Shvatili u Savezu, da treba gledati i interes klubova.
Sada je na name, da napunimo BP, te podržimo klub.
Valjda će nam organizovati kakav prevoz.
Odlično, nije moglo bolje, top!!!
Odmorni i svježi ulazimo u dvomeč sa BATEom + za ligu imamo mogućnost da se pred važne tekme vrate neki povrijeđeni igrači.[/quote]
Shvatili u Savezu, da treba gledati i interes klubova.
Sada je na name, da napunimo BP, te podržimo klub.
Valjda će nam organizovati kakav prevoz.
A fkt je li moguce da jos nema nikakvih zvanicnih informacija iz kluba o kartama, prevozu...?
APOEL/Qarabag – PAOK/Ajax sad izvuceno, znaci nista od paoka ..
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ima li ko link izvlacenja
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kako nema, pobjednici igraju play off za LP, a porazeni za LE.NorthN01 je napisao/la:APOEL/Qarabag – PAOK/Ajax sad izvuceno, znaci nista od paoka ..
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... 9/?iv=trueAngelDiMaria je napisao/la:Ima li ko link izvlacenja
JURIŠ
To je CL. Pobjednici tih duela će igrati za grupnu fazu. Nas zanimaju poraženi iz tih duela. Oni su nam potencijalni protivniciNorthN01 je napisao/la:APOEL/Qarabag – PAOK/Ajax sad izvuceno, znaci nista od paoka ..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
nukleusmember
- Kontakt:
dajte kakav link
VVVBK
VVVBK
Mi ako Listicu prođemo neokrznuti,nas do jeseni niko neće zaustaviti.
**** Evropu,da mi titulu uzmemo opet,a treba iskoristiti umor Zrinjskog.
Sto se mene tice nek ispadnu od Batea ako ce to donijeti duplu na kraju sezone.amypitar je napisao/la:Mi ako Listicu prođemo neokrznuti,nas do jeseni niko neće zaustaviti.
15.10.2013.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:dajte kakav link
VVVBK
Ima prenos izvlačenja na EuroSportu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kaunas je napisao/la:Sto se mene tice nek ispadnu od Batea ako ce to donijeti duplu na kraju sezone.amypitar je napisao/la:Mi ako Listicu prođemo neokrznuti,nas do jeseni niko neće zaustaviti.
Samo titulama nabijaš koeficijent.Sa novom titulom mi ćemo imati mnogo veće šanse i lakše protivnike.
Odigrati muški protiv Bate i onda zapeti u prvenstvu, neku bodovnu razliku već imamo i onda lagano.
Zrinjski jest odradio dobar posao sve ok,al se neće vratiti tamo do pola prvenstva,što im može biti kobno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako seltik prode smijesno u grupe da ne povjerujes
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ovaj ce biti sretne ruke, a ne onaj uhljup ebo ga i celtic i bate
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bordobijeli, misstianopenaldo, Zeko87 i 31 gost.