FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bate je posljednji 13 godina prvak. Eh to vam je dominacija., 5X Igrao LP .4X EL mnogo rutine i iskustva imaju. Treba vjerovati napunit BP dati podrsku a vidjecemo koliko mozemo.
Ma Bate je favorit u svakom slucaju al na teren treba izac bjih je 11 nas je 11 i ajmo dat sve od sebe, ja nista vise od ekipe ne trazim .Vaha1946 je napisao/la:Ne treba se zanositi previse. Stvara se takva atmosfera da su ovi amateri "sad il nikad", vec o Astani pricamo kao da je Bate apsolviran, i slicne price, i ako ne daj Boze dozivimo neuspjeh bit ce kako ovo, sto ovo, fuj, a takve price pricaju i pricat ce neznalice, nerealni tipovi koji su tu od Celtica do Celtica. Treba pruziti podrsku pa cemo vidjeti sta ce biti, a Bate je super jaka ekipa. Da je u bh okvirima postat dominantan da se ne tresemo protiv svakakvih majstora bh loptanja.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Iza Bate a stoji drzava , i to drzava u kojoj vazi pravilo ispeci pa reci, Nije usporedivo nikakobordobijeli je napisao/la:Bate je posljednji 13 godina prvak. Eh to vam je dominacija., 5X Igrao LP .4X EL mnogo rutine i iskustva imaju. Treba vjerovati napunit BP dati podrsku a vidjecemo koliko mozemo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
U ovoj tekmi nije ni bitan kvalitet, jer ga nemaju oni, a pogotovo mi. Ovdje ce odluciti iskustvo i ko ima veca muda. Nisu uopste atraktivan i izvikan protivnik. Znaju oni da je Balkan jako gadan za gostovanje. Nasi trebaju da izadju da se posibaju s njima, bez respekta ikakvog i bez pardona. Tako jedino mozemo proci. Budemo li igrali ko sa Celticom, svi igraci iza lopte, jer oni nisu ekipa koja igra takav stil, pisi propalo. Do nas je sve.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Zalaganje kao protiv celtica i da izgbimo opt 1:3 niko im a reci nece.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Valjda smijemo maštati malo. Do grupne faze ne igramo protiv ekipa iz lige petice ili ekipa tipa Ajax, Celtic, PAOK.. protiv koji ne bi imali ni 1% za prolaz.
Igramo protiv ekipa sa kvalitetom koji nije veći od kvaliteta Atromitosa naprimjer. Obje ekipe su favotiti protiv nas, blagi favoriti ali da imamo šansi - itekako da imamo, pa i kladionice su stavile kvote da smo MI BLAGI favoriti protiv BATEa u Zenici.
Igramo protiv ekipa sa kvalitetom koji nije veći od kvaliteta Atromitosa naprimjer. Obje ekipe su favotiti protiv nas, blagi favoriti ali da imamo šansi - itekako da imamo, pa i kladionice su stavile kvote da smo MI BLAGI favoriti protiv BATEa u Zenici.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ULOJENI, KAD ĆE **** INFORMACIJE O KARTAMA? KARINE JEDNE NESPOSOBNE, IMA VAS 80 U ADMINISTRACIJI, A NIKO NIŠTA NE RADI!
Sanse su ovdje po meni 50-50. Nisu oni nesto. Bezveze se dize ovaj BATE, previse. Fudbal je ovo ba. Moze se desiti opet korner, zviz, 1-0 za nas. Oni nam mogu uvaliti go sa 25m, al i oni mogu primiti go frljoka neka... itd... Svasta se moze desiti. Zavisi kako ce se nasi postaviti u tekmi.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 05 avg 2019, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
GAZI SOVJETE!
Sovetskiye shlyukhi!
Sovetskiye shlyukhi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da li je moguce da još nema karata u prodaji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Malo više vjere u ove momke i Allaha...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
bordobijeli je napisao/la:Da li je moguce da još nema karata u prodaji
TREBA IM **** MATER
Zvanicno odgodjena utakmica protiv Sirokog. Leglo nam je to kao kec na desetku.
-
Historicar
- Kontakt:
Protiv Astane ćemo igrati na umjetnoj travi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Historicar je napisao/la:Protiv Astane ćemo igrati na umjetnoj travi
SVI U ZENICU !!!
Kako su pojedinci dosadni sa dovođenjem zadnjeg veznog igrača a imamo Đokanovića koji je već pokazao da je strašan igrač i koji sigurno može iznijeti teret do povratka Stanojevića i onda će oni biti konkurencija jedan drugom ja ne vidim svrhu dovođenja nekog trećeg igrača.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Predpostavljam da je to neka psovkaElCartel11 je napisao/la:GAZI SOVJETE!
Sovetskiye shlyukhi!
U Vistafon na pripremeHistoricar je napisao/la:Protiv Astane ćemo igrati na umjetnoj travi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
hocel informacije od ovih glupana
Trenutno korisnika/ca: haklamas, KarloIvandic, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Rule_hz, teamnorth1989, ubipara i 28 gostiju.