FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
trasu ocekujem svasta...kako na terenu,tako na tribinama

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odradi nam care kakvih finih, vidi se da znas oko ovogDzoleZeljo je napisao/la:Ma vidim da furate ovaj classic grb, pa reko zasto ne uraditi tako..TzBulevar87 je napisao/la:Dobri @Dzole, samo ubaci novi grb
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Uradit cu vam sa novim grbom, moram sada da furam, pa veceras kada dodem kuci...
EDIT: Hvala svima..
http://zaslike.com/files/nkuco4ruyyhq8iva0d9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i grb novi, ukonjena je pozadina bijela. Samo ga smjesti
Gorki je napisao/la:Skver je napisao/la:
Ovo je po meni najbolje sto je predlozio Zodiac, ne smijemo zanemariti tradiciju, ovo je dres po kojem je Sloboda prepoznatljiva svima na podrucju ex YU. Mozda ce nam se svidjeti trenutno neki drugi dizajn ali tradicija nalaze ovaj Classic
Sve to stoji drug,ali trebamo nešto napraviti spoj tradicije i modernog vremena.Kakva bi slova i brojevi išli na leđa?Mislim koji font?

Zabari su sve izmislili na svijetu sto je ljepo...Ovo su fontovi sa AC Milan
Skver je napisao/la:
Zabari su sve izmislili na svijetu sto je ljepo...Ovo su fontovi sa AC Milan
Ragazzi
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovaj sam im poslao na mail ,malo preradio dres BVB-a iz CL prosle godine ,izbacio neke sitne detalje koji su za patrick suvise komplikovani
,msm da moze proci
.
Sa Zvezdine zvanične stranice...

Što se dresova tiče, kad vam već nude mogućnost i traže vaše mišljenje, ja bih vam predložio da napravite i pošaljete kopiju najboljeg dresa u dvije boje ikad (bar po mom mošljenju). Ovakav dres je i Zvezda nosila tih godina (naravno drugih boja) a mimo nje i mnogi drugi klubovi...Trening u Izoli, Stojanović pred Slobodu
Sutra (sreda, 5. februar) Milijaša i drugove očekuje novi prijateljski meč. Protivnik je Sloboda iz Tuzle, nekadašnji rival iz perioda bivše Jugoslavije. Činjenica koja kod trenera Stojanovića i njegovih izabranika ne izaziva posebne emocije.
- Nemam posebnih emocija zbog meča sa FK Sloboda, nekadašnjim članom jugoslovenske lige, kao ni zbog činjenice da će na njihovoj klupi sedeti Miroslav Ćiro Blažević, koga izuzetno poštujem zbog rezultata koje je imao u karijeri. Utakmica će biti kao i svaka druga utakmica na pripremama i služi nam za uigravanje. Najvažnije je da na ovakvim utakmicama pokažemo ono što uvežbavamo na treninzima. Polako se približava nastavak prvenstva i zato je svaki meč važan za uigravanje – jasan je Slaviša Stojanović.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 04 feb 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Protiv Crvene zvezde pred praznim tribinama!

Sutrašnji kontrolni meč naših prvotimaca i beogradske Crvene zvezde igraće se bez prisustva publike!
Naime, zbog finansijskih i sigurnosnih zahtjeva policije u Kopru, utakmica će biti zatvorenog tipa, bez navijača jedne i druge ekipe.
Meču će prisustvovati samo službene osobe i kamere Arene Sport 1 koje će u direktnom prenosu emitovati ovaj susret.
Podsjetimo, utakmica Sloboda - Crvena zvezda igra se sutra (5. februar) na stadionu Bonifika u Kopru sa početkom od 14:00 sati.
fksloboda.ba

Sutrašnji kontrolni meč naših prvotimaca i beogradske Crvene zvezde igraće se bez prisustva publike!
Naime, zbog finansijskih i sigurnosnih zahtjeva policije u Kopru, utakmica će biti zatvorenog tipa, bez navijača jedne i druge ekipe.
Meču će prisustvovati samo službene osobe i kamere Arene Sport 1 koje će u direktnom prenosu emitovati ovaj susret.
Podsjetimo, utakmica Sloboda - Crvena zvezda igra se sutra (5. februar) na stadionu Bonifika u Kopru sa početkom od 14:00 sati.
fksloboda.ba
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sto u prevodu znaci ne mogu osigurat sredstva il nece da plate dolazak sekjuritija i angazovanje policije, specijalaca.NYKnicks Fan je napisao/la:Naime, zbog finansijskih i sigurnosnih zahtjeva policije u Kopru, utakmica će biti zatvorenog tipa, bez navijača jedne i druge ekipe.
Evo od mene par ideja za markiranje dresa
Ako se kojim slucajem svidi nekom neki font da to ubaci na svoj prijedlog nek mi se javi porukom poslacu mu.
Treba ovo provjeriti jer ako je 100% tačno,da ne idu naši džaba da se ne izlažu trošku ako ih neće pustiti.A postoji i mogućnost da ih vrate i sa granice.
Sutra se u tz odrzavaju neki protesti ispred suda,pa me zanima hocel fukare uzet ucesce u istima??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa 100% je, ne bi džaba objavili na stranici.Gorki je napisao/la:Treba ovo provjeriti jer ako je 100% tačno,da ne idu naši džaba da se ne izlažu trošku ako ih neće pustiti.A postoji i mogućnost da ih vrate i sa granice.
Ma to je sigurno ako je objavljeno na stranici kluba, samo sto je neodgovorno jer znam da su momcki uplatili vec neki avans za autobus cca 20 KM po navijacu...Gorki je napisao/la:Treba ovo provjeriti jer ako je 100% tačno,da ne idu naši džaba da se ne izlažu trošku ako ih neće pustiti.A postoji i mogućnost da ih vrate i sa granice.
klasik je napisao/la: Ma to je sigurno ako je objavljeno na stranici kluba, samo sto je neodgovorno jer znam da su momcki uplatili vec neki avans za autobus cca 20 KM po navijacu...
Prepali se,a mogli su pronaći tatu/oca/babu na tribinama
- DzoleZeljo
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Odradi nam care kakvih finih, vidi se da znas oko ovogDzoleZeljo je napisao/la:Ma vidim da furate ovaj classic grb, pa reko zasto ne uraditi tako..TzBulevar87 je napisao/la:Dobri @Dzole, samo ubaci novi grb
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Uradit cu vam sa novim grbom, moram sada da furam, pa veceras kada dodem kuci...
EDIT: Hvala svima..Slobodno nesto izmisljaj ali da ne izlazi iz okvira crvene, crne i nesto malo bijele
![]()
http://zaslike.com/files/nkuco4ruyyhq8iva0d9.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i grb novi, ukonjena je pozadina bijela. Samo ga smjesti

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa stoko slovenacka,p.i.c.k.a ti materina
....e jesam se obradovo kad je ova s.t.o.k.a iz juge izasla....cuj,nemaju para...
..kakvi smradovi
Mislim da je ovaj idealan, kad ga gledam vidi se da je pravi onaj nas dres, bez puno detalja, jos samo ako bi mogo uradit na ovom dresu nesto, kragna da bude kao na ovoj sliciDzoleZeljo je napisao/la:
klasik je napisao/la: Haj ljubim te popravi to, i odma salji tamo na onaj mail
opaa
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
boja i raspored crvenih i crnih linija kao i debljina istih KIDAJUklasik je napisao/la:Mislim da je ovaj idealan, kad ga gledam vidi se da je pravi onaj nas dres, bez puno detalja, jos samo ako bi mogo uradit na ovom dresu nesto, kragna da bude kao na ovoj sliciDzoleZeljo je napisao/la:Haj ljubim te popravi to, i odma salji tamo na onaj mail
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.