AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 05 avg 2014, 12:53

Doći će nam Kučka i Eremenko :lol:

Bez jednog odličnog veznjaka mi smo jedna velika nula narednu sezonu, i male ekipe će nas silovat ako nam uzdanice budu Esien i Muntari.

Valjda uspiju nekog dobrog golmana namoliti da dođe, levate više ne mogu da gledam kako se brukaju.

Moja želja Mandanda :D
Forza Milan!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 05 avg 2014, 12:55

Kako je krenulo Milan nije vise favorit ni za trofej Silvia Berluskonija a kamo li koji drugi :mrgreen:
Sta uradi bagra od kluba...
Od giganta svjetskog fudbala su napravili ispodprosjecan evropski klub

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2014, 13:04

Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor · 41m

Açıklama: Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbo... http://****/1qQb4eG" onclick="window.open(this.href);return false; #Trabzonspor
Rijesili smo se jos jednog hamelja, a dobili malo boljeg igrača Armera ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2014, 13:05

Nadam se da ce taj Armero biti doveden kao zamjena... :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2014, 13:06

rope11 je napisao/la:Nadam se da ce taj Armero biti doveden kao zamjena... :crazy:
Milan ima već dogovor sa Armerom i sa Udinezeom .. GdS je to potvrdio.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2014, 13:08

Mislio sam kao igrac na klupi, jer bez njega ostajemo samo na Abateu i Silji (ne racunam one eksperimente sa Bonerom i Zaccardom na beku).
Najidealnije bi bilo prodati Abatea i za te pare kupiti pristojnog igraca.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 avg 2014, 13:23

Svi smo mi svjesni tog jer traje vec par sezona i nema puno opcija da se izadje iz krize a to su:da se proda klub nekom ko je voljan uloziti dosta para ili da berluskoni pocne trositi pare...Ja sam vise za ovu prvu opciju jer dok docekamo da celo pocne ulagati srozat cemo se na najnize grane,a mogao je to u startu rijesiti samo da je htio..Po meni neke realne zelje kojima bi se unaprijedila igra koliko toliko su Perin, Pastore/Grenier, Santon/Rojo/Moreno, Douglas Costa/Wijnaldum...eto na prvu neki igraci a ima ih jos toliko
FORZA MILAN

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 avg 2014, 13:26

Predlažem (da se niko ne ljuti, i sam saM frustriran ovom situacijom) da se prestanemo ponavljati šta i kako treba. Mislim da to i ptice više na grani znaju, ali je postalo pravo zamorno vrtjeti od stranice do stranice jednu te istu priču.

Valjda je sasvim jasno da se ništa drastično u nastavku mercata neće promijeniti kada do sada nisu mrdnuli prstom.
Ja sam se odlučio izolovati od malih milion špekulacija ne zato što ne volim ovaj klub, baš naprotiv...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 05 avg 2014, 13:33

Nama treba samo jedna stvar, ali samo jedna. Kvalitetan skauting kakav imaju Udineze ili Fiorentina. Para nema i para nece ni biti i treba se prestati nadati tome. Kada budemo znali ubosti igrace kao sto su Sanchez, Cuadrado i slicni mlci cemo se necemu nadati.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2014, 13:42

Ma i skauting a i pare, nas bi samo izvukli kakvi arapi kad bi nas preuzeli. Kad imaš pare imaš i skauting i sve.

Zasad smo obične ka'rine. Nismo uboli transfer sa skautingom od Thiaga Silve.

Najbolje se kao ovaj @NeverGiveUp ne nervirat i samo čekat zadnju sedmicu prelaznog roka kad Galliani nastupa.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2014, 13:44

Pa nama je ustvari nudjen Cuadrado (sa jos tri igraca) i nasi su izabrali nekog flopa, ne znam kojeg. :mrgreen:
Skaut nam je, da prostite, u ku'rcu. U zadnjih pet godina su jedino pogodili sa Saravijem (sto se mladjih tice), ovo ostalo je bilo za bogu plakati.

FORZA MILAN !

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 05 avg 2014, 13:50

Zato i kazem treba nam skauting. Prije smo znali ubost Kaku, Silvu, Didu za ne toliko velike pare... Danas za nase uslove kupimo Matrija za 10-12 miliona Eura. Zalosno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2014, 13:50

Mediaset claims that Perin is close to joining Milan, and that Zapata or Niang could be included in the deal.

Molim te neka bude Zapata :pray: :pray: :pray:

http://www.milannews.it/primo-piano/spo ... ite-151762" onclick="window.open(this.href);return false;

Niang je za mene igračina, pričajte vi šta hoćete za njegove centaršuteve al momak je 94 godište, dok je recimo El Shaarawy 92.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 05 avg 2014, 13:51

Mi nemamo tim ljudi zaduzen za transfere vec imamo senilnog jarca koji sve sam radi.Da zeli sa nekim raditi ne bi se svim silama borio protiv povratka legendi u klub. Oddo je Gallianiju preporucivao Muriela i Cuadrada ali celo je izabrao Mesbaha. :bow: Znaci umjesto da klepimo za mizerne pare dva odlicna potencijala,mi dobijemo Mesbaha.I ovi je sam Oddo potvrdio prije par sedmica.Znaci Galliani je truba obicne,covjek bez razumjevanja.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 05 avg 2014, 13:53

Dok smo imali Leonarda i bilo je dobrih transfera, pogotovo iz Brazila. Sad uopšte nemamo skaute nego Galiani odluči ko nam treba i koga će dovesti bez da se prati neki mladi igrač. Zašto uvijek manje ekipe moraju dovesti nekog kvalitetnog pa onda uvaljivati nama i drugim ekipama za ogroman novac.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 avg 2014, 14:02

IlPrincipe je napisao/la:

Niang je za mene igračina, pričajte vi šta hoćete za njegove centaršuteve al momak je 94 godište, dok je recimo El Shaarawy 92.
Pa i ovaj je imao prije 2 sezone 20 godina kao sto Niang sad ima, pa su po meni daleko neusporedivi.
Sta je on to pokazao dosad? Nista. Ruku na srce, trudio se (isao "na sve ili nista" radi dokazivanja), ali lik je glup koliko je tezak. Nema hljeba od igraca koji na terenu vidi samo sebe (i vecinom sve usere), a druge ko yebe.

A sto se tice tog deala, radije bih ostavio Zapatu. Ma ostavio bih i ovog, ali kad vec trebam birati...

Perin :ljepota: :ljepota:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 avg 2014, 14:04

IlPrincipe je napisao/la:Mediaset claims that Perin is close to joining Milan, and that Zapata or Niang could be included in the deal.

Molim te neka bude Zapata :pray: :pray: :pray:

http://www.milannews.it/primo-piano/spo ... ite-151762" onclick="window.open(this.href);return false;

+1

nadam se da ce perin doci :D nek im daju jos aggazija besplatno. nek ga yebu nek rade sa njim sta hoce :D samo nek ga vode :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 avg 2014, 14:41

Lijepo je vidjeti da sve više raje shvata kako je Galliani obična prevara od transfer gurua. Što manje očekujete, bolje po vas, lažne nade ubijaju čovjeka.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 05 avg 2014, 15:25

Nelle ultime ore, infatti, ci sono stati contatti con il Real Madrid per Diego Lopez: il portiere spagnolo è un obiettivo concreto, ne stanno parlando direttamente Adriano Galliani e il presidente del Real Florentino Perez. Si sta lavorando sull’ingaggio del giocatore, perché a quanto pare si pensa il trasferimento a titolo definitivo. Nuova idea per la porta, Diego Lopez nel mirino del Milan.

jao Bože :urnebes:
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 05 avg 2014, 15:27

Wijnaldum ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.