i treba se pljuvati, on je ipak najviše **** pojo , dozvolio je previše i zbog Tina i Hadžića im je prešutio Ibričića, a i oni su njemu prihvatili ovu dvojicu, znači nagodba tri čovjeka koji upravljaju našom reprezentacijom, kriminal klasičniElegant je napisao/la:Neka i treba sve da ispliva na povrsinu, ovdje se mjesecima pljuje po selektoru, a tamo Emir, Edin, Senijad kolo vode.
Kad mu SIPA pokuc na vrata, samo da ga lociraju.Kaunas je napisao/la:Da nije @Sheyi-a, ne bi ni bilo ovog snimka![]()
ma niko ne osporava da je safet tu najveci krivac jer je to dopustio ,i mislim da su vrsajevic,tino misevi za spahu ,dzeku i ibricica i da se njh puno vise pita i da nisu bas ni u dobrim odnosima s pjanicem i vedom tako se bar meni cini .1988risha je napisao/la:Moraju režat,kad pozoveš igrače na SP koji nemaju kvalitet i koji nikad nisu odigrali kvalifikacijsku tekmu za BIH i još im daš minutažu na SP,onda dođe do svega,I LOGIKA starosjedioci se pobune...
Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...
Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...
Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
nemoj sad i to bice previse za jedan dan ,ovaj cirkus oko repke ne otkri ni sipaDukeOfWellington je napisao/la:Kad sam ja govorio da ovo nisu čista posla ovdje su se mnogi smijali i nazivali me teoretičarem zavjere. Ako se na sekundu razmisli hladne glave jasno je da ovo nije slučajnost.Elegant je napisao/la:Sve je pocelo time da samo Zukanovic nije dobio vizu a svi ostali jesu, pazi molim te svi igraci, treneri, doktori, kuhar, ovaj-onaj dobili a jedan igrac nije.
Koje su ovo mahinacije Boga ti pitaj.
Evo izgleda da je smetljar Ibricic a ne Spahic, on se sa nekim sukobio, znao sam da je taj cigan u pitanju.Belmin6 je napisao/la:Ma gdje ce on, frajko je cijelo prvenstvo bio pijan, pa mahmuran i sve tako u krug.DonCorleone je napisao/la:Ima li realne sanse da je Ibricic upetljan u ovo sve, njemu bih najvise odgovaralo, on je meni pravi smetljar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bordobijeli je napisao/la:ma niko ne osporava da je safet tu najveci krivac jer je to dopustio ,i mislim da su vrsajevic,tino misevi za spahu ,dzeku i ibricica i da se njh puno vise pita i da nisu bas ni u dobrim odnosima s pjanicem i vedom tako se bar meni cini .1988risha je napisao/la:Moraju režat,kad pozoveš igrače na SP koji nemaju kvalitet i koji nikad nisu odigrali kvalifikacijsku tekmu za BIH i još im daš minutažu na SP,onda dođe do svega,I LOGIKA starosjedioci se pobune...
Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...
Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...
Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
Da ovo nije od tuce povreda ? hmmmmmRule_hz je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=78
Da Kolašinac nije pokazao gard.Rule_hz je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=78
Ne bi me cudilo na karaju da sve ove optuzbe na racun Papeta padnu u vodu i da se ispostavi da su glavnu krivic za probleme ove osobe sto sad izlaze na vidjelo.tuzlak1987 je napisao/la:Samo ne mogu, a da ne pomislim kako je Safet iskoristen. Kako se ponasao prema njima kao prema sinovima i dao im slobodu, a oni uzimali sve vise i vise i oteli se kontroli..
A šta ćemo sa nepotizmom? Rijetko ko je u ovoj priči nevin.Elegant je napisao/la:Ne bi me cudilo na karaju da sve ove optuzbe na racun Papeta padnu u vodu i da se ispostavi da su glavnu krivic za probleme ove osobe sto sad izlaze na vidjelo.tuzlak1987 je napisao/la:Samo ne mogu, a da ne pomislim kako je Safet iskoristen. Kako se ponasao prema njima kao prema sinovima i dao im slobodu, a oni uzimali sve vise i vise i oteli se kontroli..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.