Safet Sušić - Pape

Kaunas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Kaunas » 25 jun 2014, 01:29

Da nije @Sheyi-a, ne bi ni bilo ovog snimka :opaopa: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 01:29

Elegant je napisao/la:Neka i treba sve da ispliva na povrsinu, ovdje se mjesecima pljuje po selektoru, a tamo Emir, Edin, Senijad kolo vode.
i treba se pljuvati, on je ipak najviše **** pojo , dozvolio je previše i zbog Tina i Hadžića im je prešutio Ibričića, a i oni su njemu prihvatili ovu dvojicu, znači nagodba tri čovjeka koji upravljaju našom reprezentacijom, kriminal klasični
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2014, 01:30

Nešto kontam zbog čega Pape nije reagovao, ajd što moraju neki igrači igrati ali da mu zabrane da neki ne igraju i da mu kroje formaciju e to mi je vrhunac. Nije toliki kloc i amater da dopušta iz straha od Spahe i Džeke.
Vjerovatno ima nešto zbog čega im Pape dozvoljava da upravljaju, vjerovatno ga ucjenjuju Tinom i guranjem igrača Germanie i tom pričom. Zle krvi sa više strana. Hvala Bogu i Velidu pa se poče klupko odmotavati :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 01:30

Kaunas je napisao/la:Da nije @Sheyi-a, ne bi ni bilo ovog snimka :opaopa: :tokralju:
Kad mu SIPA pokuc na vrata, samo da ga lociraju. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jun 2014, 01:34

Zasto se ja nebi zacudio da je kabadahija nasrnuo na Izeta oni njega ne mogu otkako je dosao u repku
mada je ovdje moguca svaka opcija osim da se potukao sa Dzekom ili Krajisnikom ipak su mu oni guzni haveri.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 01:34

1988risha je napisao/la:Moraju režat,kad pozoveš igrače na SP koji nemaju kvalitet i koji nikad nisu odigrali kvalifikacijsku tekmu za BIH i još im daš minutažu na SP,onda dođe do svega,I LOGIKA starosjedioci se pobune...

Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...

Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...

Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
ma niko ne osporava da je safet tu najveci krivac jer je to dopustio ,i mislim da su vrsajevic,tino misevi za spahu ,dzeku i ibricica i da se njh puno vise pita i da nisu bas ni u dobrim odnosima s pjanicem i vedom tako se bar meni cini .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 01:36

Yebo ga Iran i led da se hoce vratit nazad da ovo dođe na svoje da se pravi ciscenje pred septembar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 01:37

DukeOfWellington je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sve je pocelo time da samo Zukanovic nije dobio vizu a svi ostali jesu, pazi molim te svi igraci, treneri, doktori, kuhar, ovaj-onaj dobili a jedan igrac nije.

Koje su ovo mahinacije Boga ti pitaj.
Kad sam ja govorio da ovo nisu čista posla ovdje su se mnogi smijali i nazivali me teoretičarem zavjere. Ako se na sekundu razmisli hladne glave jasno je da ovo nije slučajnost.
nemoj sad i to bice previse za jedan dan ,ovaj cirkus oko repke ne otkri ni sipa

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 01:37

Belmin6 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Ima li realne sanse da je Ibricic upetljan u ovo sve, njemu bih najvise odgovaralo, on je meni pravi smetljar.
Ma gdje ce on, frajko je cijelo prvenstvo bio pijan, pa mahmuran i sve tako u krug.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo izgleda da je smetljar Ibricic a ne Spahic, on se sa nekim sukobio, znao sam da je taj cigan u pitanju.

Nadam se samo da se nije sa Kolasincem sukobio i da isti nije kaznjen od strane od retarda! Zamisli da je Kolasinac kaznjen bio, a mi upravo primili preko njegove strane odlucujuci gol :roll: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 jun 2014, 01:39

Treba yebat mater nekome kad se vrate u Bosnu. Nedo Bog da je Seo zbog tog ispastao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 25 jun 2014, 01:40

Samo ne mogu vjerovat kako se ponašaju prema reprezentaciji. Oni su od svetinje napravili zajebanciju. Prvi put se kvalifikovali na veliko takmičenje i oni su se jednostavno popišali na svoj trud i na čitavu naciju. Bravo!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 01:40

bordobijeli je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Moraju režat,kad pozoveš igrače na SP koji nemaju kvalitet i koji nikad nisu odigrali kvalifikacijsku tekmu za BIH i još im daš minutažu na SP,onda dođe do svega,I LOGIKA starosjedioci se pobune...

Kolašinac je fantastično primljen jer je kvalitet,a ove Germance/ Hajduk nešto ne bi rekao da gotive...

Zuka da je dobio vizu otpali bi il Tino il Hadžić... Vršajevića je morao povest zbog Hajduka,jer su Tini dali ugovor...
Ibričića je morao povest radi Džeke i Spahe...

Sukob interesa,i to je to... A na kraju jedino ko je popusio je Zukanović,ni kriv ni dužan...
ma niko ne osporava da je safet tu najveci krivac jer je to dopustio ,i mislim da su vrsajevic,tino misevi za spahu ,dzeku i ibricica i da se njh puno vise pita i da nisu bas ni u dobrim odnosima s pjanicem i vedom tako se bar meni cini .

Ne znam,al ovdje ima krivaca na obje strane... Sve je krenulo ka dole od kad se prokleta agencija pojavi,a Pape proglasi Hajduk velikim klubom i povede dva igrača,ko da je Real Madrid u pitanju...

Prcić je prvi puk'o,progovorio i sebi zatvorio vrata i mlade i A repke,dok je ova garnitura na vlasti...

Kasnije se sve okrenulo naopako... Pape odavno nema autoritet u ovoj repki,a izgubio ga je svojom krivicom i bezveznim blebetanjem po Avazu,konferencijama itd...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 01:45

Jbt-e svjetsko prvenstvo a duo Spahic i Susic nam ovo spremili. Nakon ovog vcrs vise u nista nisam siguran. Ko je kriv za sve ove sukobe, nelogicne pozive, malverzacije. Vec je poceo haos a ne smijem ni da zamislim sta ce se desiti kada izadje vise informacija na vidjelo.

Hej zamisli svjetsko prvenstvo toliko cekamo i nas doceka tolika kolicina gluposti :oops:

Hvala svim akterima, zao mi je sto sam vas ikada smatrao idolima. Ovo nikakve veze sa sportom i patriotizmom nema :nene:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 01:45

Da ovo nije od tuce povreda ? hmmmmm :hmmmmm:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 jun 2014, 01:46

Da Kolašinac nije pokazao gard. :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 01:48

pa vedo mu uletio u kost
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2014, 01:52

Samo ne mogu, a da ne pomislim kako je Safet iskoristen. Kako se ponasao prema njima kao prema sinovima i dao im slobodu, a oni uzimali sve vise i vise i oteli se kontroli..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 01:54

tuzlak1987 je napisao/la:Samo ne mogu, a da ne pomislim kako je Safet iskoristen. Kako se ponasao prema njima kao prema sinovima i dao im slobodu, a oni uzimali sve vise i vise i oteli se kontroli..
Ne bi me cudilo na karaju da sve ove optuzbe na racun Papeta padnu u vodu i da se ispostavi da su glavnu krivic za probleme ove osobe sto sad izlaze na vidjelo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 01:55

Na kraju opet Susic nije nista kriv?
On je zrtva? E halal vam vjera majstori :lol: :lol:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 jun 2014, 01:56

Elegant je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Samo ne mogu, a da ne pomislim kako je Safet iskoristen. Kako se ponasao prema njima kao prema sinovima i dao im slobodu, a oni uzimali sve vise i vise i oteli se kontroli..
Ne bi me cudilo na karaju da sve ove optuzbe na racun Papeta padnu u vodu i da se ispostavi da su glavnu krivic za probleme ove osobe sto sad izlaze na vidjelo.
A šta ćemo sa nepotizmom? Rijetko ko je u ovoj priči nevin.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.